Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(saintlina @ 2024 03 05, 09:00)
mes irgi nesupanašėjom smile.gif ir Fokino irgi neturiu smile.gif
Mačiau tavo foto fb. Kokie narciiiizai  wub.gif  wub.gif

Cia tik maza dali ,einant prie juros,prie namu,o siaip mieste,senesniuose rajonuose,kur trinkeles neisisavintos,tai visi pakrasciai zydi didziausiom pievom.
Pas mus siandien vel lyja. cray.gif cray.gif pilka ,niuru.
Labas rytas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2024 03 05, 11:05)
Cia tik maza dali ,einant prie juros,prie namu,o siaip mieste,senesniuose rajonuose,kur trinkeles neisisavintos,tai visi pakrasciai zydi didziausiom pievom.
Pas mus siandien vel lyja.  cray.gif  cray.gif  pilka ,niuru.
Labas rytas ax.gif

tai tu fotkink kai eisi pro šalį smile.gif ir man paskui parodyk wub.gif
Ot, baika. Šiandien lyja, ryt vėl saulė bus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 03 05, 09:15)
tai tu fotkink kai eisi pro šalį smile.gif ir man paskui parodyk  wub.gif
Ot, baika. Šiandien lyja, ryt vėl saulė bus  bigsmile.gif

Tai,kad as ten nevaikstau,mes vaziuojam i prekybcentrius tomis gatvemis,i soda,nespeju nufotkint,o sustot neisiena,judrios gatves.
Ot, baika. Šiandien lyja, ryt vėl saulė bus
optimistiskas mastymas.Mane tai jau veikia pesimistiskai,vos pora dienu nelijo,net dusia atsigavo ir vel lyja.Kiek planu sugriuva per nakti.Tau tai oras nesvarbu,man labai svarbu,as bijau kist nosies i toki ora,tiesiog slykstu,nesmagu ir viskas.Jei reiktu eit i darba,zinoma,apsirengtum tinkamai ir eini,bet ,esant pensijoj ,nesinori lyst lauk per toki ora.Jokio malonumo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 05 kovo 2024 - 11:21
QUOTE(Luety @ 2024 03 05, 11:20)
Tai,kad as ten nevaikstau,mes vaziuojam i prekybcentrius tomis gatvemis,i soda,nespeju nufotkint,o sustot neisiena,judrios gatves.

optimistiskas mastymas.Mane tai jau veikia pesimistiskai,vos pora dienu nelijo,net dusia atsigavo ir vel lyja.Kiek planu sugriuva per nakti.Tau tai oras nesvarbu,man labai svarbu,as bijau kist nosies i toki ora,tiesiog slykstu,nesmagu ir viskas.Jei reiktu eit i darba,zinoma,apsirengtum tinkamai ir eini,bet ,esant pensijoj ,nesinori lyst lauk per toki ora.Jokio malonumo.

tuomet už mane pasigrožėk wub.gif

Tai ir neik niekur. Jau tikrai rasi ir namie kuo maloniu užsiimt. Nelis gi visąlaik. Nustos lyti ir vėl eisi. Jeigu ką, per lietų šiltnamy gerai ką nors daryti ))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 05 kovo 2024 - 11:31
Man labai patinka per lietų šiltnamyje darbuotis. Vaikystės garsas. Ramina. Mano vaikystės namai buvo skardiniu stogu. Ir dar labai patinka pirtyje per lietų sėdėti, stogas skardinis.
Luety , labai gražūs vaizdai FB 4u.gif

Pamiršau pasigirti , kad kaime turim nuomininką, ty katinuką. Labai šnekų. Artyn nesileidžia , bet papasakoti tai netingi . Atrodo pradrėkstas kaklas? Ar su lape ar morčius ? Nepažiūrėsiu , neprisileidžia. MB važiavo pirkti iki kaimo sausuko . Aš taigi visus katinus priklydėlius šeriu smile.gif Šiaip tai labai gražus, baltai margas. Toks stambus, nesukūdęs. Ar išmetė , ar vasaros rezidancijos dairosi nežinau .
Ir stirnų būrys ganėsi prie pirties. Šešios mergos ir vienas ožys. Dar su ragais, kas keista. Ne mano ten rezidencija bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas,

Pažiūrėjom vakar Kopos antrą dalį. Galėjo būti daugiau dykumos mažiau mūšių. Bet gražu. 

Reikia jau pomidorus sėti? Sunku apsispręsti kokius ir kiek :D . Sėklų tai visokių turiu...

Gražios dienos :4u:  :wub:​ 

Atsakyti

Labas rytas, jau reiktų sėti. Aš taip pat galvoju, kokių noriu.

Alice dreame, Dotnuvos geltonuosius, Toro, Gonziko dryžius, Corazon, Mildą sėsiu. Daugiau neateina į galvą.  Mažiukų šįmet neauginsiu.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2024 03 06, 10:00)
<p>Labas rytas, jau reiktų sėti. Aš taip pat galvoju, kokių noriu.</p><p></p><p>Alice dreame, Dotnuvos geltonuosius, Toro, Gonziko dryžius, Corazon, Mildą sėsiu. Daugiau neateina į galvą.  Mažiukų šįmet neauginsiu.</p>

jau sėti blink.gif jazau tik ką sudygo paprikos ax.gif ir tai ne visos.
Kopos antros dalies nemačiau, nes pati pirma manęs neužvežė.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2024 03 06, 08:43)

pas man analogiškai smile.gif
Atsakyti

jau sėti blink.gifjazau tik ką sudygo paprikos ax.gifir tai ne visos.

Muką knygą paskaityk...

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 03 06, 10:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Muka" data-cid="73138017" data-time="1709707388"><div><p>jau sėti vartotojo įkelta nuotraukajazau tik ką sudygo paprikos vartotojo įkelta nuotraukair tai ne visos.
Kopos antros dalies nemačiau, nes pati pirma manęs neužvežė.</p></div></blockquote><p>Muką knygą paskaityk...</p>

na knyga jaučiu geresnė nei filmas ax.gif reiks gal per atostogas kokias, nes dabar su akimis ne kažką, pakeitė lašus tai išvis skauda...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 06 kovo 2024 - 09:10