Tokiu oru tik džinsai paaukštintu liemeniu arba treninginės multininės. Bet perku tik tokias kurios aukštesniu liemeniu. Dabar tokias ir gamina, tokia mada. Ir striukė ilgesnė , kad rūrą dengtų nuo vėjo .
<p>Turiu du pakelius ežiuolių, vieną įkišiu į šaldiklį, kitą tavuoju būdu. Jau kad pridygs, tikiuosi </p>
<p> </p>
<p>Pas Sesę turėjom išpjauti 3 buksmedžius, rutulinės formos, 20 metų. Gražuoliai buvo, kol bjaurastis neužpuolė Taip gaila. Dabar reiks toje vietoje gėlyną perdaryt. </p>
<p> </p>
<p>Luety, aš vis pagalvoju, o gal tu Detralexo pagerk?</p>
<p> </p>
<p>P.S. Dusia, išsimušiau iš morkų. Užsisakiau kelias iš BalticSeeds dabar. Anksčiau man Nectar jų buvo tobulos.</p>
Paziurejau,yra amazonej to Detralex,bet ar galima esant tromboflebitui,neradau niekur parasyta,bijau pakenkt.
Nu jo,siltnamyje ir sedint karsta,o judant nors kiek,prakaitas varva.Durys buvo atdaros,bet ne skersai.Jokio didelio darbo nedirbau ten,is dezutes persodinejau pomidorus i indelius,viskas vietoj padeta,tik ipilk zemiu,isodink ir padek i deze polistirolo.
O apsirengus labai gerai,treningai su uztrauktuku ir kapisonu,kur jau geriau.O lauke jau ir striukes reikejo,mano be rankoviu,gana ilga,uzdengianti uodega.Bet as negaliu klauptis,tuptis del skaudamu koju,as pasilenkus zemyn galva dirbu.
Va tokią:
Dėl šlapios nugaros tai netinkama apranga. Reikia tinkamos maikutės.
Galvai - kepurės ar skarutės. Kapišonas riboja matymo lauką ir palieką vietos vėjams lysti.
Papildyta:
O dėl prakaitavimo - taigi galima įsitaisyti kažką tokio vėsesniam orui . Ir nereikės šlapia nugara būti :
https://www.decathlo...97149e220bf3c8d
Luety , pas jus labai daug sportinių rūbų parduotuvių . Ir kainos labai geros ...
Saintlina su 100 sėklu prajuokinai Galvojau aš esu besotė
Ten ne 100 sėklų, o 100 gramų, pasirodo ))) tai kiek šimtų net nežinau ))) čia taip būna kai nematydamas perki ))
Mergelė nusipirko kazaną. 16 litrų. Sakiau - tu čia visam kaimui valgyt darysi?
Va tokią:
Dėl šlapios nugaros tai netinkama apranga. Reikia tinkamos maikutės.
Galvai - kepurės ar skarutės. Kapišonas riboja matymo lauką ir palieką vietos vėjams lysti.
Papildyta:
O dėl prakaitavimo - taigi galima įsitaisyti kažką tokio vėsesniam orui . Ir nereikės šlapia nugara būti :
https://www.decathlo...97149e220bf3c8d
Luety , pas jus labai daug sportinių rūbų parduotuvių . Ir kainos labai geros ...
Viskas su apranga gerai,as ne vakar gimus.Medvilnine maikute,gana ilga,multinininiai treningai,kvepuoja viskas,sintetikos nemegstu jokios,negaliu net prie kuno det.Sitnamyje labai karsta,kai saule,negi jus ten stovit iejusios ir nei kiek nesuprakaituojat?Buvau nusirengus iki maikutes,bet vistiek karsta,judi gi.Jokiu keduciu neturiu ir jos pas mane niekur netilptu,pas mane minimalistiski tarpeliai,taupau zeme naudingam reikalui,o ne takams.
Kepure man kaip tik nesilaiko ant galvos,sukinejasi judant nuslenka ant akiu,o treningo kapisonas puiku.Salta uzsidedi,karsta nusiimi,lengva reguliuot.Kepure uzsidet su purvinom rankom yra darbo,o kapisona ant,nuo lengva.
Sportiniai rubai mano beveik visi.Judant visko buna,ypac,kai dirbi pasilenkes,o ne tupi ar sedi.
Bet cia viskas tik smulkmenos,nevertos diskusijos,orai silteja.
Ten ne 100 sėklų, o 100 gramų, pasirodo ))) tai kiek šimtų net nežinau ))) čia taip būna kai nematydamas perki ))
Mergelė nusipirko kazaną. 16 litrų. Sakiau - tu čia visam kaimui valgyt darysi?
Saintlina, kiba karui ruošiatės.
Tai ten geras maišiokas sėklų?
Niekada nedirbu su guminėm prištinėm. Plonos suplyšta. Su storomis nesusigraibau. Darbuojuosi su gumuotom. Nusimaunu apsimaunu kiek reika Taigi murzinos rankos ne apie mane ...
Papildyta:
Gerai , 3 karkos tilps Galėsi virt aluje , skanu. Virusi ne kartą .
Kai kas verda giroje . Nebandžiau, sako skanu. Ir dar skaičiau , kad labai puikios pomidorų sultyse virtos. Reikės išbandyti .
Dusia, priminei, turiu naujas dvi panašias su mini užtrauktuku ilgomis rankovėmis. Reikia nusivežt į sodą vieną.
Pas mane taip pat sportui supirkta ne vienas komplektas, tik va sportai užsisiuvo neribotam laikui.
Dėl mano tympų - tai jos dabar šiltnamį tinkamos arba vėliau - lauke dar kiek per šalta. Bet patogumas superinis. Sporto tympos ir dabar tiktų Turiu bėgiojimo, pilateso.
Bet čia juk kaip kam patogiau.
Aš tai baisiai prakaituoju nuo tų sintetinių sportinių rūbų. Turiu daug visokių sluoksnių. Tai tik sporto salėj galiu. Nes vėjo nėra. Ir tai vengiu, tik tympas nešioju, o maikes niekaip. Man net niežti jas apsirengus ir iskart karštis pila
Bet aš apskritai žiauriai prakaituojanti esu, visad arti turiu rūbų pamainą