Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labos,
Liga kainuoja daugiau negu sveikata ...
Paskaičiusi Amadėjos vargus, geriau patylėsiu . Bo noriu susikeikti . O aš moku . 15 metų diedų kolektyve dirbau biggrin.gif
Pasėjau paprikas. Tik 10. Gal užaugau ? Dar reikia kokius 4 baklažanus pasėti .
Nenoriu nieko konservuoti ar šaldyti kitiais metais. Gal sklepuke vietos atsiras ?
Mergicos ar jau sėjat salierus ? Juos reikia anksčiau nes ilgai dygsta ?

Neauginu salierų. Man petražolės 🥰

Atsakyti

yra ir kitokių opciju konsultacijai, ne tik tavo poliklinika su daktaru, kuris jau tave nugyde. Pvz https://nmc.lt/medic...o-konsultacija/

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 02 23, 09:49)
Labos,
Liga kainuoja daugiau negu sveikata ...
Paskaičiusi Amadėjos vargus, geriau patylėsiu . Bo  noriu susikeikti . O aš moku . 15 metų diedų kolektyve dirbau  biggrin.gif
Pasėjau paprikas. Tik 10. Gal užaugau ? Dar reikia kokius 4  baklažanus pasėti .
Nenoriu nieko konservuoti ar šaldyti kitiais metais. Gal sklepuke vietos atsiras ?
Mergicos ar jau sėjat salierus ? Juos reikia anksčiau nes ilgai dygsta ?

Labos,

ryte plykstelejo saulyte,bet jau matesi,kad vel uznes ja debesys,ir akurat,tamsa,lietus vejas.Sodas skesta,i dirva neieit,nepaset.Jei taip ir toliau,bus badas.
Salieru daigus perku,jei lieka zemes.
Quatro paprikos iskiso daigelius is 7 sesi.Gal dar islys,o raudonos hibridines,kol kas nera nei vienos.Pomidorai sudygo gal 90%,skaitau neblogai
Papildyta:
Kaip nervina SM,sunku issiust,blogai varto ,pikts esu.
Atsakyti

Sodas skesta,i dirva neieit,nepaset.Jei taip ir toliau,bus badas.
Kaip nervina SM,sunku issiust,blogai varto 

Na jau bado tai nebus :)

Naujoj versijoj viskas puikiai. Sena tikrai labai stabdo.

Atsakyti

Baisi tinginystė biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifwub.gif4u.gif

😂😂😂

Žinok, aš jų dar ir nevalgau ))))

Atsakyti

Vienintelis chirurgas poliklinikoj.

Bet tikrai ne vienintelis mieste. Aš irgi ieškočiau kitos konsultacijos.

Atsakyti

Kad dėl sausros badas būna sutinku . O dėl lietaus ? Bulbos supus, bet salierai , kopūstai ir ropės puikiai derės  :D 

Pasakykit , kad bus lietinga vasara, pasisodinsiu kopūstų  :B 

Saintlina, aš nevalgau tik lapkotinių salierų ir pankolių . Visas kitas dažoves puikiai. Kažkada užsiauginau darže pankolių , tai prašiau MB , kad išrautų ir išneštų. Smarvė begalinė anyžiaus  :blink: 

Atsakyti
Geriau sniegas būtų,nei dabar buza. bigsmile.gif bigsmile.gif
Luety,mes skestame juodai.Šiandien mb pumpavo vandenį su siurbliuku iš griovių,kad nors kiek nuo kelio nutrauktų.Ryte klientus stūmėme iš buzos. ax.gif Kiek žvyro privežta,kažkas suvalgo,dingsta. blink.gif Meldžiausi,kad šiandieniniai neužklimptų,na keturi varantys,gal bus gerai,išvažiuos rytoj? ax.gif
Kaimynai sako mūsų vietoje pelkė buvo,jaučiasi. blink.gif
Dusiuk,o aš pankolį perku,užauginti vieną kartą bandžiau,kažkoks nesusipratimas užaugo. ax.gif
Naktį stumdomės su šanuku lovoje,savaitę džiaugsimės. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 23 vasario 2024 - 16:02

Bet kokie kiaulės žmonės, tiesiog žodžių neturiu. Į sodą seniūnija atvežė konteinerį, šįkart nedidelį, kad tuos degėsius kraut. Tai kažkas svetimas pridėjo savo seno šiferio. Ir konteineris privačioj valdoj stovi, ne kažkur patvory. Nu pilnas pipiec..

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 02 23, 17:07)
<p>Bet kokie kiaulės žmonės, tiesiog žodžių neturiu. Į sodą seniūnija atvežė konteinerį, šįkart nedidelį, kad tuos degėsius kraut. Tai kažkas svetimas pridėjo savo seno šiferio. Ir konteineris privačioj valdoj stovi, ne kažkur patvory. Nu pilnas pipiec..</p>

Be žodžių. blink.gif blink.gif
Ieškokite kaimynų,iš toli tikrai neatvilko. 4u.gif
Atsakyti

Bet kokie kiaulės žmonės, tiesiog žodžių neturiu. Į sodą seniūnija atvežė konteinerį, šįkart nedidelį, kad tuos degėsius kraut. Tai kažkas svetimas pridėjo savo seno šiferio. Ir konteineris privačioj valdoj stovi, ne kažkur patvory. Nu pilnas pipiec..
Mums taip buvo senais laikais, kai sode namą statem. Prikrove kaimynka savo remonto atliekų, tipo nepamatysime 🤣

O jūs tai apsidairykite, kas stogą ką tik pasikeitė, nepaslėpsi tokio dalyko 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 23 vasario 2024 - 17:23
QUOTE(saintlina @ 2024 02 23, 14:07)
<p>Bet kokie kiaulės žmonės, tiesiog žodžių neturiu. Į sodą seniūnija atvežė konteinerį, šįkart nedidelį, kad tuos degėsius kraut. Tai kažkas svetimas pridėjo savo seno šiferio. Ir konteineris privačioj valdoj stovi, ne kažkur patvory. Nu pilnas pipiec..</p>

Nu bet kokie zmones baisus,kai apsidairai.Neisivaizduoju,kaip taip isvis sugalvot,kad pasinaudot kito zmogaus teritorijoj stovinciu konteineriu.
Del lietaus stovi vanduo visose lysvese,takelis paskendes,beveik visi sklypai apsemti.Kliurke gryna.Zinoma,jei nustos lyt,nudzius greitai,bet jei lis taip,kaip lijo visa ziema,tada nieko nepasodinsi jau,zeme permirkus.Vienam gale net siltnamyje labai dregna.

Atsakyti