Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Tokiu oru ir kaime nesinori darbuotis.

Tikrai. Braškėms lapus tik nukarpiau, daugiau nieko daryt nesinori. O ir žemė dar įšalus, tai ne kaži ką ir padarysi.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
Labos smile.gif

Brr visas savaitgalis šaltas, net mislės nebuvo eiti dirbti sode, vėjas košiantis iki kaulų smegenų...
Nieko dar nesėjau, nes žemė dar įšalusi, nors gal kitą savaitgalį bus šilčiau tai pabersiu žirniu ir pastarnokų.
Gražios dienos 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Saintlina Tavo km žavi . 18 yra daug. Man taip pavyksta kelionėse, arba pavasarį kaime. Dabar jei nesportuoju tai dažnai einu pasivaikščioti - nedaug , kokie 4 km. Ir pabosta. Bet tempas pagerėjo. Nežinau , kaip tas telefonas skaičiuoja, bet rodo 5km/h. Būdavo 4,5. Kas irgi džiugina.

Pasėjau pomidorus . 14 skirtingų smile.gif Durnių durnė. Taigi galima pasėti raudonus - geltonus. Jei jau labai noriu būti pažangi galiu pridėti rožinius ir čerius. Tai ne ... 3 valandas medituoji prie sėklų dėžutės, renkiesi.
MB sakė gali lipnia juosta rankas prie kūno prisukti . Kad nepadauginčiau . Bet ar kuriai daržo mylėtojai tai trukdo? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ps pasėjau ramunių ( bus prie pirties) ir vasarinių jurginų . Na man tokio grožio gėlės yra jurginai , bet neturiu kur gumbų laikyti . Ramunės jei sudygs bus daug ... Galėsiu dalintis jei kam reikia. Nežinau kodėl jos kartais ima ir išnyksta? Turėjau nerealaus dydžio kelmą , po vienos žiemos dingo .
Mukut kaip gyva po savaitgalio ?
Mezgimo fronte biški kojinės, biški šilkas. Galgi patinka man tas šilkas? Dar pora eilių ir rankoves atskirsiu. O tada jau greitai .

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 03 12, 12:00)
Labas rytas,
Saintlina Tavo km žavi . 18 yra daug. Man taip pavyksta kelionėse, arba pavasarį kaime. Dabar jei nesportuoju tai dažnai  einu pasivaikščioti  - nedaug , kokie 4 km. Ir pabosta.  Bet tempas  pagerėjo. Nežinau , kaip tas telefonas skaičiuoja, bet rodo 5km/h. Būdavo 4,5. Kas irgi džiugina.

Pasėjau pomidorus . 14 skirtingų smile.gif Durnių durnė. Taigi galima pasėti raudonus - geltonus. Jei jau labai noriu būti pažangi galiu  pridėti rožinius ir čerius. Tai ne ... 3 valandas medituoji prie sėklų dėžutės, renkiesi.
MB sakė gali lipnia juosta rankas prie kūno prisukti . Kad nepadauginčiau . Bet ar kuriai daržo mylėtojai tai trukdo? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Ps pasėjau ramunių ( bus prie pirties) ir vasarinių jurginų . Na man tokio grožio gėlės yra jurginai , bet neturiu kur gumbų laikyti .  Ramunės jei sudygs bus daug ... Galėsiu dalintis jei kam  reikia.  Nežinau kodėl jos kartais ima ir išnyksta? Turėjau nerealaus dydžio kelmą , po vienos žiemos dingo .
Mezgimo fronte biški kojinės,  biški šilkas. Galgi patinka man tas šilkas? Dar pora eilių ir rankoves atskirsiu. O tada jau greitai .

Gyva smile.gif bet nieko doro nenuveikiau ax.gif tokia visa sušalusi ir tinginiaujanti buvau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 03 12, 08:00)
Labas rytas,
Saintlina Tavo km žavi . 18 yra daug. Man taip pavyksta kelionėse, arba pavasarį kaime. Dabar jei nesportuoju tai dažnai  einu pasivaikščioti  - nedaug , kokie 4 km. Ir pabosta.  Bet tempas  pagerėjo. Nežinau , kaip tas telefonas skaičiuoja, bet rodo 5km/h. Būdavo 4,5. Kas irgi džiugina.

Pasėjau pomidorus . 14 skirtingų smile.gif Durnių durnė. Taigi galima pasėti raudonus - geltonus. Jei jau labai noriu būti pažangi galiu  pridėti rožinius ir čerius. Tai ne ... 3 valandas medituoji prie sėklų dėžutės, renkiesi.
MB sakė gali lipnia juosta rankas prie kūno prisukti . Kad nepadauginčiau . Bet ar kuriai daržo mylėtojai tai trukdo? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Ps pasėjau ramunių ( bus prie pirties) ir vasarinių jurginų . Na man tokio grožio gėlės yra jurginai , bet neturiu kur gumbų laikyti .  Ramunės jei sudygs bus daug ... Galėsiu dalintis jei kam  reikia.  Nežinau kodėl jos kartais ima ir išnyksta? Turėjau nerealaus dydžio kelmą , po vienos žiemos dingo .
Mezgimo fronte biški kojinės,  biški šilkas. Galgi patinka man tas šilkas? Dar pora eilių ir rankoves atskirsiu. O tada jau greitai .

