Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labas rytas  :4u: 

Šiandien neįtikėtinai paukščiai klega, - gražiausia muzika.

Atsakyti

O man nelabai patinka toks anstyvas pavasaris. Nežinau kodėl? Vilko valanda man atrodo ... 

Tyluma temoje.

Mukute ką pasėjai ?

Ingridėl kaip tyrimai pas daktarus , pavyksta viską gauti ?

Saintlina, šiemet Tavo Mergelė paprikų pasėjo , ar liksi be ?  O Tu jų irgi nevalgai ?

Padirbau, pasportavau ir vėl padirbus lekiu iki kaimo . Lyg šią savaitę meistras pečiaus tvarkyti atvažiuoja. O jau dulkių bus . Reikia išnešti, paslėpti , užuolaidas nukabinti ...

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 02 26, 12:54)
<p>O man nelabai patinka toks anstyvas pavasaris. Nežinau kodėl? Vilko valanda man atrodo ... </p><p>Tyluma temoje.</p><p>Mukute ką pasėjai ?</p><p>Ingridėl kaip tyrimai pas daktarus , pavyksta viską gauti ?</p><p>Saintlina, šiemet Tavo Mergelė paprikų pasėjo , ar liksi be ?  O Tu jų irgi nevalgai ?</p><p>Padirbau, pasportavau ir vėl padirbus lekiu iki kaimo . Lyg šią savaitę meistras pečiaus tvarkyti atvažiuoja. O jau dulkių bus . Reikia išnešti, paslėpti , užuolaidas nukabinti ...</p><p></p><p></p>

Labos 4u.gif

Pasėjau paprikas, čilius, žemuoges ir salierus. Šiltnamyje pabėriau salotų ber ridikų, ale va pamiršau uždengti agro...ai nenušals ax.gif Sunkiai man ir šiemet krutintis verysad.gif jaučiu visai mano dyzelio triūbos užako, labai aukštas spaudimas....Tiesa išgenėjome su MB šilauoges bet jau taip gerokai pagenėjome. Kitą kart sakiau purkšiu medelius su vario sulfatu.
Tai liuks, kad radote pečiaus meistrą tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 02 26, 10:54)
Saintlina, šiemet Tavo Mergelė paprikų pasėjo , ar liksi be ?  O Tu jų irgi nevalgai ?

nepasėjo dar. Bet sakė, sės )) paprikas valgau, bet puikiausiai galiu ir be jų gyvent. Dar nebuvo, kad aš jų užsimaniusi būčiau smile.gif
Nuvežėm į kaimą visą Transporterį krokų, snieguolių ir dar kažko, kas išlindę buvo. Ir kriaušę vieną jauną iškasiau. Vakar viską kaime sodinau. Šiltnamy nieko dar nepasėjau, nors jau tikrai galima buvo ne tik šį, bet ir praėjusį savaitgalį. Nebespėju nieko. Tam sode reik tvarkytis, į kaimą atlėkus tik kelios valandos kam nors lieka. Jei išvis iki kaimo lieka laiko nuvažiuot..
Atsakyti

Nieko nesėju. Lyg ir noriu, lyg ir ne. Nežinau, kaip čia šįmet bus.

Atsakyti
Mane dar veikia žiemos miegas.Nieko nesėju,namie tik patagonines ir arbūzus su melionais sėsiu.Neturiu sąlygų.Tai ne butas ,kur pilna langų. ax.gif Pomidorus kaip pernai irksiu iš pažystamos,pasitikiu. ax.gif
Dusiuk,trečiadienį pradėsiu važiavimus tyrimams,kraują nuleisiu,kas savaitę,pas ką nors teks lankytis. mirksiukas.gif
Vakar truputi gėlyną apgloščiau,šlapia dar pas mus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2024 02 26, 11:58)
Nieko nesėju,namie tik patagonines ir arbūzus su melionais sėsiu.

aš namie nebesėju nei arbūzų, nei melionų. Sėju į indukus ir statau juos iškart šiltnamyje. Balandžio mėnesį. Man tuomet žymiai gražesni daigai išauga. Ant palangės ištįsę būna, paskui lauke ilgai gaivaliojasi. O šiltnamy kompaktiški, riebūs, tvirti.
Atsakyti

Galvoju, gal reik ežiuolių pasėt, gal pavyks? Ir ramunių noriu. Kažkaip įsimylėjau visokias ramunes, bet jokių neturiu. Pavasariop reik Šilainių turguje pasivaikščioti gal.

Atsakyti

Aš arbūzus, melionus, moliūgus, cukinijas tik šiltnamyje sėju. Dedu įgėrio kapsulių, nes negaliu kasdien laistyti.

Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2024 02 26, 13:58)
Mane dar veikia žiemos miegas.Nieko nesėju,namie tik patagonines ir arbūzus su melionais sėsiu.Neturiu sąlygų.Tai ne butas ,kur pilna langų. ax.gif Pomidorus kaip pernai irksiu iš pažystamos,pasitikiu. ax.gif
Dusiuk,trečiadienį pradėsiu važiavimus tyrimams,kraują nuleisiu,kas savaitę,pas ką nors teks lankytis. mirksiukas.gif
Vakar truputi gėlyną apgloščiau,šlapia dar pas mus. ax.gif

O kaip patagoninės gerai sudygsta, man nė viena iš 2 pakelių verysad.gif O taip jos man gražu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2024 02 26, 15:01)
<p>Aš arbūzus, melionus, moliūgus, cukinijas tik šiltnamyje sėju. Dedu įgėrio kapsulių, nes negaliu kasdien laistyti.</p>

ir aš šiltnamyje neturiu vietosnamie užtenka vazotis su paprikomis ir pomidorais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2024 02 26, 12:38)
Ir ramunių noriu. Kažkaip įsimylėjau visokias ramunes, bet jokių neturiu. Pavasariop reik Šilainių turguje pasivaikščioti gal.</p>

ramunės ir man gražu. Bet jau nei sėsiu, nei pirksiu. Pernai tiek visokių gėlių buvau pripirkusi, daugiamečių. Tai praktiškai nieko nebeliko. Mamikė išravėjo praktiškai viską. Pas ją svarbiausia kanai ir jurginai (kokių 20 bulvinių maišų turi). O visa kita - jei nežydi, tai turbūt jau piktžolė.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2024 02 26, 10:38)
<p>Galvoju, gal reik ežiuolių pasėt, gal pavyks? Ir ramunių noriu. Kažkaip įsimylėjau visokias ramunes, bet jokių neturiu. Pavasariop reik Šilainių turguje pasivaikščioti gal.</p>

Labas rytas,
Pou,as sau isiveisiau ezuoliu irgi is seklu.Bet as daiginau diskeliuose,indelyje ant radiatoriaus.Ipyliau truputi vandens,kad butu dregna.Labai gerai sudygo ir jau kiek metu skinuosi ziedus vaistazolem.
Pomidorus nukeliau su dezute i salta vieta,nes tysta labai,bet jau tuoj lys antrieji lapeliai,paprikos sudygo,net raudonos ir neblogai,tik jau labai letai auga,nusibosta laukt,kol jos kazkiek pajudes.Tai ne pomidorai,kai matai pasikeitimus vos ne kas antra diena.
O siaip niuruma,tamsuma.Bet nors nelyja siandien.

Papildyta:
Ramunes didziaziedes grazu,bet jos bjaurybes prisiseja is seklu visur,paskui reik jas raustyt is taku ,is ten,kur nereik ju man.
Atsakyti