Bet gal tik nematau.
Alembikų nėra,paparastas distiliatorius ten tik yra.Ne varinis.Tikiuosi išgauti .Mačiau vaizdelių ir su tokiais disliatoriais išgautą.
Jau gavau atsakymą kraujo tyrimo,viskas normoje.
Gal dar nevėlu užprotestuot visam kaimui sutarus?
Nežinau, ar bus noro kaimui protestuot... tuo labiau, kad panašu, jog jau sutvarkyta viskas. Čia tik arčiau gyvenantiems patogus tas keliukas.
Bet manau, kad ir dar vienas kelias gali atsirast panašioj padėty, nes precedentas jau yra. O ten jau buvo ir garsiai įvardinta tokia mintis.
Labas rytas,
Senoji versija nebeleidžia prisijungti visai. O taip nesinori naujos kompe. Bet reikia protą lavinti . Juo senesni , tuo labiau vengiam naujovių .
Luety , tik Tave norėjau paguosti ... Ne patarinėti. Mes jau visko gyvenime matę. Gal ne tokia didelė tragedija jei neįstos Ten... . Tiesiog likimas taip susidėliojo, kitoj vietoj Jos laukia .
Ingrida, Mukutė pas mus hidrolatus daro. Ir aš iš jos kažkada gavau to gėrio . Galima nusipirkti 3video pamokas už 59 EUR . https://alembikas.lt...liavimo-pamoka/
Ingrida, dėl kraujavimo , arba spaudimas sukilo , arba kraujagyslės trapios ? Mano kraujagyslės trapios. Kartais sunku net kraują paimti būdavo , įduria ir trūksta. Paskutiniu metu tokių stebuklų nebebūna. Bet vis tiek po kraujo ėmimo pas mane visada būna mėlynės. Kažkiek pagerėjo vadinasi , morkų lapai padeda.
Gražios dienos