Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(IngridaB @ 2024 03 14, 08:47)

kokios puikios naujienos bigsmile.gif teisingai, nėr ko laukt. Kuo greičiau padarys, tuo greičiau sugis. Ir dar geriau, kad prieš šventes. Bus Ingridai tikros šventės, nieko daryt nereiks bigsmile.gif
Atsakyti

Sveikos, mergicos.

Ingrida, man taip pat patinka statusas "kuo greičiau, tuo geriau". Nes procesai ten vyksta.

Kaip tas ežiuoles daigintis, nedygsta man jos nė pro kur :( Dusia, jei pas tave sudygusių pabirų bus, man kokį daigą išrauk, a? Jei pas mane bus lašišinių ir baltų - pažadu pasidalinti. Bet va iš pririnktų sėklų - špyga taukuota.

Atsakyti

Pou, aš kažkur skaičiau, kad iš sėklų užauga tik motininės. Ty aukštos ir violetinės.Kažkada pirkau oranžinių sėklas tai visai ne oranžinės užaugo. Violetinės ir aukštos. Tegul biški pabunda įsodinsiu į vazoną atskyrus nuo krūmo... yra pas mane kažkokių. O ir pasiimti Tau visai patogu bus iš manęs. 

Važiuoju baigti kraustyti trobos kaime. Ryt kiti meistrai nori dirbti. Kai sutvarkys bus nerealiai gerai.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 03 14, 06:39)
<p>Labas rytas.
</p><p> Ingrida, operacija prieš pat šventes... va šitos operacijos aš nesuprantu. Būna, kad po 4 dienų žmonės darbe būna, o kai kam du mėnesiai biliotenis. </p><p>Kažkokia pilkuma... gal oras kaltas?  Žmonės pikti ir įsitempę. </p><p>Gražaus ketvirtadienio 4u.gif  wub.gif​ </p><p></p>

Labas rytas,

kai saules nera zmones tikrai darosi piktesni.Pas mus si ryta eme lyst,bet atsirado ,kas eme daryt cepelinini dangu,tai greit uztemps ir nebebus,bet i soda jau susiruosem,vistiek vaziuosim,reikia pomidorus gelbet is dezutes.Gal dar ir bulves pakavosim.

QUOTE(Pou @ 2024 03 14, 09:09)
<p>Sveikos, mergicos.</p><p></p><p>Ingrida, man taip pat patinka statusas "kuo greičiau, tuo geriau". Nes procesai ten vyksta.</p><p></p><p>Kaip tas ežiuoles daigintis, nedygsta man jos nė pro kur verysad.gif Dusia, jei pas tave sudygusių pabirų bus, man kokį daigą išrauk, a? Jei pas mane bus lašišinių ir baltų - pažadu pasidalinti. Bet va iš pririnktų sėklų - špyga taukuota.</p>

Man aplink kruma is pabirusiu ziedu seklu neisdygsta ezuoles,tik is kelmo islenda jaunu atzalu.Is nusiimtu seklu nedygo,tik is pirktiniu ir labai greitai.Kodel taip,nezinau.Pas mane vaistines ezuoles.Bet mielai isiveisciau ir dekoratviniu,reiks paieskot.
Atsakyti

Pratybos kokios tai vietinės. Daug karinės technikos važiuoja...

Atsakyti

Aš esu sėjusi iš pirktinių sėklų - viena išdygo ir kažkaip nusiknackino, nes sausra buvo, o pakeltoj lysvėj neišgyveno - išvažiavom atostogauti ilgėliau.

Pernai radau pirkti lašišinės spalvos ir baltas, tai gražiai žydėjo. Bet kai buvom sode, apžiūrėjau krūmelius, kažkokie jie man įtartini pasirodė. Bet gal atkus pavasarėjant.

Man ir įprastinės, purpurinės labai gražu. Kol MB išsikutena ir nuveža į turgų, visos babytės su sodinukais būna išėjusios jau namo, neužtaikau niekaip nei ežiuolių, nei ramunių. Aš pievoj net paprastų ramunių kerelį saugau, kad nenupjautų :)

Jei pas mane bus iš krūmelių auginukų - pasidalinsiu taip pat. Tos lašišinės buvo gražios.

Vakar ieškojau ramunių sėklų - pšš, tik vaistinių. Kažkaip išpirkta gal. Svarbiausia, kad rudenį nupirkau, o kur pasidėjau geros vieton...ot.

Vakar dar rausvažiedės ežiuolės du pakelius nusipirkau, įmečiau į šaldytuvą - gal pagerės daigumas.

Turiu mintį, pavasarį nuvažiuoti pas gėlių augintojus, ten tikrai rasiu - dabar dar per anksti - daugumoj rašo, kad išparduota. Tikriausiai, sodinukus atsiveža, o dar ir ne sezonas.

Atsakyti
Susikasiau antrą šiltnamį.Su mb apžiūrėjome trečią šiltnamį,suplyšęs nemažai.Nutarėme nieko nedaryti,paleisiu arbūzus,užteks pomidorų dvejuose šiltnamiuose. ax.gif Dar viename braškės,ramu. ax.gif Užsisakiau skiepytų arbūzų daigų,žiūrėsime kas per stebuklas?Dar 10 rūšių turiu sėklų po 5,tai bandymams pakaks? ax.gif
Pradėjau kasti žemę žirnimas,reikia šiandien pasodinti. mirksiukas.gif Jau apysausė žemė.
Atėjo jau aukšatūgių lelijų svogūnai.Užsakiau dar 5 rūšių miskantų internetu.Įdomu kokie bus? ax.gif
Atsakyti

Va, pradžia :)

Pridėta:

Atsakyti

Saintlina kaip pradžia tai visai gerai  :wub:

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 03 14, 15:02)
<p>Saintlina kaip pradžia tai visai gerai  wub.gif. </p>

ir verpt neturiu su kuo )) pasirodo, tam mano verpimo aparatui špūlės trūksta. Kai nieko nenusimanom abu, tai nė minties tokios nebuvo. Radau youtube kaip verpti be verpstuko, tai va pabandžiau smile.gif
Atsakyti

Jei verptum kad ir su paprastute verpste, tai verpstė padeda verpti, ji suteikia svorį, tuomet siūlas lengviau gaunasi vienodesnis. Tik praktikos klausimas, kada ištobulinsi procesą :)

Atsakyti

Jei verptum kad ir su paprastute verpste, tai verpstė padeda verpti, ji suteikia svorį, tuomet siūlas lengviau gaunasi vienodesnis. Tik praktikos klausimas, kada ištobulinsi procesą :)

Kol galvojau, kad turiu aparatą, verpstėm nesidomėjau :) šiandien žiūriu video su verpstėm :) Bet iš principo tikslas pasiektas - jau susipažinau su visu procesu kaip kailis į siūlus pavirsta :) 

Atsakyti