Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Pou aš taigi visą gyvenimą buvau šaltyšius... Tai pirkausi tokius ale šiltukus , kad nesušalti važiuojant į kaimą šaltesniu oru . Medvilnė iš viso prastai šildo. Dabar kaip priklauso pagal amžių retai bebūna šalta, tai supratau , kad jos labai gerai saugo nuo prakaitavimo biggrin.gif

Aš sportui susipirkusi, nes medvilniniai būdavo šlapi visiškai - ta sintetika visai kitokia juk, viskas gerai išgarinama, nebėga per nugarą iki subinės prakaitas.

O sode aš net nepagalvojau tokių drabužių nešiot, kažkaip susireguliuodavau kitais.

Atsakyti

Gerai , 3 karkos tilps 4u.gifGalėsi virt aluje , skanu. Virusi ne kartą .
Kai kas verda giroje . Nebandžiau, sako skanu. Ir dar skaičiau , kad labai puikios pomidorų sultyse virtos. Reikės išbandyti .

Mergelei alaus negalima. Jokioj formoj. Dėl podagros. Gerai bus ir sultiny virtos. Pomidorų sultyse manau skanu, bet man atrodo, svils puodo dugnas.

Atsakyti

Tai ten geras maišiokas sėklų?

Ugu )) sakau, jei pirkčiau gyvai, neimčiau tokio. Bet internetu gi nesimato. Ai, vištos sules ))

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 03 15, 15:05)
Pomidorų sultyse manau skanu, bet man atrodo, svils puodo dugnas.</p>

Pažadu pabandyti , parašysiu kas gavosi wub.gif

Esu jautriaskūrė. Bet sportinė apranga manęs "nekanda". Turiu porą gerų maikučiu , kurios kaip šilkas, atrodo vėsina apsirengus. Aš nemėgstu maikių aptežkių, jos laisvesnės... gal todėl ?

Atsakyti

Pažadu pabandyti , parašysiu kas gavosi wub.gif

Esu jautriaskūrė. Bet sportinė apranga manęs "nekanda". Turiu porą gerų maikučiu , kurios kaip šilkas, atrodo vėsina apsirengus. Aš nemėgstu maikių aptežkių, jos laisvesnės... gal todėl ?

Mano irgi laisvi rūbai, aptemptu nedeviu jau seniai. Bet va sporto maike plius fliso megztinis tai iškart šlapia esu, net iš namų išeit nespėju. Jei viena maike, tai dar dar, bet vistiek sukaistu ir pradeda graužti, nors  atrodo švelnios 

Atsakyti
Sūniukas rimtai sportuoja,sau perka rūbus,perka sau ir mūsų nepamiršta.Aš retai prakaituoju,keista,bet tikrai. ax.gif Gal mažai dirbu? biggrin.gif mirksiukas.gif

Savaitgalį pagaliau pagaliau pabaigs stogą.Nesinori jau apkrauti aplink pastatą visokių rakandų.Reikia dabar laiptų į antrą aukštą ,kiek susinešiotų nereikalingo turto.Išmesti,kaip visada gaila. ax.gif Įsivaizduokite pastatas 100 kvadratų ir antras aukštas tuščias. bigsmile.gif Nėra laiptų 25 metus,neprisireikė kaip ir iki šiol. ax.gif
Atsakyti
Jei bjauriu oru noriu eiti pasivaikščioti rengiuosi sportinę maikutę ilgom rankovėm ir ant jos striukę. Irgi sportinę. Tada pareinu ne šlapia. Kažkur tas prakaitas išgaruoja. Vaikštau aš greitai - jei jau eiti , tai kad sušilti .
Aš iki 50 iš viso retai prakaituodavau ...
Bjauriausias tarpas buvo po Kalėdų. Pagalvojau, atsiminiau ką man osteopatė buvo rekomendavusi, ėmiau geri ir suveikė. Ne vien hormonai kalti ... Yra ir kiti dalykai.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas 🌷🌞

Atsakyti

Gražus oras, žirnius sėsim? 

Atsakyti

Vakarop važiuosim nupurkšti medelius

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 03 16, 11:10)
<p>Gražus oras, žirnius sėsim? </p>

Jau pasėti.
Klientus turime,negaliu nieko darže dirbti.Po pietų pas mamą gimtadienis močiutės. wub.gif
Sūnui prasiilgino kelionė.Suomių naftos perdirbėjai streikuoja,lėktuvas pakils iš Helsinkio,paskui Stokholme leisis pasipildyti degalų.Pailgės kelionė. blink.gif
Graži diena tikrai nusimato. wub.gif Mėgaukimės.
Neturiu nieko ką megzti,kojinėmis žaidžiu.Kažkoks tingulys užėjo mezgimui,tuščia galva. ax.gif
Stogui vėjalentės liko prikalti,pabaigtuvės šiandien. ax.gif
Atsakyti