Labas rytas.
Žinok vištos labai mėgsta lapinių burokėlių lapus Kažkada pas sesę mamą slaugiau ir jos vištas prižiūrėjau . Tai rydavo špinokus ir burokėlių lapus kaip pasiutę.
PS nusivežk 5 sėklas, kitas pasilik pas save. Kiek jų reikia ... Aš tikrai daug nesėju. Trumpa ta vasara pas mus. Kai uždera, tai viskas kartu . UK kiek skaičiau juos augina ir valgo visą žiemą ... Pas mus nušala.
Jau sudygo pomidorai mano dar pakeliuose...žinia juk nedygsta pakeliuose...šiandien mažu sukišiu į žemę. Ramunės gražu, bet mano senobiniame gėlyne joms nekažką ir ėžuolės išnyko,dabar bandysiu rusmenes kišti, kur Pou davė sėklyčių , jau paaugusios o gal dar paliksiu vazonėliuose ai matysiu kiek sveikatos bus
Į sodą nevažiuosiu, namie ir už namų pilna darbų...et atsitinka gyvenimas ...na nieko išsikrapštysime, svarbu sveiki būtume
Gražios dienos, neužsilakstykite
PS nusivežk 5 sėklas, kitas pasilik pas save.
O sėklų tai 100 )))
Labas rytas,
Žolia, nekirsk, o jei pas tave išnyks, kaip pas kažkurią, pajudinus? Rasiu sodinukų, ne turguje, tai ŽS gal. Labai gražios
Čia tik sureagavau, kad Dusia sakė pasėjo daug, tai jei pas ją sudygs, kokią kvietką priglausiu su dėkingumu, jei būtų perteklius.
Reiks, kai atšils, Vyrą pakalbint, kad į Stoties turgų pavežtų, ten gal gėlių pasirinkimas nemažas. Tik jis pyksta, nes aš nepaeinu, o gėlių man reik
Mukut, aš daviau šalavijų sėklų ir pentinio mėlyno - rusmenių nea, neturiu.
Merginos, kiek ežiuoles palaikyt šaldytuve? Ar į šaldiklį kišt, kad pasistratifikuotų?
Rusmenių ir aš neturiu,reikės pasidairyti turguje kelmelio.
Kemerą reikia įsigyti šiemet.Turiu miškinį atsivežųsi,ne tokio didžio kaip dekoratyvinis.Reikia šiemet ,labai ne pakaleiui pakiūti į vieną medelyną,Pelėdiškių,geros kainos ir augalai.Gražius kemerus reklamavosi,jei neišeis turguje pasidairyti.Reiktų dar 100 tujų,apsodinti vieną kraštą sodybos.
Mano dar verbenos nepasėtos,einu sėti.
Nu va sumaisiau, jo pentinai
Ir aš tuomet ir verbenų paversiu kiek planu o aš net nepradėjau nieko
Dėl sėklų atgaivinimo man pasiteisinęs būdas - pamirkau ( jei turiu kokiam stimuliatoriuje - Baltijos auksas ar kt, jei neturiu kalio permanganato tirpalas), tada susuku į šlapią medvilninę skiautę , dedu į maišelį ir į daržovių skyrių šaldytuve. Kasdien ištraukiu pravėdinti ... 2-3 dienas palaikau ir sėju.
Saintlina su 100 sėklu prajuokinai Galvojau aš esu besotė
Kokia skaniausia morkų veislė?
Saldžios ir sultingos ? Kiek auginu , ne tokios kaip vaikystėje ir tiek.
Man patinka Šilainių turgelis dėl ilgo darbo laiko . Penktadienį apie 4 val dar gali rasti prekiautojų. Ir dar dėl labai didelės automobilių stovėjimo aikštelės.
ankstyvos kokios,pries astuonias jos jau prie kompu.
Lijo visa nakty,dabar rodo,kad diena nebelis,bet vejas 30km/val,toks nemazas,o man pas kirpeja.Buvo isvaziavus i teviske (FR),dabar tik gryzo,o as jau kasas vos ne iki peciu uzsiauginau per 3 men.Kirpausi pries vaziavima i Ispanija.O nekenciu tokiu paaugusiu plauku.Jau zadejau eit pas kita,nu bet manoji man priprasta,patinka labiau.
Miegojau prastai,ir kelenai ir venos skaudejo,varciaus varciaus,kol isauso,tada jau keliausi.
Gelynas mano apzeles ir uz vartu ir vidinis,jurginus pernai net nenupjoviau,tai guli kambliai sudziuve,nebuvo laiko nuimt.Dar reikia kalijas isnaikint pries svarainio kruma,kai suzelia,uzgozia svaraini,o tu kaliju ir taip daug yra,reiki mazint,jos labai dauginasi.Darbu sode yra,bet oro darbui nera.Tas mane biesina.Kai nelyja,vejas kosia,o ten laukai.Vakar ir tai siltnamyje nusiemiau net megztuka,o iseit ,ji reikia uzsidet ir salika apsimuturiot ir kapisona uzsimaukslint,nes vejas traukia,o as slapia.Nesisaugosi,sirgsi.Pasilenkiu,raviu,nugara apsiplikina,rodos ir maikute ilgesne uzsidejau,ale visiek,kelnes eina zemyn,o maike aukstyn,rankos pirstinese guminese,nepasitaisysi uzsimanes. Nu zodziu anekdotai is manes ir oro santykio.
Dusia, ačiū! Man taip pat patinka dalintis, jei tik turiu kuo.
Turiu du pakelius ežiuolių, vieną įkišiu į šaldiklį, kitą tavuoju būdu. Jau kad pridygs, tikiuosi
Pas Sesę turėjom išpjauti 3 buksmedžius, rutulinės formos, 20 metų. Gražuoliai buvo, kol bjaurastis neužpuolė Taip gaila. Dabar reiks toje vietoje gėlyną perdaryt.
Luety, aš vis pagalvoju, o gal tu Detralexo pagerk?
P.S. Dusia, išsimušiau iš morkų. Užsisakiau kelias iš BalticSeeds dabar. Anksčiau man Nectar jų buvo tobulos.
Va mano pernykštės ežiuolės, iš jų sėklų pririnkau. Galvojau, jei sudygs, apdalinsiu. Krūmeliai po žiemos kažkokie įtartini prieš porą savaičių, kai sode buvom, bet gal dar anksti jiems atsigauti. Nežinau ar ne kaput. Jei suvešės (pernai tik sodinau) ir paaugins atžalėlių, tai galėsiu dalintis
Pridėta:
Ai, Jūs tik iš manęs nesijuokit, bet daržo ravėjimui ir grybavimui aš specialiai nusipirkus esu nėštukių tympas iš Lidlo , nes jos labai aukštu liemeniu ir nugara lankstantis niekad neapsinuogina