Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Dusia37 @ 2024 03 10, 08:40)
<p>Luety, aš turiu kelias poras virbalu kojinėms. Tai kažkas visada yra pradėta. Paprasto, kelioninio. Turiu mezgiminį tašiuką, ten guli kelioninis projektas... man visada sunkiausia pradžia.</p>
<p> </p>
<p>  Ar ten japoniškas kiauraraštis nežinau. Taip sakė. Japoniškuose kas eilė keičiasi raštas? Čia kas antra, ty nelyginėse, lyginėse į mostį. Tik ilgas , 33 eilės į viršų.  </p>
<p> </p>
<p>Pirkau vienspalvio opalo. Gera kaina, po 6,5 keturgijis. Ne po 9+. Naikinsiu likučius, likusius nuo margių.  </p>
<p>Pamiršau pagirti Tavo snieguoles wub.gif . Nerealiai gražu, dailu. Ir idėja ir išpildymas 4u.gif  4u.gif  wub.gif</p>

Virbalu kojinem turiu daug ir as,ir dazniausiai buna kelios poros pradetos,bet siuo metu neturiu nieko,nes Margo megztini reik pabaigt.
Snieguoles seniai i mane ziurejo ir lauke,kol as jas pradesiu.Viskas patiko jose,isskyrus kulna.Nemegstu bumerango,o su praplatinimo isvis kas akiu sumezgimas man negraziai ziurisi.Snieguoliu rasta kol suradau,prazilt galima.Smagu,kad patiko,bet yra kliauzu.

QUOTE(Dusia37 @ 2024 03 10, 09:01)
<p>Luety, klausimas. Ar galima Drobs Nord skalbti skalbimo mašinoje su visais skalbiniais? Kaip kojinių siūlų kojines? Naminės pas mane papuola ir skalbiankėn ir džiovyklėn... o DN su alpaka? Taigi alpaka veliasi? Vienas kojines mezgiau dukrai iš jo, nepatiko nešiojime.  Nors gražios buvo.</p>

Dusia,nezinau,neskalbiu skalbiankej savo megztu kojiniu.Vienas skalbt neekonomiska,o su kazkuo kitu,apsinestu pukeliais,neisrinkciau.

Grazus DN siulai,smagus megzt,bet nepatvarus.Patvariausi storesnem kojinem WYS signature,arba labDK.Pas mus problema su kojiniu siulais.Man opalas nepatinka ir nezinau kodel.Ir Regia nepatinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 10 kovo 2024 - 11:11

Su visais rūbais  esu ne kartą skalbusi kojines, nieko ten neapsivelia. Bet kojinių siūlų, ne DN.

Opalas yra puikus nešiojime. Jaunimas taigi skalbiakėje visada sklabia... nei blunka, nei burbuliuojasi.  Alize nebenoriu, esu bandžiusi ne vienus. Kieti darosi po daugiau skalbimų. Mano šeima turi daug kojinių, matau dėvėjimą. Pagal tai stengiuosi rinktis, ne pagal mezgimo smagumą. 

Dėkui už info. O tuos kuriuos aprašei net nežinau ar yra LT. Guglinsiu.

Atsakyti
WYS signature radau LT vienoj parduotuvėje .
labDK neradau .

Bet radau ko nereikėjo rasti : Regia premijum.
Pardavimui iš tokių siūlų neverta, nesupranta žmonės. Bet Sau Mylymiausiai kaifas. Taigi mezgusi iš siūlų su šilku , su kašmyru. Žinau koks malonumas ant kojos wub.gif
Atsakyti
https://www.wyspinners.com/

Cia susipazinimui su siuo gamintoju.
Regia premium su yaku?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 10 kovo 2024 - 13:26

Geros mugės! Pasižiūrėk įdėjų vilnos mezginiams...

Praėjom visą mugę,  verpimui nieko nemačiau. Vienoj vietoj ratelis stovėjo, kur garbanotų ožkų vilnos gaminiais prekiavo, bet kažkaip suabejojau, ar ten verpia ta pardavėja. 

Iki mezginių dar nepriaugau, tai labai ir nežiūrėjau :) 

Šiaip nieko ir nemačiau, ko labai norėčiau. Šakočio tik labai norėjau kur Šakočių meistrai gatvėj kepa, nes jie man labai skanūs būna. Tai va tą ryte užsisakiau, popiet pasiėmiau. 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Su gimimo diena. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Su Lietuvos Nepriklausomybes atkurimo diena! lithuania.gif lithuania.gif
Tikiuosi mes dar jos nepraradom biggrin.gif

Kaip savijautos po savaitgalio?Kazko nesnekios ax.gif ax.gif
Lietuvoj iseigine,tai turbut miegat visos ax.gif
Atsakyti

Labas rytas. Su švente 🇱🇹🇱🇹🇱🇹

Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2024 03 11, 10:24)

Lietuvoj iseigine,tai turbut miegat visos  ax.gif

Nemiegm. Sportuojam.

Su Švente lithuania.gif

Luety siūlai mane vilioja visi išskyrus bambuką. O šiaip tai nieko nesu mezgusi nei iš bambuko , nei iš jako. Jako net rankose laikiusi nesu . Kašmyras ir šilkas yra mano meilė.
https://mezgimozona....y/siulai/regia/

Esu mezgusi kojines iš siūlu su šilku. Megzti nėra labai smagu. Spalvos ar išvaizda nebuvo tobula, bet viską atperka malonumas nešiojant.

Lietuvoj šalta. Saulėta, bet šaltas vėjas. Kaip man nepatinka toks sausas ir šaltas oras. Aš gal entas buvau praėjusiame gyvenime, tiesiog jaučiu kaip visi augalai susigūžę nuo tokio oro. Be vandens nėra gyvybės... Tokiu oru ir kaime nesinori darbuotis.
Atsakyti

Prasiejom mišku valandėlę, vėjas žvarbus lb, gamta dar ne pabudusi. Turėjom svečių savaitgali, pavargau kažkaip. Nėra geriau man už buvimą tik trise. Neįsivaizduoju kaip kiti žmonės ištisai susitikinėja su draugais, giminėm, kaip jiems nesunku 

Atsakyti
Mes irgi pasportavom šiandien smile.gif Važiavom pasivaikščioti į pažintinį taką Aukštadvario rajone. Tikrai gražu ten, sengirė, takas palei ežerą. Dangus žydras, saulė, bet ledas dar ne visai nutirpęs nuo ežero. Kai sužaliuoja viskas, turbūt ten nerealiai gražu wub.gif Nuėjau šiandien 18 km. Ir dar ne vakaras )) dar vakarinis pasivaikščiojimas su šunium laukia.

Papildyta:
QUOTE(Anidanda @ 2024 03 11, 11:27)

šuniukas saulėtą plotelį gaudo, kad šilčiau miegot wub.gif
Atsakyti

Aha, seka paskui spindulį visą dieną 

Atsakyti