Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labas rytas.
Kol kas saulė. wub.gif
Velykoms norėčiau dukrai numegzti megztuką.Tik žiūriu kažin ar užteks siūlų?Pardavėja patikino,kad turi užtekti. blink.gifMan visada ramiau,kai lieka. ax.gif

Ingrida, aš siūlus visada žiūriu pagal metražą . 1200-1500 metrų  S-M megztukui tikrai turi užtekti.

Man  iki velykų reikia pabaigti pradėtukus. Savo megztiniui kapišoną numegzti ir apdailą padaryti . Dukrytės liemenę pribaigti ... Tvarka turi būti  :D  :P .

Turiu skolą dar kojinių dėžutei . Vasario . Kojinių numezgiau gal 4  poras , bet nei vienos netiko man dėžutei :) Ne tokia meila buvo ?

Atsakyti
Labas rytas,

as jau nuo 7 ryto atsikelus,nesimiega,pradejau labai sapnuot visus mirusius,kas nakt vis kitas,bet mamute sakydavo,kad lietingu oru duselem nesimiega,iesko silumos,uztai ir sapnuojasi.Nezinau.
O pas mus ne lyja,o pila pilte ir vejas 45km/val.Nu jau tokia ziema ne ziema pas mus,kad net baisu,jog sala nuplauks ar nuskils koks gabalas imirkes.Viskas paseta lauke imirks vel,o ryt nakti net nuli zada,tai dar ir susals.Siaip dienomis isila iki 12,bet saules nera ir vejas neapstoja niekaip.Rodo sekmadieni grazu ora ir sekancia savaite taip pat,bet pas juos ta prognoze keiciasi i diena tris kartus.Jei pasitvirtins ir lietus apstos,o naktis nepakenks pasetom seklom,tai greit sudygs.O darbu sode milijonas,nu bet kaip iskist nosi tokiu oru,o dar dirbt sode,kai vejas ir lietus,man tai misija neimanoma.
Visa savaite vargau su anukes megztuko schema.Ieskojau visam internete ka mazdaug padekoruot,kad nebutu priterliota ir vakar radau pagaliau.Nusimezgiau pavyzdeli,prasides skaiciavimai,tada jau megsiu,zada aplankyt mus balandy,noriu turet jau numegzta.
O siaip nuotaika palei ora.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 01 kovo 2024 - 11:17
Bandau laimę.Gal kas turite rekomendacijų nuotekoms įsirengti?Norime į senąjį namą įsivesti,pasiūlymų milijonas.Kaip išsirinkti?Kai į namuką vedėme,permokėjome,kaimynai tą patį vedėsi,trimis šimtais pigiau. bigsmile.gif Nesinori vėl apsigauti. ax.gif
Atsakyti
<p>Ingrida,  reikia perskambinit kelias firmas, išsiklausinėti kainas. Apie nuotekas nežinau. Kai grežinį dariausi tai pasėdėjau nemažai internete, forumuose. Paskui skambinau į kelias firmas , klausinėjau kainų ir ką gaunu už tas kainas. Toks dalykas - pradžioje sutaupius, paskui gali tekti mokėti daugiau ? Taigi priežiūra reikalinga ?</p>
<p> </p>
<p>Aš igri mizerį miegojau . Toks sunkus laikas dabar. Mano nervų sistema tokia - visad  visokie negerumai gyvenime kerta per miegą. Nenoriu dabar  miego , tik lėčiau darbuojuosi. Apsidirbus reiks gerai prasivaikščioti ... Kažkiek padeda.</p>
<p>Dėl mirusių ... Sakiau ir sakysiu, uždekit žvakelę bažnyčioje. Protestantų , stačiatikių , katalikų - visi mes krikščionys. Kodėl bažnyčioje - taigi energetiškai stipru ... Nestatė bažnyčių bele kur. Pas katalikus aukščiausias skliautas ten kur altorius. Pas stačiatikius vidury bažnyčios būna. Labai gerai pastovėti ten , energijos pasikrauti . Muka, Igulos bažnyčioje yra ta gera vieta. Žmonės po pamaldų dažnai ten  atsistoja 1-2 min. Kas žino.</p>
<p>Kas netikintis , apeikt mano postą. Aš tikinti . </p>
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 01 kovo 2024 - 12:27
Tai va prirašinėjau žinučių,laukiu pašte atsakymų pasiūlymų.
Tai kad priežiūros jokios nereikia,mb retkarčiais apeina,jau trys metai.
Dėl grežinio neapsiprendžiame,prie namuko grežinyje yra antras įvadas padarytas,bet bet gal kada turėsime antrą namuką?Čia dar galvojama ilgai. ax.gif
Tai į seną namą mastome,gal užteks mūms dviems šulinio vandens? ax.gif
Žvakutę visada uždegu ir mintyse padėkoju,nesu labai arši lankytoja,bet jei kur užeiname būtinai pasinaudoju. ax.gif
Atsakyti
Ingrida, o nereikia kas kelis metus išsiurbti dumblo ?
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 03 01, 12:28)

Kas kelis mėmesius mb praeina su sieteliu,plutą nuiima.O visą vandenį išspjauna įrengimai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Luety, sėklos žemėje tikrai nesušals smile.gif nesijaudink.

Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2024 03 01, 12:00)
Aš igri mizerį miegojau . Toks sunkus laikas dabar. Mano nervų sistema tokia - visad  visokie negerumai gyvenime kerta per miegą.

nutiko kas? Praleidau kas per negerumai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 01 kovo 2024 - 13:46
QUOTE(saintlina @ 2024 03 01, 13:45)
Luety, sėklos žemėje tikrai nesušals smile.gif nesijaudink.
Papildyta:
nutiko kas? Praleidau kas per negerumai..

Viskas preina ir tai praeis... biški tokių ameninių bėdų turim. Nedetalizuosiu 4u.gif wub.gif
Atsakyti

Reiks. Gali reikti ir dažniau.

Atsakyti

Nedetalizuosiu 4u.gifwub.gif
Nedetalizuok. Bet tegu greičiau praeina  :4u:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 01 kovo 2024 - 15:59
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 02 kovo 2024 - 08:24