Labas rytas,
pažadino naktį lietaus barbenimas. Kaune šlapia
Gražios dienos!
Bet kaip gražiai peržiemojo visi spygliuočiai kaime kai tiek lietaus. Pavasarinis lietus gerai . Medžiai lengviaus atsigauna. O miestuose juo labiau - nuplauna visas dulkes. Jei sausas pavasaris visą druską per žiemą išbarstytą sukvėpuojam. Jei toks lietus , kad į dirvą negali įeiti būtų gegužės mėn, gal ir negerai būtų . Bet pavasarinis lietus per porą dienų išgaruoja.
Vakar pagalvojau , kaip gerai , kad neturiu šuns. O katė taigi pats švariausias padaras pasaulyje. Miega , valgo ir prausiasi . Manao katė vis dar pas mergytę. Neatgavau . Perlepins lepūnę .
PS, jei kažkas esat stiprių nervų ir biški klausotės politikos, paklausykit laidos su Robertu Petrausku per TV3. Yra Yotube. Kas jis toks Lietuvoje gyvenantiems aiškinti nereikia manau .
Dusia, mačiau tą laidą, - gera. Man jis labai patinka.
Luety, šniokšt lietus pradėjo, barbent į palangę ir pabudau. Šiąnakt daug sapnavau, bet miegojau tikrai gerai.
O judu botų nesidedat šiuo metu? Mes, jei norėtume iki sodo nusigaut, tai mašiną už kilometro turėtume statyt ir su botais nuklamsėti, nes pievos keliukas būtų labai pažliugęs. Šalia melioracijos griovys, bet manau, kad per tiek metų melioracijos sistema yra sugadinta sunkiasvorių mašinų. Sakė, kad šios vietos anksčiau buvo drėgnokos, dėl to buvo be galo daug pempių buvo. Pavasarį labai gražu poravimosi metu. Ne šalia sodo, bet kiek toliau, vis dar jų nemažai atskrenda - nuostabūs šokiai Ir gervės miške kažkur peri. Ir pelėdą naktimis girdim, ir kukutį mačiau prieš keletą metų. Daug gyvūnijos šalia.
MB turi botus,bet jie palikti sode,namelyje.As neturiu iki siol neprisireike.
Kaip tik vakar mačiau fūristo išradimą tokiu atveju. Jis ant batų užsimovė du prekybcentrio didelius pirkinių maišus, nes fūrą pastatė į balą
Tai iki botų namelyje, vyras galėtų nubristi užsidėjęs šiukšlių maišus, juos prilaikydamas rankomis, kad nenusmuktų. Ir bačiukai išliks sausi.
Botus aš kaime turiu . Ir ne vienus ... Kaip be jų ? Nors pas mane balų rimtų nebūna, sodyba ant kalno, smėlis , viskas gilyn. Keliukas nuo pagrindinio kelio padarytas gerai . Yra kur vandeniui nubėgti . Be to MB saugo ji , jei atolydis o pašalas neišėjo - nevažiuoja. Kad nesugadinti .
Luety , tau žiūrėti negalima
Turėjau asmeninį pokalbį su bankininke. Kaip smagu šiais laikais turėti gyvą žmogų banke. Apie BC ir pensijų fondus išsiklausinėjau . Mano amžiaus II pakopa zuikių dainos . Nepasijaus. Ir apie kitus dalykus neramiais laikais...
aš kadaise iš Krymo ant moco šiukšlių maišu pasirėdžius važiavau )))) striukę perlijo, mergelė sustojęs po tiltu išsitraukė storą šiukšlių maišą, prapjovė skyles galvai ir rankoms. Nu ir važiavau )) Po to įsigijom jau labai kokybiškus neperšlampančius drabužius.
Papildyta:
mane irgi domintų tie kiti dalykai neramiais laikais.
Mes kalnuose papkliuvę į liūtį esam. Tai būtent tie pigiukai ploščiai išgelbėjo. Po jais pakankamai šilta. Nes rimtą neštis ant pečių sunku ...
Kas domina, gal atsakysiu ?
Arba galėsiu paklausti ...
Saintlina, Tavo šuo Tobulas. Nesišeria, paklusnus ir tt. Bet tiek vedžioti aš tingėčiau ...
Šuo yra gėris. Vienintelis blogis šuns turėjime, yra jo vedžiojimas, kai oras yra toks, kad nė pats šuo nenori į lauką eit...
Aš grybavimui, turistavimui esu nusipirkusi neperšlampamą ploščiuką, bet man jis per mažai kvėpuoja, greit sušylu. Reik kažką padoresnio įsigyti, o ne iš Senukų. Ir batų norėčiau turistavimui normalesnių, greit neperšlampančių.