Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(saintlina @ 2022 04 21, 14:28)
pilnas šiltnamis dūzgia ir be aviliuko smile.gifdurys atidarytos, priskrenda.
Papildyta:
Auginau daugybę, visi iššalo.. Vienus pasodinu - nušala, perku kitus, kloju, vynioju - jei šiltesnė žiema, nušąla stiebas, bet atauga iš šaknų. Ateina šaltesnė - psio, gyvybės nebėr. Vieną kartą teturėjau derlių abrikosų ir vieną persikų. Ir viskas. Po kokių metų penkių numojau ranka, nebesodinu.
Pas jus gal dirvožemis kitoks, vieta kitokia. Sodaitytė geriausiai patars.

Dirvožemis smėlynai . Vieta - pietinis šlaitas. Niekuo nedengiu . Pirkau prieš 10 metų 2 abrikosus 1 persiką . Vienas abrikosas nušalo antrais metais , taip ir liko abrikosas vienišas. Vis neprisiruošdavom draugo jam pasodinti . Duodavo 1-2 vaisius . Prieš 2 metus pasodinom dar du abrikosus . Tai pernais derėjo visi trys . Jie normaliai dera jau antrais metais ir labai galingai auga.
Persikas savidulkis, kiek prismenu botaniką jie visi tokie . Kai dera tai gal 10 kibirų būna . Man persikas jau tikrai atsipirko .
Radau 2019 metų nuotrauką :

8046094ac1cc77aaf5e73677ec5906c5160.jpg

Čia tik dalis derliaus. Saldesni negu parduotuviniai . Pirkau sodinuką pas Amšiejų ( žmonės sako lenkiškas biggrin.gif) . Labai sunkiai kabinosi pasodintas . Purškiau vandeniu , audeklu stiebą vyniojau - kad tik atsigautų ( taip gelbėti mokino mane ) .
2020 prisikaičiusi liter atūros smarkiai genėjau . Nereikia tiek derliaus mums, medis alinamas.
2021 metais nebuvo vaisių - žiedai neišsiskleidė. Gal nušalo? 2021 metų žiema buvo galinga - sniego ir -20 ilgai .

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 21 balandžio 2022 - 14:09
QUOTE(Dusia37 @ 2022 04 21, 13:04)
<div>QUOTE(saintlina @ 2022 04 21, 14:28)</div>
<div>pilnas šiltnamis dūzgia ir be aviliuko vartotojo įkelta nuotraukadurys atidarytos, priskrenda.
Papildyta:

Auginau daugybę, visi iššalo.. Vienus pasodinu - nušala, perku kitus, kloju, vynioju - jei šiltesnė žiema, nušąla stiebas, bet atauga iš šaknų. Ateina šaltesnė - psio, gyvybės nebėr. Vieną kartą teturėjau derlių abrikosų ir vieną persikų. Ir viskas. Po kokių metų penkių numojau ranka, nebesodinu.

Pas jus gal dirvožemis kitoks, vieta kitokia. Sodaitytė geriausiai patars.
<div style="text-align:right;"><{POST_SNAPBACK}></div>
</div>
<p>Dirvožemis smėlynai . Vieta - pietinis šlaitas. Niekuo nedengiu . Pirkau prieš 10 metų 2 abrikosus 1 persiką . Vienas abrikosas nušalo antrais metais , taip ir liko abrikosas vienišas. Vis neprisiruošdavom draugo jam pasodinti . Duodavo 1-2 vaisius . Prieš 2 metus pasodinom dar du abrikosus . Tai pernais derėjo visi trys . Jie normaliai dera jau antrais metais ir labai galingai auga.

Persikas savidulkis, kiek prismenu botaniką jie visi tokie . Kai dera tai gal 10 kibirų būna . Man persikas jau tikrai atsipirko .

Radau 2019 metų nuotrauką :

[
Čia tik dalis derliaus. Saldesni negu parduotuviniai . Pirkau sodinuką pas Amšiejų ( žmonės sako lenkiškas vartotojo įkelta nuotrauka) . Labai sunkiai kabinosi pasodintas . Purškiau vandeniu , audeklu stiebą vyniojau - kad tik atsigautų ( taip gelbėti mokino mane ) .

2020 prisikaičiusi liter atūros smarkiai genėjau . Nereikia tiek derliaus mums, medis alinamas.

