Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labas rytas 

Vakar nusidažiau antakius ir blakstienas, šįryt atskeliu, vienos akies viršutinis vokas ištines, matyt sudirgino, alergija gavosi. Tai atrodau žiauriai. Ką daryt???

Antihistaminių kalt. Būna dar toks gelis akims, kai lęšiai sudirgina. Geras labai!

Atsakyti

Arba bent kokių bephanten akių lašų

Atsakyti

O aš niekaip nepasijuntu gerai.

Ištraykė siūlus, o tinimas laikos, nosis nėr ok ir jėgų stygius. Varau pietų miego miegot or tai vakare jau visjas nervuoja 😄

Atsakyti

Anidanda, kaip visuomet tokiu atveju - antihistamininiai, jei blogėja - skubi pagalba.

O tu epipeną turi? Neprognozuojamai alergiška esi, reiktų turėti.

Atsakyti

O aš niekaip nepasijuntu gerai.

Ištraykė siūlus, o tinimas laikos, nosis nėr ok ir jėgų stygius. Varau pietų miego miegot or tai vakare jau visjas nervuoja 😄

Žalgiryje traukė? Ką jie sako?

Atsakyti

O tai užlope tau kažkaip tą skylę iš danties į sinusa? Nenori pabandyt pasikonsultuoti pas kokį žandikaulio chirurgą privačiai? Nes su tuo Žalgirio požiūriu tai baisu 

Atsakyti

O tai užlope tau kažkaip tą skylę iš danties į sinusa? Nenori pabandyt pasikonsultuoti pas kokį žandikaulio chirurgą privačiai? Nes su tuo Žalgirio požiūriu tai baisu 

Lyg užlopė. Ką aš žinau. 

Ištraukė siūlus, sakė gal dėl jų tinimas, o dėl nosies nieko nepasakė, nes mol ne jų sritis. Dabar laukiu dar savo poliklinikoj pas tą, kuris traukė dantį. Pikta aš ant jo juodai.

Atsakyti

Ir eisi pas tą patį?😱

Atsakyti
Labos,
Liga kainuoja daugiau negu sveikata ...
Paskaičiusi Amadėjos vargus, geriau patylėsiu . Bo noriu susikeikti . O aš moku . 15 metų diedų kolektyve dirbau biggrin.gif
Pasėjau paprikas. Tik 10. Gal užaugau ? Dar reikia kokius 4 baklažanus pasėti .
Nenoriu nieko konservuoti ar šaldyti kitiais metais. Gal sklepuke vietos atsiras ?
Mergicos ar jau sėjat salierus ? Juos reikia anksčiau nes ilgai dygsta ?
Atsakyti

Išvis neauginu salierų.

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 02 23, 11:59)
<p>Išvis neauginu salierų.</p>

Baisi tinginystė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti

Ir eisi pas tą patį?😱

Vienintelis chirurgas poliklinikoj.

Sakė viskas ok.

Žodžiu, visi nutarė, kad reik tiesiog daugiau laiko 😃

Atsakyti