Labas rytas,
skaitau ir atrodo ,kad mes susildysim Altos ego,truputi aplankstysim jos spygliukus Bet reikia ir spygliuotu,kitaip visai cia uzmigtume,ypac su manim,kai filosofiju nemoku,o ir nemoku literaturiskai graziai rasyt,kaip Ex.
Mukute,tau sekmes simteriopos,as turbut noreciau pasinert i Nemuno gelmes,pamacius tiek liaudies,zurnalistu.Populiari daraisi.Viskas b us gerai.Sekmes tau.
Ingrida,aciu uz kava,su meskuciais siunti meile mums,tik kodel nekalbi?Gal as izeidziau,rasydama apie man nepatikusia serviruote ir kava?As ne piktai,as su jumoru,su kritika paciam paveiksleliui,be jokio piktumo.Tada prasau atleidimo.Truksta taves,ka sodini,kokiu geliu pirkai?Ar viskas tau gerai?
Pou,sirdele,nu sunku ka ir pasakyt.Kazkiek zinau tavo vargus,Lietuvoj kaimyne turejo du sunelius su imuninem ligom,buvo susizenije pusbroliai antros kartos,taip zmones snekejo ir vaikiukai turejo kazkokias imunines ligas.Vienas daugiau,kitas maziau.Oi,kaip ji vargo,ko nedare,kur nebuvo...Dabar vyrai uzauge didziausi,nezinau,ar tos ligos vis dar juos kankina,bet abu dirba,turi paneles.Tiek tezinau siuo metu.
Pasitaisys,viskas bus gerai,isaugs.
Pas mus kiek silciau,nei vakar,11 silumos,bet buvau lauke,siaures vejo padariniai labai jauciasi,variau greit i vidu.Reikia lietaus ir net labai,laistyt nusibodo,kazkaip siemet viska ziema islijo ir dziovina dabar.
Luety, mano sūnui tikrai ne tokios bėdos. Bet nesipasakosiu čia. Tiesiog neišpasakytai sunku ir tiek.
Spygliai ir nuodai atsiranda ginantis,kad nesuestu taip lengvai.Ir as savo spyglius ir nuodus stengiuosi naudingai panaudot.Ir taip muka,mano patarimu ir visada labai apgalvotu ir individualiai parinktu ,verte niekine.Tik patycu ir paniekos susilaukiu.
Bet ,siaip tai delto nebeskauda. Nes buvo meile netikra,pustelejo vejas.
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 22, 11:55)
Spygliai ir nuodai atsiranda ginantis,kad nesuestu taip lengvai.Ir as savo spyglius ir nuodus stengiuosi naudingai panaudot.Ir taip muka,mano patarimu ir visada labai apgalvotu ir individualiai parinktu ,verte niekine.Tik patycu ir paniekos susilaukiu.
na aš nesityčioju ir vertinu tai o visi kiti jų sąžinės reikalas. ir išvis paskutiniu metu aboji ką kiti daro dzin sindromas rimtas....
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 22, 08:55)
Nu bet man atrodo,kaip sauki,taip atsiliepia.
As nejauciu,kad mane noretu kas suest.Visada labai graziai visi bendrauja,o ir gyvenime tokiu spygliuotu sutikau mazai.Visi sutikti,kazkuo nuskriausti likimo,besigindami patys apauge spygliais ir nezino,kur juos ir pries ka panaudot.Pikti ant visu ir viso pasaulio,nepasitikintys,atrodo,kad visi linki tik blogo,nematantys nei siulelio skiriamos meiles,demesio.Bijantys isimylet,ironijos pilni,pasiruose durt net savo artimui.Va man tokie keli buvo pasitaike.
Alta,kad tavo patarimai apgalvoti ir individualus,per rasliava nesimato,o pateikimas issaukia kazkaip priespriesa.Panikos abejoju ar tu susilauki,bent is musu,bet jei tu pateiktum savo pasiulyma kazkaip kitaip,aiskiau,manau daug kam padetum.Cia man taip atrodo ir mano nuomone nebutinai turi sutapt su kitu.
Dusia,kelkis,gana miegot,saule jau aukstai.
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 22, 10:55)
Dėl pirmo paryškinto labai sutinku.