Labas rytas,
nieko naujo,lietus lietus,rodo bus visa diena.
Esu pastebejus,kad ramunes isnyksta ,kai apdraskai ju kelma,isskaidai i kelias dalis.Nezinau,ar visiem,bet man po siu operaciju isnyko jos.Bet as ne labai pergyvenu,nes jos man labai issiseja po visa darza,paskui reikia raut lauk,o duot neturiu kam.
Saintlinos 18km tikrai ispudingi,ir dar ne vakaras,sako.
Man sunku isivaziuot.Per lietu as nekisu nosies ir nekisiu,nejauciu jokio kaifo tokiu oru net kambary,o apie lauka net nesneku.Ir vat negaliu isivaziuot su vaiksciojimu.Kelias dienas prasieinu,savaite lietaus.Ir taip istisai.Jau tikrai belieka tik emigruot is UK,bet kad darzo neduoda issikelt i kita sali. biggrin.gif biggrin.gif Ka as kitur veiksiu saulej be savo siltnamio ir savo sklypelio biggrin.gif biggrin.gif
Mezgimo fronte,pradeta antra kojine,is ruzavu,kur ilgai rasto nepritaikaiu,ir pasistumeta su Margo megztiniu ne mazai vakar.Vis mezgu ir bijau,kad nebut per platus,o iki kol rankoves atjungiau,galvojau,kad nebut per siausras.Labai nesmagu megzt be manekeno ar gyvo modelio.
Lauke turbut niekas nesudygs,naktys saltos,diena lietus,saules mazai.Jau galvoju siltnamy burokelius,spinatus paset,nes nieko nebus is laukinio sejimo.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 03 12, 10:00)
Dabar jei nesportuoju tai dažnai  einu pasivaikščioti  - nedaug , kokie 4 km. Ir pabosta.  Bet tempas  pagerėjo. Nežinau , kaip tas telefonas skaičiuoja, bet rodo 5km/h. Būdavo 4,5. Kas irgi džiugina.

Pasėjau pomidorus . 14 skirtingų smile.gif  ... 3 valandas medituoji prie sėklų dėžutės, renkiesi.

aš ilgų atstumų labai greit neinu. Normaliu žingsniu. Ypač gražiose vietose )) ir sustot pažioplinėt reik, ir pafotkint, ir šuniui pagalį pamėtyt. Vakar kur ėjom, ten ir žemės paviršius toks negreitam ėjimui - labai daug šaknų.

Aha, aš irgi panašiai prie sėklų kabėjau ))) kol išsirinkau, sąrašiuką susidariau. Ir nepasėjau )))
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 03 12, 10:32)
aš ilgų atstumų labai greit neinu. Normaliu žingsniu. Ypač gražiose vietose )) ir sustot pažioplinėt reik, ir pafotkint, ir šuniui pagalį pamėtyt. Vakar kur ėjom, ten ir žemės paviršius toks negreitam ėjimui - labai daug šaknų.

Aha, aš irgi panašiai prie sėklų kabėjau ))) kol išsirinkau, sąrašiuką susidariau. Ir nepasėjau )))

Tai ilgų atstumų ir aš nebėgu tempu . Bet kai eini dėl ėjimo ... Tai kuo mažiau laiko norisi sugaišti smile.gif Aš ir klube ant takelio pasidarau gerą tempą ir būtinai kalniuką.
O man labiausiai nepatinka oras kuris yra dabar, sausa ir šalta ... Vėjas dulkes kelia, medžiai be lapų , niekas nesulaiko. Tai tas visas dulkes ir sukvėpuojam.
PS Europos šiltnamis yra Vengrija. Ten visada truputi apsiniaukę ir du kartus dienoj palyja. Ir visada vėjuota. Bet kaip gražiai viskas auga tongue.gif . Man lietus gerai , aš kaip augalas ... myliu vandenį. PS kažkada Juodkalnijoje kalbėjom su vietiniais, kaip tokius skanius pomidorus užaugina. Žemė ten raudona ir akmenuota... Beveik žvyras. Atsakymas buvo , reikia tik vandens ir augs biggrin.gif tongue.gif
Luety pas Tave burokeliai aug ir bujos. Jie mėgsta vandenį ir vėsesnį orą.
PS ŽS pirkau labai fainu lapinių burokėlių sėklų. Spalvotų . Esu auginusu raudonus ir baltus, šiemet bandysiu spavotus. Kokios spalvos sėklos papuls sėjan loterija. Taig sėju ne daugiau 5. Man skanu kartais pasitušinti kaip garnyrą. Aš taigi maitinuosi mėsa ir daržovėm be bulkų.

