Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(saintlina @ 2024 03 14, 14:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Pou" data-cid="73139179" data-time="1710424161"><div><p>Jei verptum kad ir su paprastute verpste, tai verpstė padeda verpti, ji suteikia svorį, tuomet siūlas lengviau gaunasi vienodesnis. Tik praktikos klausimas, kada ištobulinsi procesą smile.gif</p></div></blockquote><p>Kol galvojau, kad turiu aparatą, verpstėm nesidomėjau smile.gif šiandien žiūriu video su verpstėm smile.gif Bet iš principo tikslas pasiektas - jau susipažinau su visu procesu kaip kailis į siūlus pavirsta smile.gif </p>

Na va,kaip smagu,kai kazka ismoksti naujo.O tobulejimui ribu nera.
O mudu leisgyviai gryzom is sodo.Kol as pikiavau pomidorus i indelius,MB zole nupjove ir tarplysvius uzdenge,kiek turejo su kuo.Kol as ravejau braskes,jis zeme paruose bulvem sodint,padare vagas.Jis uzkase,as dar kiek paravejau ir taip 3 val.non stop.Dar salotas issodinau siltnamyje,Mano pradejo dygt ir dingo,nezinau ar peles nuede ar pacios kur dingo.Zirniai nesudygo.Ne mano jie,antri metai nedygsta,nepataikau pasodint,tik sukisu ir lyja.Morkos lenda,ridikai sudyge ir paauge,burokeliai lauke sudyge,tik atrodo spinatai ne.Darbo dar butu tokio emergency du kartus po 3 valandas,o paskui jau galima kiek lengviau darbuotis.
Meskiniu cesnaku parsinesiau salotom ir svogunu laisku.
Dabar laikas sau pamedituot su mezginiu.
Atsakyti
Saitlina vilnos kelias iki siūlo ne kailio biggrin.gif Lesiaus kailio labai gaila būtų wub.gif

Apie pietus į Lietuva užsuko pavasaris. Kažin kiek ilgam ? Buvau kaime tai tiesiog pajaučiau . Mes per 4 valandas sugebėjom iškraustyti likusius daiktus. Ryt meistrai turėtų atvažiuoti.
Meškiniai česnakai dar nesirodo pas mus. Jei pasilaikys šiluma gal pasirodys po kokios savaitės. Sode, kur daugiau pavėsio dar žemė sušalusi.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2024 03 14, 12:58)
<p>Aš pievoj net paprastų ramunių kerelį saugau, kad nenupjautų smile.gif</p><p>J.</p><p>Vakar ieškojau ramunių sėklų - pšš, tik vaistinių. Kažkaip išpirkta gal.

Pou, aš turiu dviejų veislių ( o gal rūšys, nežinau biggrin.gif ) Viena tokia į astrų žiedus panaši, o kita kaip ir įprasta. Galiu atsiųsti atkirtusi po gabalą. ax.gif Jei prisiminsiu, kur skirtingi pasodinti. Nes esu prikaišiojusi palei tvorą, kol nežydi, neatskit. rolleyes.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 14 kovo 2024 - 18:13

aš turiu dviejų veislių ( o gal rūšys, nežinau biggrin.gif) Viena tokia į astrų žiedus panaši, o kita kaip ir įprasta. 

Kokios fainos pasišiaušėlės  :wub:​ 

Atsakyti

Pratybos kokios tai vietinės. Daug karinės technikos važiuoja...

Tai gal čia atsakas į Baltarusijos techniką pasienyje 🤔

Atsakyti

Nugarą susuko. Kažkoks vaikščiojantis lazaretas aš 😂

Atsakyti

Alta, pasakei man to gėrimo absentas paslaptį 😃😃😃 

Atsakyti
Labas rytas,
Savaitgalis ant nosies. O aš nežinau , kaip viską susidėlioti , kad nors ką suspėti nuveikti. Kodėl aš prisigalvoju visokių reikalų ? Yra žmonės kurie nežino ką veikti ...

Ramunės kol nedygsta. Sėklos tai senos. Kažkada dukrytė gavo gimtadieniui gėlių. TY gėlių sėklų pakučiais. Čia buvo toks prikolas. Tai žinoma , kad guli pas mane. O aš tokia gėlininkė. Greičiau batvinių augintoja. Dalis pomidorų sudygo. Svogūnai nedygsta, nusipirksiu sodinukų, ne bėda. Svarbu porai sudygtų . Kiek man jų reikia ... nedaug. Yra dar laiko , nereikia skubėti.
Vėliau pasėji - pasodini , mažiau ravėti reikia biggrin.gif

Atsakyti

Tai gal čia atsakas į Baltarusijos techniką pasienyje 🤔

Pas mus anksčiau skelbė, kad bus didžiulės pratybos kartu su nato. Gal ir joms ruošiasi?

Atsakyti

...

Užsisakiau ir aš lapinių burokėlių. Pakuotę pasirinkau ne mažiausią, o vidutinę. Kai atėjo.. pakelis tokio dydžio kaip pašarinių runkelių )) dievaž, mamikė juos sumaišys ))

Ir dar vasarinių jurginukų prisisakiau dėl kažkieno įtakos )))

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 03 15, 07:41)
Labas rytas,

Gal nori „gatavų"ramunių? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2024 03 15, 07:56)
Gal nori  „gatavų"ramunių?  smile.gif

Žolyte dėkui 4u.gif wub.gif . Tikrai neverta siųsti , šalia turgelis, aš vairuojanti . Visko ten randu:) Siuntimas daugiau kainuos...
Ir aš prasta gėlininkė esu ax.gif
Atsakyti