Šitie geri 👍👍👍 aš irgi juos mėgstu )) šaltibarščių tai ne.
Saintlina, o šaltibarščius be svogūnų laiškų gal valgytum?
Man skaniausi Veliuona ir Sostinė. Nu bet ir brangūs, bjaurybės. Gerai, kad labai skalsūs.
Pabaigiau anytos darytą šaltieną. Pati taip ir nepadariau.
As vakar sugriesijau,nusipirkau sokolada lindol pieniska su sur ia karamele ir visa surijau.Besote as.
Saltibarsciu noriu,bet esu sode,raisioju pomidorus,NB yzkure barbakine,keps vistienos slauneles kelias ir avienos chopstikus neNezinau jaip vadinasi gal sonine su kauliuku,
Nea, nevalgyčiau ne mano patiekalas iš esmės
Sostinė taaaip.. man ta serija visi skanūs - Sostinė, Vilnius, Pergalė. Ir visi bjaurybės. Ta prasme, brangūs )))
Labas rytas.
Sostinė taaaip.. man ta serija visi skanūs - Sostinė, Vilnius, Pergalė. Ir visi bjaurybės. Ta prasme, brangūs )))
Nu man tai iš bėdos . Suprantu, kad jų ne tik kaina geresnė, bet ir sudėtis. Bet skonis tai man ne kažką. Jau geriau Pupa . Va, dar prisiminiau Griliažas šokolade - seniai neužkliuvo už akių, kažin, būna dar jų pirkt? Tik kad baisus dantų laužymas, bet skanu Dar Meška šiaurėje patinka. Dar Ferrero rocher ar tiesiog Raffaello...
Žodžiu, pasvajojau ir užteks. Namie tik Miglė
Šuva kažko labai jau prastai vakar ėdė. Tikiuosi, šiaip nėra apetito, o ne kokia užkrėsta erkė...
Man Vilnius per sotus. Jis baisiai riebus kaip saldainis, toks triufelinis.
Man dar labai skanūs vieni belgiški su drambliuku irisai. Bet ten konkretūs plombatraukiai.
Kava, žiūrėk šuns užpakalines kojas ar nesilpsta.
Sakai, ant užpakalinių pirmiausia pasijaučia?
Kiek turėjus su abiem šunimis babeziozių, tai šiaip vangus, be jėgų patampa, o kai šitas energijos bomba, turėtų iš karto pasijaust. Nu ir lyg nieko blogo nematau. Bet ryte ir vėl prastai, su mėsyčių ir kefyro papildymais ėdė. Nu bet ėdė. Bus matyt. Šiaip tai erkes kiekvieną dieną nuiminėjam beropojančias, o įsisiurbusios nematėm. Na, gal ne tai. Man jau turbūt paranoja, nes žinau, ką tai reiškia
Belgiškų su drambliukais nežinau Bet dantų ir piniginės labui tai jo - nereikia jokių irisų
kavasucitrina, 24 Bal 2022 - 10:05, parašė: Sakai, ant užpakalinių pirmiausia pasijaučia? Kiek turėjus su abiem šunimis babeziozių, tai šiaip vangus, be jėgų patampa, o kai šitas energijos bomba, turėtų iš karto pasijaust. Nu ir lyg nieko blogo nematau. Bet ryte ir vėl prastai, su mėsyčių ir kefyro papildymais ėdė. Nu bet ėdė. Bus matyt. Šiaip tai erkes kiekvieną dieną nuiminėjam beropojančias, o įsisiurbusios nematėm. Na, gal ne tai. Man jau turbūt paranoja, nes žinau, ką tai reiškia Belgiškų su drambliukais nežinau Bet dantų ir piniginės labui tai jo - nereikia jokių irisųTaip, paveikia stuburą- nugaros smegenis, silpsta kojos, vilkt pradeda. Ne vienam mano artimųjų šuniui taip pasireiškė. Draugė nežinojo, pasiskjndė, kad vilkšunis kojas pradėjo keistao dėt, silpsta, sakiau, staigiai vežk į veterkę, bus ta sušikta babeziozė.
Va, šie, nuodėmingi. [url="https://www.google.com/search?q=cote+d%27or+toffee&tbm=isch&ved=2ahUKEwitpoiOlKz3AhVXyyoKHW6wCZsQ2-cCegQIABAB&oq=cote+d%27or+tof&gs_lcp=ChJtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1pbWcQARgAMgQIABATOgcIIxDvAxAnOgYIABAeEBM6CAgAEAgQHhATUOcHWKYYYIkkaABwAHgAgAGJAYgB1QWSAQMzLjSYAQCgAQHAAQE&sclient=mobile-gws-wiz-img&ei=nPlkYq3oFdeWqwHu4KbYCQ&bih=577&biw=360&client=ms-android-samsung-rev2&prmd=imnv#imgrc=i3zWpPYRsnIYuM"]https://www.google.com/search?q=cote+d%27or+toffee&tbm=isch&ved=2ahUKEwitpoiOlKz3AhVXyyoKHW6wCZsQ2-cCegQIABAB&oq=cote+d%27or+tof&gs_lcp=ChJtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1pbWcQARgAMgQIABATOgcIIxDvAxAnOgYIABAeEBM6CAgAEAgQHhATUOcHWKYYYIkkaABwAHgAgAGJAYgB1QWSAQMzLjSYAQCgAQHAAQE&sclient=mobile-gws-wiz-img&ei=nPlkYq3oFdeWqwHu4KbYCQ&bih=577&biw=360&client=ms-android-samsung-rev2&prmd=imnv#imgrc=i3zWpPYRsnIYuM[/url]
O saldainių tokių nevalgius
Ai, kaip aš čia praleidau progą nepastebėjus, kad greičiausiai ne vilkšunis, o vokiečių aviganis
Na, stebėsim tą šunį. O saldainių tokių nevalgius Ai, kaip aš čia praleidau progą nepastebėjus, kad greičiausiai ne vilkšunis, o vokiečių aviganisKalta 🥸
Na bet nuorodą įvyniojau🧐🙉 Kas čia per paklodė gavosi.
Vakar langus išvaliau, šiandien jau kažkam trizna apėmė praskrendant. Ot.