lyja,o man nesimiega,as su savo kava pas jus.
Vakar buvom pas broliuka vakare,brolienes gimke atsventem su vyno taure ir ivairiais suriais.Ji dirba privaciam suriu fabrikelyje.Pasiplepejom.
Anksciau sunus su anuke mazesniaja buvo atejes,du bernai serga namie.Vyresnioji anuke ruosiasi i univera,bet dabar nezinau,kaip jai seksis,nes traukiny paliko maiseli su laptopu ir visais 1,5m darbaias.Ji dailininke.Gryzo is koledzo,traukinys pilnas,stovejo,loptopas sunkus su piesiniu papke,ikiso tarp kedziu,pasidejo ten,uzsiplelejo ir islipo,atsipeikejo,kai traukinys pajudejo.Bego i stoti pas darbuotojus,kad paimtu ir ji atvaziuotu i kita stoti pasiimt,bet vairuotojas atsieit neberado.Sunus seke pagal kazkokia programele ,kur laptopo lokacija,bet nedasikasus iki tos vietos,dingo sekimo parametrai.Laptopas baika,galima nusipirkt,o vat darbai visi 1,5 m sunku atstatyt.Verkia mergaite,piesia,bando atstatyt,nes reikia rodyt univerui darbus,norint istot.Nu zodziu ir man dejo per makaule,sianakt be miego ir jai ne kas,gaila vaiko zioplumo.Kaip bus taip.Pamoka.
Luety, o ji kompu piešia?
Nėra stojamųjų? LT tai viską lemia stojamieji į dailės akademiją.
Darbinis kompas kas vakarą darosi kopijas pats. Aš savo kompo failus irgi pasisaugau. Dažniau gal reiktų..
Mes topinambus vartojam. Super salotos su morkom gaunasi
Aplamai ankstoka daržams. Pastarnokus galima sėti. Jie mėgsta šaltą orą.
Aš tik šiltnamy pasėjau salotų, špinatų ir ridikėlių.
Pas mane jau sudygo šiltnamyje ridikai, salotos ir špinatai.
Ne,ji mokosi animacijos ar kazka panasaus su judesiu,reikia ir kompo ir piesimo daug,bet studijose praeina visas dailes rusis.Jai buvo svarbus ranka piesti darbai,sake kompa galima nusipirkt kita.Kad but tik kompo failai,tai juos atstatytu is cloud'o,jai papke su ranka piestais piesiniais svarbiausia.
Stojant tie darbai yra labai svarbu jai,sake.
Vat ko negaliu valgyti topinambų,iš karto kasa reaguoja. Kelis kartus bandžiau-ne.Tai pas mane dėl grožio žydi ir dauginasi.
Pas mane jau sudygo šiltnamyje ridikai, salotos ir špinatai.
Mano irgi.
Nžn..dėl žirnių net dvejoju ką daryt....gal pabandyt? Tik aš sėju brinkintus visada.
Kažin ar tikrai nenušala?
Bet kaip staigiai atšalo ryte dar ėjau su šuniu apsivilkusi tik maikutę trumpom rankovėm ir ploną striukę. Ir tai atgal ėjau jau striukę atsisegusi. Po kelių valandų atėjau į sodą aviečių karpyt - šalta ir megztinį šiltą apsivilkau, ir nuėjau striukę apsirengiau, su kuria žiemą vaikščiojau - nu šalta )
Žirniai pas mane atlaiko yra šalnas iki -7. Nebijo. Svarbu sudygtų. Tokiu ankstumu sėti pas mane daugumas būna 50 pr. Pirmi tikrai nekirmėlėti, iki Jonų.
Salta labai. Nei tai lietaus nei tai sniego...
Piešinių gaila... bet... dievo keliai nežinomi. Yra geresnė vieta kur jai reikia įstoti. Mes nežinom.
FB neseniai buvo postas, kad Vilniuj troleibuse rasta papkė su piešiniais. Gal ir Luety mergaitės kas ras ir pas pabandys paieškot autoriaus?
Gal vertėtų palikti visur kontaktus, kur galėtų radę žmonės kreiptis? Fb grupės radinių biurai gal kokie?
Labai gaila.