Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labas rytas, Apie tyrimus nieko neišmanau.  Bet džiugu, kad geri :4u: . Ingrida , ką mezgi? Man prastai mezgasi paskutiniu metu. Kažkas dieną suvalgo. Kaune niuruma, tamsu, bet nelyja. Mieste tai greitai pavasarinis vanduo dingsta.  Gražios dienos  :4u:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 29 vasario 2024 - 09:34

Ingrida, nežinau, kodėl paryškinti - šiaip kiek matau, norma.

Aš kairį duodu, nes dešinė man darbinė ranka, o po skiepų, man ją skaudėtų. Tad geriau, kai skauda tą ranką, kurią mažiau judini...

Atsakyti
Ačiū Puo. 4u.gif Ramu.
Dusiuk,koks tingulys ir mane apėmęs.Pamezgu pamezgu ir sėdžiu,nieko neveikiu. ax.gif Dabar pradėjau šokoladinį dukrai,pavyzdį turiu,seno megztuko kokio nori,tai lengva bus. ax.gif Šiandien į ofisą važiuoja dukra apsirengė moherinį pilkiuką,ačių dievui įtikau.
Žalią aptvarkiau,atvažiuos šanuko,pasiims,nuilginus buvau rankoves ir per liemenį norėjo labiau įimtą.Tai ardžiau,tvarkiau. ax.gif
Pradėjusi dar kojines,paiįvairinti gyvenimą. mirksiukas.gif
Ūkiniame pelė buvo įsitaisiūsi guolį vienoje spintelėje,kur sudėti visi konservai.Teks viską kraustyti,plauti. bigsmile.gif Per žiemą nežiūrėjome,netikrinome,laukiu palankaus oro. mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas, 

Sulaukėm kalendorinio pavasario :wub: . Smagu! Ir šiltą dieną  žada iki 12. Tik saulės kažin ar bus?

Ingrida, pas mane ne tingulys mezgime. Kažkokie maži projektai, ty kojinės.  Ir laiko lieka kapeikos prisėsti ant sofos. Vakare po 9. Ką ten beišbursiu...

Gražaus penktadienio :4u:​ 

Atsakyti

Su pavasariu 🌞

Atsakyti

Vilniuj tai žada saulėtą dieną!

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Kol kas saulė. wub.gif
Velykoms norėčiau dukrai numegzti megztuką.Tik žiūriu kažin ar užteks siūlų?Pardavėja patikino,kad turi užtekti. blink.gif Man visada ramiau,kai lieka. ax.gif
Atsakyti

Labas rytas :) savaitgalį žada saulėtą, važiuosiu kaiman pagaliau ridikėlių/salotų pasėt. Bet toliau tai atvėsimą rodo.  Su žirniais lauke turbūt palaukt reiktų?

Atsakyti

Sveikos,

su pavasariu!

Ingrida, vaizdelį dar žiemišką įdėjai mums :) Man kai pavasariop, norisi geltonos spalvos :)

Saintlina, man atrodo, kad yra žirnių, kuriuos vasarį reik sėt. Čia Dusia didžiausia ekspertė gal. Mes kažkaip žirnių nesėjam.

Visą naktį sapnuose kariavau, atsibudau pavargus. Ot.

Atsakyti

Saintlina, man atrodo, kad yra žirnių, kuriuos vasarį reik sėt. Čia Dusia didžiausia ekspertė gal.

Gali būt. Aš tik žiūriu, kad tris savaites rodo vėsoką orą. A kai šlapia ir šalta, supūna tie žirniai neišdygę. 

Atsakyti
Šiaip žirnius sėju numeriu pirmas.Sudygsta,paskui užsninga,bet už tai nekirmėlėti.Pas mus tai dar žiauriai šlapia,tikrai dar anksti,bent pas mus. ax.gif
Atsakyti

Saintlina žirnius gali sėti. Sudygs ne visi, bet turėsi labai anksti, prieš Jonus. Pagrindiniam derliui dar ne. Kažkada esu auginusi snieginius žirnius. Valgomos ankštys. Va tuos tai tikrai tik sniegui nutirpus galima sodinti . Jaunos aukštys skanu virtos, tušintos ir tt. Kažkas kaip šparaginės. Bet... reikia pagauti laiką nuskinti, peraugusios nevalgomos. Šaldyti kaip šparaginių negali, neskanūs. Patys žirniai irgi nevalgomi.Vienžo nebeauginu. Sėklas pirkau kažkokioje internetinėje parduotuvėje, ne LT.

Atsakyti