Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 07, 12:34)
Skaitau ,kad metas man atsidaryt kokia tai agentura - Balkanai ,vieta jusu senatvei,taip sakant Florida pagal jusu pajamas biggrin.gif

na pažįstami į šaiurės kiprą investuoja ale ten kainos šoktelėjo...
o kaip pas jus kainos?
Atsakyti

Dėl ten tų mygtukų, galiu nusikalbėt, bet man atrodo, kad dar Šoigu sprendžia. O kaip visi sako, anas dirigentas karo klausimu neblogas. Ir da viens, ano nepamenu. 

Kas liečia didelį reikalą, pažįstų moteriškę, kuri savaitę  Amerikėj tupėjo ir negalėjo svetimo vietoj šiktelt, atsirašant. Grįžus į Lietuvą, strimgalviais važiavo iš oro uosto namo. Visaip tie reikalai suveikia ne tik pas gyvūnus, bet ir pas žmones.

Mes tai Kaune kaip ant lėkštutės, jei jau neš, tai  nuneš tik užsinorėję.

Dėl rusakalbių, tai mūsų name gyvena šeima, visi už nugaruos, juos subendrintai vadina rusais, na bet niekas nieko blogo. Tik kad laiptinę galėtų kartais susitvarkyt. Nes visi plovėm, dažėm bendromis jėgomis, jis kažkaip taupo savo rankeles. Gerai, kad nors pinigą sumestinį davė.

Aš taip pat informaciją jau dozuoju sau, kad galva nenupuštų.

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 07, 11:48)
O jus sakot ,galit sau leist NT UK?

dar nesidomėjau kainom ))))
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2022 03 07, 12:13)
<p>Dėl ten tų mygtukų, galiu nusikalbėt, bet man atrodo, kad dar Šoigu sprendžia.

Šoigu, sklinda kalbos, gali būt išvis išpirdolintas už visą šitą pozorą.

Dėl druskos. Jei skaitėt lrytą, tai žinot, kad bus problemytė. Baltarusišką išėmė iš prekybos, Ukraina sustabdė eksportą. Planuoja iš Pakistano vežt smile.gif
Aš vakar Lidle užsipirkau. Jie vis dar gauna iš sandėlių. Tik išneša iškart.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 07 kovo 2022 - 12:54
Pykite,nepykite bet rusas gyvena LT 20 metų nekalba lietuviškai.Tas pikčiausia.Užsenietis atvažiuoja 5 metai švariai kalba.Patriotizmas? blink.gif
Kaip gera,kad mūsų miestas lietuviškas. wub.gif Retenybė rusiškai išgirsti.Vat kodėl negalėčiau gyventi sostinėje. biggrin.gif O kaime dar geriau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 03 07, 12:52)
Pykite,nepykite bet rusas gyvena LT 20 metų nekalba lietuviškai.Tas pikčiausia.Užsenietis atvažiuoja 5 metai švariai kalba.Patriotizmas? blink.gif
Kaip gera,kad mūsų miestas lietuviškas. wub.gif Retenybė rusiškai išgirsti.Vat kodėl negalėčiau gyventi sostinėje. biggrin.gif O kaime dar geriau. ax.gif

O čia jau ne tautybė kalta , o asmenybė ...
Lietuviai tokie patys , daug metų gyvena UK ar JAV ir i pasirodo , kad moka iš kitų kalbų tik lenkų .

Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2022 03 07, 12:41)
dar nesidomėjau kainom ))))
Papildyta:
Šoigu, sklinda kalbos, gali būt išvis išpirdolintas už visą šitą pozorą.
Dėl druskos. Jei skaitėt lrytą, tai žinot, kad bus problemytė. Baltarusišką išėmė iš prekybos, Ukraina sustabdė eksportą. Planuoja iš Pakistano vežt smile.gif
Aš vakar Lidle užsipirkau. Jie vis dar gauna iš sandėlių. Tik išneša iškart.