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 03 12, 10:49)
O man labiausiai nepatinka oras kuris yra dabar, sausa ir šalta ... Vėjas dulkes kelia

man visai nieko dar tas oras, kol smogo nėr. Bet vėjukas tai šaltas tikrai. Vakar irgi taip ėjom - vietom saulė ir užuovėja, net karšta. Išlendi į atviresnę vietą, kai pūsteli.. blink.gif Vėl striukę užsisegi iki nosies smile.gif Žadėjo šlapdribos, tai sausa nebus ))

Bliamba, gal ir man lapinių buroėklių reik? Apsižiūrėjau, kad mylimiausių pomidorų Corazon nebeturiu, vis tiek reik užsisakinėt. Tai tuoj prisikrausiu visko ))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 12 kovo 2024 - 10:58
QUOTE(Dusia37 @ 2024 03 12, 08:49)
Tai ilgų atstumų ir  aš nebėgu tempu . Bet kai eini dėl ėjimo ... Tai kuo mažiau laiko norisi sugaišti  smile.gif Aš ir klube ant takelio pasidarau gerą tempą ir būtinai kalniuką.
O man labiausiai nepatinka oras kuris yra dabar, sausa ir šalta ... Vėjas dulkes kelia, medžiai be lapų , niekas nesulaiko. Tai tas visas dulkes ir sukvėpuojam.
PS Europos šiltnamis yra Vengrija. Ten visada truputi apsiniaukę ir du kartus dienoj palyja. Ir visada vėjuota.  Bet kaip gražiai viskas auga  tongue.gif  . Man lietus gerai , aš kaip augalas ... myliu vandenį. PS kažkada Juodkalnijoje kalbėjom su vietiniais, kaip tokius skanius pomidorus užaugina. Žemė ten raudona ir akmenuota... Beveik žvyras. Atsakymas buvo , reikia tik vandens ir augs  biggrin.gif  tongue.gif
Luety pas Tave burokeliai aug ir bujos. Jie mėgsta vandenį ir vėsesnį orą.
PS ŽS pirkau labai fainu lapinių burokėlių sėklų. Spalvotų .  Esu auginusu raudonus ir baltus, šiemet bandysiu spavotus. Kokios spalvos sėklos papuls sėjan loterija. Taig sėju ne daugiau 5. Man skanu kartais pasitušinti kaip garnyrą. Aš taigi maitinuosi mėsa ir daržovėm be bulkų.

Yra lietus,kuris gaivina gamta ir yra istisinis lietus,kuris imerkia zeme iki balos.Pas mus si ziema tokia,kad lyja daugiau nei butina,niekas negali augt tokioj dregmej,tik put.Kad butu saule,isgarintu,but tropikai,augtu daug kas,dabar saltis,vejas ir lietus.Dabar yra 9 silumos,o jutimine raso 2.Augalas irgi naudojasi jutimine temperatura.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 12 kovo 2024 - 11:07

Labu,

pasėjau pomidorus. Skariai kažkodėl neišleido šaknelių. Tai ir neraik.

Kokius sėjat?

Nusipirkau kažkokių ramunių sėklų rudenį, kad aš jas dabar surasčiau. Ir dar kažkokių gėlių, pamenu, pirkau. Salotų, dar kažko. Ot.

Dusia, jei ramunių per daug sudygs - yra čia tokia ramunių mylėtoja  :ax: 

Ežiuolės nesudygo diskeliuose. Reiks, jaučiu tiesiai į vazonėlį sėt.

Lauke toks žvarbus vėjas.

Atsakyti
Anksciau Vokietijoj Aldi budavo laisvai pardavime Multinormal firmos Venen-activ-creme.Labai geras,turejau viena dezute,naudojant uzdegimine vieta isbalo,neliko raudonumo,neliko vakat=rinio patinimo,bet...pasibaige mano kremas.Bandymas atsisiust tiesiog is Vokietijos tokio pat,nedave rezultatu.Nebera.Pabandziau atsisiust Abtei firmos balsamo,paaiskinimuose radau,kad tai taip pat su arklinio kastono seklu extraktu.Siandien gavau ta krema,titulinej pusej uzrasyta ,kad su arklinio kastono extractu,sekluzodis jau dinges,o dar labiau nustebino,kad sudetyje vien chemija,neminimas joks kastono extraktas,gal 3 rusys parabenu ir tik vienintelis paminetas ramuneliu extraktas.Tiesiog mulkinimas zmoniu.Pikta iki negaliu.
Ir siaip kazkokia susirzusi jauciuosi,reik eit kalt kokiu raminanciu,daug dirgikliu siandien mane erzina,galiu neatlaikyt. unsure.gif unsure.gif
Atsakyti