Dėl antro - ne. Gal tau taip ir atrodo, bet turbūt viskas tavo galvoje. Bent aš nemanau, kad patyčios ir panieka tavo atveju apskritai yra logiškos ir adekvačios. O jei jau taip ir yra, tai ne tavo, o niekintojų problemos.
Relax
QUOTE(Dusia37 @ 2022 04 21, 14:04)
Čia tik dalis derliaus. Saldesni negu parduotuviniai . Pirkau sodinuką pas Amšiejų
Kiek persikų kokia veislė gal žinai?
Esu ir pas Amšiejų pirkus - irgi vienodai baigėsi.
Bet tai kaip taip nedengti auga ir dera? Ir smėlynas kaip pas mane, ir vieta, sakai, atvira..
QUOTE(saintlina @ 2022 04 22, 19:28)
Kiek persikų kokia veislė gal žinai?
Bet tai kaip taip nedengti auga ir dera? Ir smėlynas kaip pas mane, ir vieta, sakai, atvira..
Veislė Velvet . Patikrinau užrašus . Pasodinom šiandien Harnas. Vieta ten keista - pietinis šlaitas . Vasara saulėtą dieną buna 40+ . Gal sukaupia jėgų žiemai ? Apie Velvet rašo didelis atsparumas šalčiui. Harnas - atspari veislė šalčiui . Matysim ...
Velvet tikrai turėjau.
Gal skersvėjų didelių nėr toj vietoj?
Gal skersvėjų didelių nėr toj vietoj?
QUOTE(saintlina @ 2022 04 22, 21:36)
Pas mane visad vėjuota Tokia vieta... MB nenori jokių gyvatvorių jam erdvės reikia . Kol jauni pildavau daug durpių ant šaknų iš rudens ... Kad kuo vėliau atsibustų . Jei snieguota žiema ten visą sniegą supusto Gal irgi padeda ?
Laba, plepsės.
Geras oras, lyja, tai vėl nelyja. Kieme sliekų ir sraigių pilna, pasivaikščiot sugalvojo.
Turiu padaigintų bulvyčių, nedaug, kelis kg. Jei dabar pasodinčiau, kaži ar ne per anksti. Jei Dusia sodina, tai gal ir man reik. Žirnius tai tikrai reikia pabarstyt, neprisiruošiu niekaip.
Savo kavą išgėriau, dabar imsiu Ingriduko. O jei dar torčiuko atneš, nu, tai aš pirmas eilėje būsiu
Geras oras, lyja, tai vėl nelyja. Kieme sliekų ir sraigių pilna, pasivaikščiot sugalvojo.
Turiu padaigintų bulvyčių, nedaug, kelis kg. Jei dabar pasodinčiau, kaži ar ne per anksti. Jei Dusia sodina, tai gal ir man reik. Žirnius tai tikrai reikia pabarstyt, neprisiruošiu niekaip.
Savo kavą išgėriau, dabar imsiu Ingriduko. O jei dar torčiuko atneš, nu, tai aš pirmas eilėje būsiu
As is virtuves krausciausi i lauko terasa, tai irgi radau padaigintu bulvyciu.Teisingiau pamirstu kibiro dune .Teko pasodint.
Kai lauko bulves jau seniai islindo ir tris kart nusalo turbut.
Bet pomidorai kazkaip isigudrino isgyvent.Gal tie kibirai su meslu kazkiek silumos sukaupia?Meslas tai labai senas,koks dvidesimt metu.
Siandien laukiu ,kad wisterija pagaliau isskleis ziedus,taip velai.Ir radau jos vaika isaugusi.Ot metai siemet ,kales vaikas wisterijos vaikas.Dabar galvoju,kas vertas to wisterijos vaiko?Kam atiduot ,kad rupintusi,kaip as rupinuosi.
Kai lauko bulves jau seniai islindo ir tris kart nusalo turbut.
Bet pomidorai kazkaip isigudrino isgyvent.Gal tie kibirai su meslu kazkiek silumos sukaupia?Meslas tai labai senas,koks dvidesimt metu.
Siandien laukiu ,kad wisterija pagaliau isskleis ziedus,taip velai.Ir radau jos vaika isaugusi.Ot metai siemet ,kales vaikas wisterijos vaikas.Dabar galvoju,kas vertas to wisterijos vaiko?Kam atiduot ,kad rupintusi,kaip as rupinuosi.