Neskaičiau .
Girdėjau pliatkus , kad pakeis lenkiška .
Atsakyti

Pritariu, nuo asmenybės priklauso. Vaikai greit asimiliuojasi, bet kiek daug visose šalyse atvykėlių įsidarbina ten, kad netektų mokytis kalbos. Musulmones lydi šeimos vyrai, dažna jų, jei laikosi tradicijų ir būna namuose, nesimoko. 

Va Luety ėjo, mokėsi - norėjo išmokti anglų kalbą.

Atsakyti
Pažįstamas tik ką grįžo nuvairavęs busiką su humanitarine pagalba - keli šimtai km į Ukrainos gilumą. Ruošiasi vėl. Vaikai ne leliukai, bet dar neužauginti. Norėtumėt, kad jūsų vyras va taip? Neprieštarautumėte?
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 03 07, 14:24)
Pažįstamas tik ką grįžo nuvairavęs busiką su humanitarine pagalba - keli šimtai km į Ukrainos gilumą. Ruošiasi vėl. Vaikai ne leliukai, bet dar neužauginti. Norėtumėt, kad jūsų vyras va taip? Neprieštarautumėte?

O kas klaustų?
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 03 07, 13:39)
O kas klaustų?

Sakai, į klausimą klausimu biggrin.gif
Tiksliai nežinau, ar klausia, ar ne. Ar tariasi, ar ne. Bet kiek suprantu, tai abipusis sutarimas.
Atsakyti
Labos, 4u.gif
Karo tema vyrauja .Nurims manau,nors koks as cia pranasas.
Tevulio like gal 1/3.Nyksta kunas,veidelis darosi nebepazystamas.Kovotojas mano,nesiduoda giltinei iskart,vis kovoja.
Siandien su vyresniu broliuku kartu pas tevuli,kiek lengviau emociskai .
Daugiau ateisiu paplepet,kai viskas nurims
P.S.UK irgi nesaugu,Rusija pikta ant anglosaxu,kaip jie vadina juos ir galvoja,kad ju visos bedos ir karai ,marai sukelti butent anglosaxu .Jie ispranasavo Anglijos zlugima ,kad turejo but 2021 rugseji,bet deja...
Gyvename ir megaujames,kol gyvename.Viskas bus gerai.
Tik as nesuprantu daug ko,bet pg zmonijos nunulinimo plana esame 6 laipsni:karai,chaosas,energetiniu resursu uzdarymas,tiekimo grandiniu,logistikos už darymas,griutis,badas,sunkios nepagydomos ligos,marai ir panasios i mara.Viskuo kalti turi tapt nemarmaliuoti.Paskaitykit "Didiji nunulinima".1:1 vyksta,viskas buvo numatyta ir putka zaidzia ta zaidima.O kazkas turi but atpirkimo ozys.
Geros dienos,pas mus ziauriai salta,bet sauleta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 07 kovo 2022 - 13:56
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 03 07, 14:42)
Sakai, į klausimą klausimu biggrin.gif
Tiksliai nežinau, ar klausia, ar ne. Ar tariasi, ar ne. Bet kiek suprantu, tai abipusis sutarimas.

tai ar galima pritaikyti savo šeimai... kažkaip klausimas nei šioks nei toks, juolab abipusis susitarimas.
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 03 07, 13:54)
tai ar galima pritaikyti savo šeimai... kažkaip klausimas nei šioks nei toks, juolab abipusis susitarimas.

Tai pas juos gal ir abipusis, o aš klausiu, jei jūs tokioje situacijoje būtumėt, kaip būtų pas jus. Sakykim, tavo dukrai 10 metų, o vyras sako, kad jis nori varyt į Ukrainą su humanitarine pagalba. Sakytum, "oi, kaip gerai sugalvojai" ar "apsiramink, nenoriu, nevažiuok" ar dar kaip. Bet kaip supratau, tavo nuomonės net neklaustų.
Ai, nesvarbu - durnas klausimas tai durnas biggrin.gif
Luety, o kas bus toliau pagal tą "Didįjį nunulinimą"?
Ai, tubūt badas, ligos, ane? O dar toliau?
Ir laikykitės ten jūs visi kažkaip, nors ir sunku, labai sunku... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 07 kovo 2022 - 14:05