2021 metais nebuvo vaisių - žiedai neišsiskleidė. Gal nušalo? 2021 metų žiema buvo galinga - sniego ir -20 ilgai .</p>

Oi,kokie persikai grazus. 4u.gif 4u.gif
Baigiau viena rankove,labai grazus apnerelis gavosi.Bet jau sunku ir nuobodu,visa laika isitempus,kad tik nesuklyst.Tai va,nuo Velyku mezgiau vakarais,o siandien beveik puse dienos ir baigiau.Kada ateis ikvepimas antrai rankovei,nezinau,bet reiks baigt butinai.Zinoma i tarpa dar kojine viena numezgiau,atsipalaidavimui. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 21 balandžio 2022 - 22:26
LabRyt.

Šaltas rytas šiandien, išsinešiau kavos į lauką, maniau pasėdėsiu. Tai atgal parmoviau su visa kava. Nu niekaip nenori sužaliuot gamta.

O jau Lesiaus nuplaukusio pramoginio darbo kaip gaila.. Jei būtų šiaip paroda, nu, tai bala nematė. Bet čia toks šou, toks pasiruošimas. Liūdnuma tikrai.

Dusios persikai liuks. Pas mane auga persikas. Nežinau iš kur jis atsirado. Prie šiltnamio kažkada pradėjo augt koks tai stiebelis keistais lyg bambuko lapais, vis žadėjau išraut. Bet kaskart praeidavau prošal, pagalvodavau, nu, pažiūrėsiu kas čia toks užaugs. Išraut visada spėsiu. Nežinau kiek praėjo metų, bet kartą ėmė ir sužydejo jis raudonai. Vuo, galvoju, gal kokia paturbinta sakura?.. biggrin.gif Bet ta "sakura" praėjusį rudenį davė vaisių. O jau kokie skanūs buvo, mmmm... Šįmet vėl žydi. Bet taip ir nežinau iš kur atsirado tas medelis. Galvoju, gal paukštis ar kokia pelė rado persiko kauliuką nešė, paslėpė ir pamiršo..
Tai va tokie nuotykiai su persiku. Nei pirkau, nei sodinau.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Matai ex ,koks nekaltas praskovos(persikas bulgariskai)prasidejimas.Ir dar karta apkaltysi mane dyku buvimu,rimtai kaukstelsiu.
Ponios ,temoje jus esat labai saunios,net jausmus jums pradejau jausti ,tiesa tas man ne i gera.
Mano susidurimas su pou ,buvo grynai konkurentu firmos uzjudinimas, o jus priemet viska kai emocine ataka. O tai tik verslas,nieko asmenisko.Pou atstovauja ,lobiste ,kaip cia pasakius,o as bandziau apgint ir kavos motinos prieiga prie prie sistemos.
O kazkoks susidurimas del vaiku skamba jau rimciau ,bet as nieko apie tai nezinau.Ir zinot nenoriu.
Atsakyti
Labos smile.gif

Jamu kavos reikia o dar šiandiena tas renginys kaip sakoma kulminacija ax.gif bet tikiu viskas bus gerai :)Ryte atvažiavau o ramu o gražu vanduo nuo saulės spindi ir atsisuku į pastatą ir bac prieš akis 300 žmonių plius žurnalistai apsauga ir mes darbuotojai belakstantys papurčiau garbanas atsisukau į Nemuną ir vėl ramybė wub.gif
EX na va nesodinai o vaisius ragauji 4u.gif O aš daigų kur Ate rekomendavo užsisakiau reikėjo 10 paėmiau visus 25 Honey patiko aprašymas biggrin.gif Šeštadienis bus sodinama o dar gausiu dovanu vėl kaip našarnikė jaučiuosi blush-anim-cl.gif

Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 22, 09:30)
Matai ex ,koks nekaltas praskovos(persikas bulgariskai)prasidejimas.Ir dar karta apkaltysi mane dyku buvimu,rimtai kaukstelsiu.
Ponios ,temoje jus esat labai saunios,net jausmus jums pradejau jausti ,tiesa tas man ne i gera.
Mano susidurimas su pou ,buvo grynai konkurentu firmos uzjudinimas, o jus priemet viska kai emocine ataka. O tai tik verslas,nieko asmenisko.Pou atstovauja ,lobiste ,kaip cia pasakius,o as bandziau apgint ir kavos motinos prieiga prie prie sistemos.
O kazkoks susidurimas del vaiku skamba jau rimciau ,bet as nieko apie tai nezinau.Ir zinot nenoriu.

