ramunės ir man gražu. Bet jau nei sėsiu, nei pirksiu. Pernai tiek visokių gėlių buvau pripirkusi, daugiamečių. Tai praktiškai nieko nebeliko. Mamikė išravėjo praktiškai viską. Pas ją svarbiausia kanai ir jurginai (kokių 20 bulvinių maišų turi). O visa kita - jei nežydi, tai turbūt jau piktžolė.
Pas mane Anyta vaikšto su fuksiuku ir viską nupjauna, kas nedera ar ne vietoje auga, nes jai viskas trukdo žolę pjaut. Na bet ji ten šeimininkė.
Dėl to ir noriu savo sodo ar sodybėlės, nes man patinka medžiai, pavėsis. Daržo gali ir nebūt. Svajonė pušyne namiukas. Dar šermukšniai gali augti, liepos. Ech.
Labas rytas,
Pou,as sau isiveisiau ezuoliu irgi is seklu.Bet as daiginau diskeliuose,indelyje ant radiatoriaus.Ipyliau truputi vandens,kad butu dregna.Labai gerai sudygo ir jau kiek metu skinuosi ziedus vaistazolem.
Pomidorus nukeliau su dezute i salta vieta,nes tysta labai,bet jau tuoj lys antrieji lapeliai,paprikos sudygo,net raudonos ir neblogai,tik jau labai letai auga,nusibosta laukt,kol jos kazkiek pajudes.Tai ne pomidorai,kai matai pasikeitimus vos ne kas antra diena.
O siaip niuruma,tamsuma.Bet nors nelyja siandien.
Reikia ir man. Pasirinkau baltų ir plytos spalvos, kur pernai pasodinau. Klausimas, kokios užaugtų. Dar noriu rožinių, raudonų, ciklameno spalvos tamsiais kotais, vaistinių.
Šįmet nusipirkau vaistinių ramunėlių.
Tik va galvoju, ar namuose gėles sėti, ar laukti porą mėnesių ir šiltnamyje daigyklose pasėt.