Luety man mama tik suverpdavo, o dažydavau ir megzdavau pati... 15- 16 metų jau mokėjau sau megztinius megzti. Kaip nekąsdavo ta naminė vilna ? Mama tik kojines ir pirštines megzdavo. Ir siūdavo.
Mano akiai, tai gerai Svarbu, kad nebūtų sąvėlų, burbulų
ir pas mus apsiniaukę, šaltoka
Labas rytas, Ingrida pasėjai žirnius? Žirniai dar gali palaukti, bet pastarnokus tikrai laikas sėti. Gera daržovė, jokio laikymo nereikalauja. Žiemoja darže be vargo. Saitlina , patiko karšimas? Daug pūkų namie būna?
Gražaus sekmadienio!!!
Labas rytas.
Dusiuk,nepasėjau.Šlapia dar darže.Atėjau su kastuvu pakasiau,apie kastuvą limpa dar žemė.
Saitlina , patiko karšimas? Daug pūkų namie būna?
Smagu )) pūkų vos vos, kiek šalia aparato nukrito. Ore nieks neskraidė. Iš tikrųjų tai labai tvarkingai viskas. Bet kiek tos vilnos bus... pusę maišiuko tik sukaršiau, o tiek nemažai jau gavosi. A liko tai dar n kartų daugiau. Dabar reiktų pabandyt verpt, bet mergelė apžiūrėjo, kad turimam verpimo aparatui kažko trūksta. Bandys ieškot.
Grįžom šian į Vilnių, eisim į Kaziuką pavaikščiot. Diena labai graži, tik šalta kol kas. Ryte net rankos šalo kai su šuniu vaikščiojau.
Mano akiai, tai gerai Svarbu, kad nebūtų sąvėlų, burbulų
Šitų nėr, lygu viskas. Kol kas tik neįsivaizduoju, kaip tas viskas į siūlą nenutrūks į siūlą besivyniodamas.. ale nepabandęs nesužinosi
Dusia, seną mėlyną bliūdą nusipirkau )) strikinėju visą rytą po namus išsišiepusi ))
Pridėta:
Saintlina, labai gražus bliūdas Dievinu mėlynos spalvos indus. Sako mažiau iš mėlynų lėkščių suvalgai. Bet čia tie kurie valios neturi
O kažin kaip verpti verpste? Gal lengviau? Man verpimas kosmosas.
Aš mezgu kojines kiauraraščiu. Visą gyvenimą tokių kojinių nemėgau. Na bet reikia sudurniuoti į senatvę. Man kojinės turi būti paprastai patogios , be pričindalų. O dar MB išdresiravęs savo jautriomis pėdomis... viskas jam spaudžia . Patiko japoniškas kiauraraštis, tai medituoju.
Geros mugės! Pasižiūrėk įdėjų vilnos mezginiams...
<p> Gražaus sekmadienio!!!</p>
Vieną kartą tik bandžiau auginti, nepavyko Nežinau, kas nepatiko. Ir vagą aukštą padariau, kad šaknis turėtų kur gilyn augt.. Pusė numirė neįpusėjus augimui, likusi pusė kažkokie slabni labai užaugo. Man tai labai skani daržovė. Mūsų turguj vienas augintojas jų beveik visad turi, tai ten nuperku kada ne kada. Nors į tą turgų irgi retai benuvažiuoju, baigia jis numirt visai
siandien lietaus diena,pila be gailescio,bus mieguistas sekmadienis.
Saintlina,salotine cia ne bliudas. Ejau specialiai i nauja versija,kad ji pamatyt.Nepaprasto grozio.Tokia su sarmu,tikrai grazi.
Dusia,laukiu tavo japonkiu issiziojus.
Man,kai nebera kojiniu ant virbalu,ima nerimas,nebemiela nieko megzt,reik kad butu butinai,tai kazka megzdama,vis prisoku prie kojiniu,kaip alkoholikas,kad vis isgeria gurksneli ir jam jau kaifas.
Luety, aš turiu kelias poras virbalu kojinėms. Tai kažkas visada yra pradėta. Paprasto, kelioninio. Turiu mezgiminį tašiuką, ten guli kelioninis projektas... man visada sunkiausia pradžia.
Ar ten japoniškas kiauraraštis nežinau. Taip sakė. Japoniškuose kas eilė keičiasi raštas? Čia kas antra, ty nelyginėse, lyginėse į mostį. Tik ilgas , 33 eilės į viršų.
Pirkau vienspalvio opalo. Gera kaina, po 6,5 keturgijis. Ne po 9+. Naikinsiu likučius, likusius nuo margių.
Pamiršau pagirti Tavo snieguoles . Nerealiai gražu, dailu. Ir idėja ir išpildymas
Luety, klausimas. Ar galima Drobs Nord skalbti skalbimo mašinoje su visais skalbiniais? Kaip kojinių siūlų kojines? Naminės pas mane papuola ir skalbiankėn ir džiovyklėn... o DN su alpaka? Taigi alpaka veliasi? Vienas kojines mezgiau dukrai iš jo, nepatiko nešiojime. Nors gražios buvo.