QUOTE(Dusia37 @ 2024 03 12, 08:00)
Labas rytas,
Saintlina Tavo km žavi . 18 yra daug. Man taip pavyksta kelionėse, arba pavasarį kaime. Dabar jei nesportuoju tai dažnai einu pasivaikščioti - nedaug , kokie 4 km. Ir pabosta. Bet tempas pagerėjo. Nežinau , kaip tas telefonas skaičiuoja, bet rodo 5km/h. Būdavo 4,5. Kas irgi džiugina.
Pasėjau pomidorus . 14 skirtingų
Durnių durnė. Taigi galima pasėti raudonus - geltonus. Jei jau labai noriu būti pažangi galiu pridėti rožinius ir čerius. Tai ne ... 3 valandas medituoji prie sėklų dėžutės, renkiesi.
MB sakė gali lipnia juosta rankas prie kūno prisukti . Kad nepadauginčiau . Bet ar kuriai daržo mylėtojai tai trukdo?
Ps pasėjau ramunių ( bus prie pirties) ir vasarinių jurginų . Na man tokio grožio gėlės yra jurginai , bet neturiu kur gumbų laikyti . Ramunės jei sudygs bus daug ... Galėsiu dalintis jei kam reikia. Nežinau kodėl jos kartais ima ir išnyksta? Turėjau nerealaus dydžio kelmą , po vienos žiemos dingo .
Mukut kaip gyva po savaitgalio ?
Mezgimo fronte biški kojinės, biški šilkas. Galgi patinka man tas šilkas? Dar pora eilių ir rankoves atskirsiu. O tada jau greitai .
Labas rytas,
nieko naujo,lietus lietus,rodo bus visa diena.
Esu pastebejus,kad ramunes isnyksta ,kai apdraskai ju kelma,isskaidai i kelias dalis.Nezinau,ar visiem,bet man po siu operaciju isnyko jos.Bet as ne labai pergyvenu,nes jos man labai issiseja po visa darza,paskui reikia raut lauk,o duot neturiu kam.
Saintlinos 18km tikrai ispudingi,ir dar ne vakaras,sako.
Man sunku isivaziuot.Per lietu as nekisu nosies ir nekisiu,nejauciu jokio kaifo tokiu oru net kambary,o apie lauka net nesneku.Ir vat negaliu isivaziuot su vaiksciojimu.Kelias dienas prasieinu,savaite lietaus.Ir taip istisai.Jau tikrai belieka tik emigruot is UK,bet kad darzo neduoda issikelt i kita sali.
Ka as kitur veiksiu saulej be savo siltnamio ir savo sklypelio
Mezgimo fronte,pradeta antra kojine,is ruzavu,kur ilgai rasto nepritaikaiu,ir pasistumeta su Margo megztiniu ne mazai vakar.Vis mezgu ir bijau,kad nebut per platus,o iki kol rankoves atjungiau,galvojau,kad nebut per siausras.Labai nesmagu megzt be manekeno ar gyvo modelio.
Lauke turbut niekas nesudygs,naktys saltos,diena lietus,saules mazai.Jau galvoju siltnamy burokelius,spinatus paset,nes nieko nebus is laukinio sejimo.