Labos ,
Saintlina, Jūsų kaimas į paveldo sąrašus nepatenka ?
Gražūs man tie Dzūkijos kaimai
Aš pasėjau truputuką žirnių, pastarnokus ir truputi morkų. Visa kita balandį. Šalta. Žemė tai nešlapia pas mane .
Pomidorai, porai , svogūnai, jurginai sudygo. Salierai ir ramunės nerodo gyvybės ženklų. Patys kalti. Kiek bus tiek užteks. Ps , pastarnokus nukasiau, nes nori želti ... Sako negerai paskui valgyti sužėlusius.
Kaime remontai tikiuosi prasidės šią savaitę. Gerai bus jei balandžio mėn. atgausiu namus. Betonas turi džiūti 3 sav. Idealu 28 dienos.
Apie žemę... Galiu papasakoti anekdotinių situacijų iš savo patirties ne vieną . Paskutinė buvo su vietine ūkininke - mums reikia elektros didesnio galingumo. Už tai kad per jos sklypo pakraštį , palei keliuką praves mums elektrą užsiprašė nerealių pinigų. Nors jos sūnelis lauką dirbdamas per mūsų pievą apsisukinėja ... Kitaip nepavyktų. Sakiau dabosiu - pabandys įvažiuoti šią vasarą. Tegul dirba tą savo lauką kaip nori. Žmonėms mažai , nors realiai tai reikia 2*2.
Luety apie anūkės piešinius gal yra žinių?
Žiūrėk filosofiškai - jei pati paliko, jei neatsiranda, vadinasi pasąmonė žino , kad jai ten nereikia...