Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Dusia, sliekų lietus? Nebuvau šiandien lauke, nemačiau.

:D  :D  :D  :4u:​ 

Atsakyti

Na čia taip aš vadinu merkiantį lietų, po kurio ant šaligatvių sliekynas atsiranda. Ir net oras atsiduoda tais sliekais.

Atsakyti

Na čia taip aš vadinu merkiantį lietų, po kurio ant šaligatvių sliekynas atsiranda. Ir net oras atsiduoda tais sliekais.

Po žiemos pirmą kartą pamačiau tiek paskendusių sliekų balose... Gal ne  tais takais vaikščiojau , arba nosi užrietusi ėjau   :P  :D 

Mukute vis noriu paklausti kaip ten reikalai pas tave Klaipėdoje? Kaip ligonis - namie ar slaugoj ? Jei nenori nerašyk ... aš  kažkaip vis pagalvoju .

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 02 28, 15:12)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Pou" data-cid="73137223" data-time="1709114108"><div><p>Na čia taip aš vadinu merkiantį lietų, po kurio ant šaligatvių sliekynas atsiranda. Ir net oras atsiduoda tais sliekais.</p></div></blockquote><p>Po žiemos pirmą kartą pamačiau tiek paskendusių sliekų balose... Gal ne  tais takais vaikščiojau , arba nosi užrietusi ėjau   tongue.gif  biggrin.gif </p><p>Mukute vis noriu paklausti kaip ten reikalai pas tave Klaipėdoje? Kaip ligonis - namie ar slaugoj ? Jei nenori nerašyk ... aš  kažkaip vis pagalvoju .</p>

namie .... jau nervai man nelaiko, atsibodo aiškinti, kad anytai jau per sunku tokį ligonį prižiūrėti....uošvis jau visai mažai vaikšto, tik kaip aš atvažiuoju, tai mudu per kambarius pereiname, jis net mane pamatęs iškart ranką duodą, kad eitumėme...anyta juk nepavedžios... žodžiu telikas, lova ir maistas:(
mūsų kalifornijos sliekai irgi paviršiuje kompostinės, keistai irgi taip....gal tokie metai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 28 vasario 2024 - 13:26

namie .... jau nervai man nelaiko, atsibodo aiškinti, kad anytai jau per sunku tokį ligonį prižiūrėti....uošvis jau visai mažai vaikšto, tik kaip aš atvažiuoju, tai mudu per kambarius pereiname, jis net mane pamatęs iškart ranką duodą, kad eitumėme...anyta juk nepavedžios... žodžiu telikas, lova ir maistas:(
mūsų kalifornijos sliekai irgi paviršiuje kompostinės, keistai irgi taip....gal tokie metai...

Sunku su tokiu ligoniu  :4u: . Išeičių gal ir yra, bet taigi nepatarsi . Stiprybės  :wub: 

Mukute, jei tiek lyja - sliekam gali būti apačioje per šalpia. Arba "užsikūrė" puvimas, kompostas  per šiltas. 

Arba tokie metai  :rolleyes:  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 02 28, 15:35)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Muka" data-cid="73137241" data-time="1709119536"><div><p>namie .... jau nervai man nelaiko, atsibodo aiškinti, kad anytai jau per sunku tokį ligonį prižiūrėti....uošvis jau visai mažai vaikšto, tik kaip aš atvažiuoju, tai mudu per kambarius pereiname, jis net mane pamatęs iškart ranką duodą, kad eitumėme...anyta juk nepavedžios... žodžiu telikas, lova ir maistas:(
mūsų kalifornijos sliekai irgi paviršiuje kompostinės, keistai irgi taip....gal tokie metai...</p></div></blockquote><p>Sunku su tokiu ligoniu  4u.gif . Išeičių gal ir yra, bet taigi nepatarsi . Stiprybės  wub.gif </p><p></p><p>Mukute, jei tiek lyja - sliekam gali būti apačioje per šalpia. Arba "užsikūrė" puvimas, kompostas  per šiltas. </p><p>Arba tokie metai  rolleyes.gif  biggrin.gif​ </p><p></p>

na jep arba tokie metai biggrin.gif
Atsakyti

Muka, o gal socialinę į namus susitvarkytų, jei kitaip neišeina? Tikrai nemažai padeda, kas tvarkėsi.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2024 02 28, 16:52)
<p>Muka, o gal socialinę į namus susitvarkytų, jei kitaip neišeina? Tikrai nemažai padeda, kas tvarkėsi.</p>

Oi senai siūliau, MB sesuo nenori svetimo žmogaus namie ir nemato reikalo.
Atsakyti

Oi senai siūliau, MB sesuo nenori svetimo žmogaus namie ir nemato reikalo.

Šūdukas, kai principai svarbesni nei pagalba artimam žmogui.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Kraujo tyrimu patenkinta,svarbiausia cholesterolis po kelių metų tapo norma.Ką reiškia pagerti papildomai vaistų,pažiūrėti ką dedu į burną. ax.gif
Tik pirmą kartą skiepas skauda,net prisiliesti negaliu rankos. bigsmile.gif
Atsakyti

Labas rytas,

atsikėliau pavargus kažkokia, reik išsijudinti.

Ingrida, super!

Dėl skiepo - šis man visuomet skaudus, tik į kairį petį.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2024 02 29, 08:35)
<p>Labas rytas,</p><p></p><p>atsikėliau pavargus kažkokia, reik išsijudinti.</p><p></p><p>Ingrida, super!</p><p>Dėl skiepo - šis man visuomet skaudus, tik į kairį petį.</p>

Kodėl į kairį?Kairį ir apnuoginau,nežinodama. bigsmile.gif Niekada neskaudėdavo,bet dabar net naktį nubusdavau vartantis. blink.gif

Alaninaminotransferazė (GPT, ALT),24.2
Aspartataminotransferazė (GOT,AST)18.3
Kodėl paryškinti šitie skaičiai,nors kaip suprantu į normas telpu?
Atsakyti