O kodėl ne į gerą o aš kaip tik manau jausmai tik yra gėris tuomet jeigu ką jauti tam žmogui negali nei įžeisti ir t.t. o jeigu ir pasidalini patirtimi ir t.t. tiesiog tai pateiki pagalvojąs o ir priimantis žino to patarimo kaina 4u.gif
Atsakyti
Muka,pries tuos ,kuriu nemyliu as galiu kovot ,o pries tuos kuriuos myliu as beginkle.
Ex myliu ,bet mes galim eit sadomazo.O su tavim ne,muka.Tu kitokia.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 22, 09:38)
Muka,pries tuos ,kuriu nemyliu as galiu kovot ,o pries tuos kuriuos myliu as beginkle.

o kuom aš kitokia ta pūkuota ružava...

tiesa pasiekė žinia aie vieno asmens mirtį ir aš visad norėjau nueti į jo paskaitas ar mono spektaklį ....dėja... va dar kartą susidūriau nieko neatidėk ryt nes jo gali ir nebūti.... kažkaip širdyje labai liūdna...amžinaji atilsį Kęstuti Marčiulynai žmogus feniksas mano akyse ....
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 22, 07:38)

biggrin.gif prajuokinai. Nu taip, aš irgi ne pūkuota. Galima ir kaukštelt, nieko man neatsitiks. Na, gausi atgal į akį, bet irgi - nieko tokio. Iš pradžių pasipudruosi, po to užgis.. bigsmile.gif

Muka, tai tik vieną veislę ėmei? A, tiesa, gi dar vieną haliavai gausi biggrin.gif Eisiu paskaityt kas ten per gėris tas Honey.

Ingridut, o tu kodėl tu tik atneši kavos ir pabėgi? Prisėsk smile.gif Kaip tavo rytas gamtoje, kaip šiltnamiai, ką pasodinai?
Atsakyti
Vau, koks meilės apraiškų rytas... wub.gif bigsmile.gif
Muka, tu rožine ir pūkuota - ramaus, spindinčio tau sruvenimo šiandien, kaip tas tavo aprašytas Nemunas 4u.gif .
Atsakyti

Laba, 

Dusia, su vaiku labai blogai, tai tokios ir šventės. Sakiau, net margučių nemarginsiu, bet iš ryto susiėmiau.

Džiaugiuosi, kad pas jus viskas viskas gerai.

Muka, tikiu, kad viskas praeis puikiai!

Luety, pačiupinėjau aš siūlus, virbalus, bet matyt pas mane per daug streso, kad jį numalšintų mezgimas. Kažkada mezgiau labai gražiai. O ypač gražiai - mano Mama.

Saintlina, pasiutligė, tai rimta. Manau, kad geras požymis, kad atšaukia ir labai rimtai žiūri į situaciją, nes rūpinasi augintinių gerove. Tik labai gaila jūsų įdirbio. 

Džiaugiuosi, kad mūsų mergaitė jau gauna gydymą. Nors vienas šviesulys. Labai tikiuosi, kad padės ar bent jau stabilizuos.

Sode medžiai sunkiai įsikabina, o jei kas įsikabina, tai miško žvėriukai patvarko.

O aš pati mankštinuosi, nes visi raumenys spastikoje, susisukus. Viskas praeina ir tai praeis. Tik norėčiau, kad lengviau. Bet kiekvieno savas likimas.

Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2022 04 22, 10:01)
biggrin.gif prajuokinai. Nu taip, aš irgi ne pūkuota. Galima ir kaukštelt, nieko man neatsitiks. Na, gausi atgal į akį, bet irgi - nieko tokio. Iš pradžių pasipudruosi, po to užgis..  bigsmile.gif

Muka, tai tik vieną veislę ėmei? A, tiesa, gi dar vieną haliavai gausi biggrin.gif Eisiu paskaityt kas ten per gėris tas Honey.

Ingridut, o tu kodėl tu tik atneši kavos ir pabėgi? Prisėsk smile.gif Kaip tavo rytas gamtoje, kaip šiltnamiai, ką pasodinai?

viena nes aš jau pasisodinus iš rudens buvau berods venta ir be pavadinimo ir gyvulys iškapstė kažkoks tai va atsodinti turėjau. O haliava tai pomidorų gavau su žiedais net blink.gif bijau prie savų dėti nes anie net išpavydo numirt gali biggrin.gif veislė ši
https://edaigai.lt/k...OanEq2OMDF6HprD
Pou tau stibrybės ir apkabinu stipriai ... dievuliau pasigailėk vaikelių ir duok stiprybės artimiems ...
Ačiū visoms už palinkėjimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 22 balandžio 2022 - 09:19