Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Ingrida bulkučių spėjo prikepti :D . Negalima, už lango pavasaris    :unsure: . Talijos pieškos skelbiamos :P  Gražiai saulėta Kaune. Net nesitiki, kad toks ankstyvas pavasaris. Paprikos ir baklažanai sudygo, bado nebus? Pomidorus lyg kovo vidury sėdavau?  Ne daugiau 20 vnt šiemet. Ir jokių dviejų stiebų. Jokių konsevų  :B

Gražaus šeštadienio  :4u:  :wub: 

Atsakyti
Labas rytas,

tokiu bulkuciu nenoriu,noriu prancuzisku Croissant su migdolu dzemu ir migdolais ant virsaus ir dzin man ta talija tada. biggrin.gif
Jei sprest,kad kovo pirma diena pavasaris,o antra diena vasara,tai lis visa pavasari ir vasara,nes vejas ir lietus cia non stop.Kol kas rodo,kad nuo rytojaus lietaus nebebus savaite laiko,bet as netikiu,tuoj pasikeis.O butu nuostabu.
Pomidorus kita savaite jau reiks persodint,paprikos irgi graziai keliasi,jei duos saulytes,tai kils viskas,kaip ant mieliu ir as galesiu persodinus pomidorus vezt i putu polistirolio deze ir palikt siltnamyje,kaip visada.Jei ne,ir oras bus toks,kaip dabar,tai nieko gero ten nebus,ims pelyt zeme ir sud.....Tikekimes geriausio.
Dziaukites saulute,kol yra,ramaus sestadienio. 4u.gif 4u.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 02 kovo 2024 - 11:30

Kokio gražumo diena 😃

Atsakyti

Kokio gražumo diena 😃

Pas mus Tai apniuke, šalta, vėjas 

Kaip tavo nosies reikalai?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 02 kovo 2024 - 18:06

Pas mus Tai apniuke, šalta, vėjas  Kaip tavo nosies reikalai?
Geriau. Upač, jei neužmirštu naudoti tų naujų lašų rinopanteina. Nesuprantu kodėl man jų iškart nepaskyrė. Taip super drėkina 😃
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 02 kovo 2024 - 18:14

Labas rytas. Gražus ir saulėtas. Kitą savaitę be lietaus žada, naktimis minuso. Labai gerai džiovina balas toks oras. O kaime darbų darbelių!!!!  O troboj bardakas!. Pirmadienį baigs pečių tvarkyti. MB prisiprašė  kad patvarkytų ir virtuvės krosnį. Nepigus malonumas gaunasi. Bet kai pažiūriu koks sunkus darbas, suprantu, kad ne milijonus  varto...  medžiagos, darbas, kelionė. Dirba dviese . Mūsų amžiui užteks tų  tų sutvarkytų pečių.  O vaikai ko gero parduos mūsų sodybą...

Gražaus sekmadienio  :4u: 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,
nelyja antra diena yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Vakar turejom sveciu,tai siandien gal i soda nukaksim,nors nera silta lauke,bet reiktu siltnami paliet,svogunu laisku pasiskint,dilgeliu lapeliu pasiskint,o ir meskiniai cesnakai jau turi viena kita tinkama lapeli.
Dusiuk,po musu,kad ir tvanas,o mes turim gyvent taip,kaip mums atrodo geriausia.
Ingrida,aciu uz kava.Tokia sodri puta...
Smagaus sekmadienio.
Atsakyti

Luety, aš nesu sentimentali, visai , visai...  ir pati galiu parduoti, jei reikės pinigų ir nesugebėsim tvarkytis. O vaikams puiki investicija liks. Nes atkėlėm iš šiukšlyno... aptvarkėm. 

Svarbiausia atmesti sentimentus, neparduoti dėl sentimentų, bet nesugebėti prižiūrėti... vertė krenta. 

Praktikė aš. Prie daiktų ir vietų neprisirišu, tik prie artimųjų.

Atsakyti

Labs :)

Vakar kaime šiltnamy prisėjau ridikėlių ir salotų. Mergelė dvi bačkas vandens pripylė, kad mamikė galėtų palaistyti, jei reiks. 

Šiandien mišios buvo už a.a.anytą. Užsakė mergelės brolis Lentvario bažnyčioj. Atvažiuojam - ogi lenkiškai vyksta )) nė žodžio nesupratau )) bet žvakeles uždegėm, pabuvom. Paskum papietavom, su šuniu pasivaikščiojom. Ir praėjo diena :) 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
Labos smile.gif

Nežinau ar gerai, bet šeštadienį nupurškiau medžius, nudengiau rožes tuo pačiu ir jas nupurškiau. Dengtos rožės labai pajuodavusios, lauksiu kol pradės gyvybę rodyti. Reiks kartoti purškimą, nes kotais silpnokai atrodo sodas... Tiesa česnakai, kur pernai pavasarį neišdygo, visi kaip kareivukai blink.gif Nu čiūdų čiūdai...įdomu kaip su didžiu bus biggrin.gif
Oi jaučiasi žiemos nejudėjimas, sopą nugarą .... ale nieko išjudėsiu kažkaip biggrin.gif
Saintlina aš irgi pabėriau salotų, ridikų mažu kas užaugs tongue.gif
sentimentai ...kuo senyn tuo mažiau jų lieka...metu be sąžinės graužaties...bent jau man taip atrodo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti