<p> </p>
<p> Ar ten japoniškas kiauraraštis nežinau. Taip sakė. Japoniškuose kas eilė keičiasi raštas? Čia kas antra, ty nelyginėse, lyginėse į mostį. Tik ilgas , 33 eilės į viršų. </p>
<p> </p>
<p>Pirkau vienspalvio opalo. Gera kaina, po 6,5 keturgijis. Ne po 9+. Naikinsiu likučius, likusius nuo margių. </p>
<p>Pamiršau pagirti Tavo snieguoles . Nerealiai gražu, dailu. Ir idėja ir išpildymas </p>
Virbalu kojinem turiu daug ir as,ir dazniausiai buna kelios poros pradetos,bet siuo metu neturiu nieko,nes Margo megztini reik pabaigt.
Snieguoles seniai i mane ziurejo ir lauke,kol as jas pradesiu.Viskas patiko jose,isskyrus kulna.Nemegstu bumerango,o su praplatinimo isvis kas akiu sumezgimas man negraziai ziurisi.Snieguoliu rasta kol suradau,prazilt galima.Smagu,kad patiko,bet yra kliauzu.
Dusia,nezinau,neskalbiu skalbiankej savo megztu kojiniu.Vienas skalbt neekonomiska,o su kazkuo kitu,apsinestu pukeliais,neisrinkciau.
Grazus DN siulai,smagus megzt,bet nepatvarus.Patvariausi storesnem kojinem WYS signature,arba labDK.Pas mus problema su kojiniu siulais.Man opalas nepatinka ir nezinau kodel.Ir Regia nepatinka.