Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 15 kovo 2024 - 08:10
QUOTE(saintlina @ 2024 03 15, 07:52)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Dusia37" data-cid="73139323" data-time="1710481273"><div><p>...</p></div></blockquote><p>Užsisakiau ir aš lapinių burokėlių. Pakuotę pasirinkau ne mažiausią, o vidutinę. Kai atėjo.. pakelis tokio dydžio kaip pašarinių runkelių )) dievaž, mamikė juos sumaišys ))</p><p>Ir dar vasarinių jurginukų prisisakiau dėl kažkieno įtakos )))</p>

Žinok vištos labai mėgsta lapinių burokėlių lapus smile.gif Kažkada pas sesę mamą slaugiau ir jos vištas prižiūrėjau . Tai rydavo špinokus ir burokėlių lapus kaip pasiutę.
PS nusivežk 5 sėklas, kitas pasilik pas save. Kiek jų reikia ... Aš tikrai daug nesėju. Trumpa ta vasara pas mus. Kai uždera, tai viskas kartu . UK kiek skaičiau juos augina ir valgo visą žiemą ... Pas mus nušala.
Atsakyti
Labos smile.gif

Jau sudygo pomidorai blink.gif mano dar pakeliuose...žinia juk nedygsta pakeliuose...šiandien mažu sukišiu į žemę. Ramunės gražu, bet mano senobiniame gėlyne joms nekažką ir ėžuolės išnyko,dabar bandysiu rusmenes kišti, kur Pou davė sėklyčių 4u.gif , jau paaugusios ax.gif o gal dar paliksiu vazonėliuose ai matysiu kiek sveikatos bus ax.gif
Į sodą nevažiuosiu, namie ir už namų pilna darbų...et atsitinka gyvenimas unsure.gif...na nieko išsikrapštysime, svarbu sveiki būtume 4u.gif
Gražios dienos, neužsilakstykite 4u.gif
Atsakyti

PS nusivežk 5 sėklas, kitas pasilik pas save. 

O sėklų tai 100 )))

Atsakyti

Labas rytas,

Žolia, nekirsk, o jei pas tave išnyks, kaip pas kažkurią, pajudinus? Rasiu sodinukų, ne turguje, tai ŽS gal. Labai gražios   :wub:

Čia tik sureagavau, kad Dusia sakė pasėjo daug, tai jei pas ją sudygs, kokią kvietką priglausiu su dėkingumu, jei būtų perteklius.

Reiks, kai atšils, Vyrą pakalbint, kad į Stoties turgų pavežtų, ten gal gėlių pasirinkimas nemažas. Tik jis pyksta, nes aš nepaeinu, o gėlių man reik  :)

Mukut, aš daviau šalavijų sėklų ir pentinio mėlyno - rusmenių nea, neturiu.

Merginos, kiek ežiuoles palaikyt šaldytuve? Ar į šaldiklį kišt, kad pasistratifikuotų?

Atsakyti
Pas mane pilnavidurių bordinių yra ežiuolių,tik dar antri metai nedidelis krūmas.Jei paaugs ,galėsiu ir aš atgnybti. 4u.gif
Rusmenių ir aš neturiu,reikės pasidairyti turguje kelmelio. ax.gif
Kemerą reikia įsigyti šiemet.Turiu miškinį atsivežųsi,ne tokio didžio kaip dekoratyvinis.Reikia šiemet ,labai ne pakaleiui pakiūti į vieną medelyną,Pelėdiškių,geros kainos ir augalai.Gražius kemerus reklamavosi,jei neišeis turguje pasidairyti.Reiktų dar 100 tujų,apsodinti vieną kraštą sodybos.
Mano dar verbenos nepasėtos,einu sėti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2024 03 15, 11:10)
<p>Labas rytas,</p><p>Žolia, nekirsk, o jei pas tave išnyks, kaip pas kažkurią, pajudinus? Rasiu sodinukų, ne turguje, tai ŽS gal. Labai gražios   wub.gif</p><p>Čia tik sureagavau, kad Dusia sakė pasėjo daug, tai jei pas ją sudygs, kokią kvietką priglausiu su dėkingumu, jei būtų perteklius.</p><p></p><p>Reiks, kai atšils, Vyrą pakalbint, kad į Stoties turgų pavežtų, ten gal gėlių pasirinkimas nemažas. Tik jis pyksta, nes aš nepaeinu, o gėlių man reik  smile.gif</p><p>Mukut, aš daviau šalavijų sėklų ir pentinio mėlyno - rusmenių nea, neturiu.</p><div><p></p></div><p></p><p>Merginos, kiek ežiuoles palaikyt šaldytuve? Ar į šaldiklį kišt, kad pasistratifikuotų?</p>

