Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labas šaltas saulėtas rytas :)

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 03 06, 07:50)
Reikia jau pomidorus sėti? Sunku apsispręsti kokius ir kiek biggrin.gif . Sėklų tai visokių turiu...

aš pasėjau cielus aštuonis tipo ankstyvam derliui )) kažkaip gerokai pavėlavau su tuo ankstyvu, aišku. Bet ir sėklas pasirinkau neaišku kiek metų gulinčias, jau net neatsimenu kada jos pas mane atsirasti galėjo. Sibirskij Skorospelyj radau sėklų dėžutėj. Tai gal visai nė vienas nesudygs, nes jau gera savaitė praėjo, o jokio gyvybės ženklo nematau.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 03 06, 11:41)
aš pasėjau cielus aštuonis tipo ankstyvam derliui )) kažkaip gerokai pavėlavau su tuo ankstyvu, aišku. Bet ir sėklas pasirinkau neaišku kiek metų gulinčias, jau net neatsimenu kada jos pas mane atsirasti galėjo. Sibirskij Skorospelyj radau sėklų dėžutėj. Tai gal visai nė vienas nesudygs, nes jau gera savaitė praėjo, o jokio gyvybės ženklo nematau.

nu o pamiršau ankstyvų pomidorų pasisėti ...tiontė ir tiek
Atsakyti

Muka, tai Toro pasisėk, jie ankstyvi.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2024 03 06, 06:00)
<p>Labas rytas, jau reiktų sėti. Aš taip pat galvoju, kokių noriu.</p><p></p><p>Alice dreame, Dotnuvos geltonuosius, Toro, Gonziko dryžius, Corazon, Mildą sėsiu. Daugiau neateina į galvą.  Mažiukų šįmet neauginsiu.</p>

As irgi siemet nesejau chery pomidoriuku,kazkodel.
Labas rytas,

apniukes, ruke,pilkas rytas,,bet nors nelyja.Gal issiblaivys diena.
Ingrida,aciu uz mano pusrycius. 4u.gif 4u.gif
Man irgi sunku buvo issirinkt kokius set pomidorus,tai sejau tokius,kokiu dar nebuvau sejus. biggrin.gif biggrin.gif matysim ar pataikiau.MB vis rekia,kad miltiniu jam pomidoru nera,visi storaskuriai,tai dabar rinkau visus tokius kur vidurkis 350g. biggrin.gif biggrin.gif
Ir ankstyvu nesejau,nes jie man vos ne visi kartu ima raust,nepataikau paset laiku,tai ir nebevargau.Svarbu man ,kad but Jabloka Rosii,man jie patinka savo klasicizmu,tvarkingu kekiu issidestymu ir gana nemaza gausa.

Atsakyti
Aš vakar nusistebėjau kaip kai kurie žmonės savo verslu užsiima.. Turiu butą centre. Ten sugalvojo laiptinėj remontą daryti. Nutarėm, kad reik buto įėjimo duris pakeisti iki kol sienas dažys. O ten nestandartas, durys aukštos, jas pagal užsakymą reik gaminti. Vakar mergelė paskambino į kažkokią įmonę, susitarė, kad atvažiuos žmogus išsimatuoti. Laukiam laukiam - niėks neatvažiuoja. Skambina. Tas sako - ai, atvažiavau, mašinos ten nėr kur pastatyt, neradau kurioj laiptinėj, neradau buto. Išvažiavau. Nu pliaaaa.. tai paskambint sunku? Ir nėr ten ko nerast, laiptinės durys aiškiausiai prie gatvės. Reik kažko kito ieškot.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 03 06, 08:59)
Aš vakar nusistebėjau kaip kai kurie žmonės savo verslu užsiima.. Turiu butą centre. Ten sugalvojo laiptinėj remontą daryti. Nutarėm, kad reik buto įėjimo duris pakeisti iki kol sienas dažys. O ten nestandartas, durys aukštos, jas pagal užsakymą reik gaminti. Vakar mergelė paskambino į kažkokią įmonę, susitarė, kad atvažiuos žmogus išsimatuoti. Laukiam laukiam - niėks neatvažiuoja. Skambina. Tas sako - ai, atvažiavau, mašinos ten nėr kur pastatyt, neradau kurioj laiptinėj, neradau buto. Išvažiavau. Nu pliaaaa.. tai paskambint sunku? Ir nėr ten ko nerast, laiptinės durys aiškiausiai prie gatvės. Reik kažko kito ieškot.

Cia ne imone o bezdelnikai,nereikia jiems darbo,tik pinigu.
Atsakyti
Dusia ,as tai nesigilinau labai i ta Dune ,bet fiction gerbejas man isaiskino,kad tas psichotropikas yra kopu slieko kakas.Nu zodziu ,manau reikia ziuret su ironija biggrin.gif
O del poziurio i klientus,tai laikas apsirast ,kad kapitalizmas veikia prastai.
Beje ,kai Trampas pradejo laimeti ,akciju rinka baigia atsigaut.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 06 kovo 2024 - 11:13
QUOTE(Acqua Alta @ 2024 03 06, 11:10)

Beje ,kai Trampas pradejo laimeti ,akciju rinka baigia atsigaut.

o ypač usa fondų akcijos kyla į viršų. Aš net stebėjausi prieš kelias dienas.
Atsakyti
Kurasanus reikia valgyti Paryžiuje, ten jie skanūs.
Man su Kopa buvo analogiškai - pažiūrėjau pirmą filma, gražu, bet nekabino ... Tada šeimyna liepė skaityti knygą. Kai perskaičiau knygą ėmiau laukti antros dalies. Man iš viso utopija, kaip pagal tokią knygą galima pastatyti fimą ? Ne veltui tiek metų niekas neapsiėmė ... Visa filosofija. Turiu kompe skaitykės formatu. Kam reikia - parašykit el. paštą į MS atsiųsiu.
Manęs Toro nežavi ir taškas... dar yra kelios sėklos.
Prapjoviau paskutinį moliūgą. Verdu paskutinius burokėlius prie aviuko ... Tai kaip ateis noras sėti kažką , jei dar nealkana ?
Sėsiu pomidorus savaitgalį. Kad dar kas rankas surištų, ir ne 30 , o 20 daigų būtų biggrin.gif ax.gif bigsmile.gif
Saitlina, dėl remontų ... Tai jau geriau tokie ir neranda. O kiek mano patirčių - randa, išmatuoja ir paskui muilina muilina ... Brr . Lyg užsakyta bet neturi .
Atsakyti

Man Toro tinka, nes pirmieji. Nedaug sodinu. Aš žemų nelabai mėgstu. Gal praeitam gyvenime suvalkė buvau, nes žemas "neapsimoka", kai galiu aukštą sodinti.

O lapinius burokus auginat? Gal man kokių trijų reik? Kaži, kaip su oksalo r. pas juos reikalai.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2024 03 06, 09:26)
<p>Man Toro tinka, nes pirmieji. Nedaug sodinu. Aš žemų nelabai mėgstu. Gal praeitam gyvenime suvalkė buvau, nes žemas "neapsimoka", kai galiu aukštą sodinti.</p><p></p><p>O lapinius burokus auginat? Gal man kokių trijų reik? Kaži, kaip su oksalo r. pas juos reikalai.</p>

Anglai labai megsta,kiekvienam sodo sklype matau iki pavasario stovincius.Nesu ragavus,neisivaizduoju,kas ten per skonis.
Papildyta:
https://sportas101.lt/mangoldai/
Atsakyti