Nu va sumaisiau, jo pentinai smile.gif
Ir aš tuomet ir verbenų paversiu smile.gif kiek planu o aš net nepradėjau nieko blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 15 kovo 2024 - 09:40
O aš pasėjau ramunių , nes pamačiau pakelį ir pagalvojau , kad prie pirties labai tiktų. Ir dar pagalvojau, kad Pau nori. Dalintis taigi smagu tongue.gif
Dėl sėklų atgaivinimo man pasiteisinęs būdas - pamirkau ( jei turiu kokiam stimuliatoriuje - Baltijos auksas ar kt, jei neturiu kalio permanganato tirpalas), tada susuku į šlapią medvilninę skiautę , dedu į maišelį ir į daržovių skyrių šaldytuve. Kasdien ištraukiu pravėdinti ... 2-3 dienas palaikau ir sėju.

Saintlina su 100 sėklu prajuokinai biggrin.gif Galvojau aš esu besotė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Kokia skaniausia morkų veislė?
Saldžios ir sultingos ? Kiek auginu , ne tokios kaip vaikystėje ir tiek.
Man patinka Šilainių turgelis dėl ilgo darbo laiko . Penktadienį apie 4 val dar gali rasti prekiautojų. Ir dar dėl labai didelės automobilių stovėjimo aikštelės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 15 kovo 2024 - 10:04
Labas rytas,

ankstyvos kokios,pries astuonias jos jau prie kompu.
Lijo visa nakty,dabar rodo,kad diena nebelis,bet vejas 30km/val,toks nemazas,o man pas kirpeja.Buvo isvaziavus i teviske (FR),dabar tik gryzo,o as jau kasas vos ne iki peciu uzsiauginau per 3 men.Kirpausi pries vaziavima i Ispanija.O nekenciu tokiu paaugusiu plauku.Jau zadejau eit pas kita,nu bet manoji man priprasta,patinka labiau.
Miegojau prastai,ir kelenai ir venos skaudejo,varciaus varciaus,kol isauso,tada jau keliausi.
Gelynas mano apzeles ir uz vartu ir vidinis,jurginus pernai net nenupjoviau,tai guli kambliai sudziuve,nebuvo laiko nuimt.Dar reikia kalijas isnaikint pries svarainio kruma,kai suzelia,uzgozia svaraini,o tu kaliju ir taip daug yra,reiki mazint,jos labai dauginasi.Darbu sode yra,bet oro darbui nera.Tas mane biesina.Kai nelyja,vejas kosia,o ten laukai.Vakar ir tai siltnamyje nusiemiau net megztuka,o iseit ,ji reikia uzsidet ir salika apsimuturiot ir kapisona uzsimaukslint,nes vejas traukia,o as slapia.Nesisaugosi,sirgsi.Pasilenkiu,raviu,nugara apsiplikina,rodos ir maikute ilgesne uzsidejau,ale visiek,kelnes eina zemyn,o maike aukstyn,rankos pirstinese guminese,nepasitaisysi uzsimanes. biggrin.gif biggrin.gif Nu zodziu anekdotai is manes ir oro santykio.
Atsakyti

Dusia, ačiū! Man taip pat patinka dalintis, jei tik turiu kuo. 

Turiu du pakelius ežiuolių, vieną įkišiu į šaldiklį, kitą tavuoju būdu. Jau kad pridygs, tikiuosi :)

Pas Sesę turėjom išpjauti 3 buksmedžius, rutulinės formos, 20 metų. Gražuoliai buvo, kol bjaurastis neužpuolė :( Taip gaila. Dabar reiks toje vietoje gėlyną perdaryt. 

Luety, aš vis pagalvoju, o gal tu Detralexo pagerk?

P.S. Dusia, išsimušiau iš morkų. Užsisakiau kelias iš BalticSeeds dabar. Anksčiau man Nectar jų buvo tobulos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 15 kovo 2024 - 11:33

Va mano pernykštės ežiuolės, iš jų sėklų pririnkau. Galvojau, jei sudygs, apdalinsiu. Krūmeliai po žiemos kažkokie įtartini prieš porą savaičių, kai sode buvom, bet gal dar anksti jiems atsigauti. Nežinau ar ne kaput. Jei suvešės (pernai tik sodinau) ir paaugins atžalėlių, tai galėsiu dalintis :)

Pridėta:

Atsakyti

Ai, Jūs tik iš manęs nesijuokit, bet daržo ravėjimui ir grybavimui aš specialiai nusipirkus esu nėštukių tympas iš Lidlo :), nes jos labai aukštu liemeniu ir nugara lankstantis  niekad neapsinuogina :)

Atsakyti