Ingrida , mano blizgis lūpoms skystas, dviejų galų. Galėjo užkliūti , o namie šaldymo zipinių maišelių visada turiu .
O tai paskui visą eilę stabdai , liepia nusipirkti maišelį . Kaip kokia bulbašė pasirodysiu . Jos ten skrenda su kg kosmetikos pamiršę susipakuoti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 02 22, 13:40)
Ingrida , mano blizgis lūpoms skystas, dviejų galų. Galėjo užkliūti , o namie šaldymo zipinių maišelių visada turiu .
O tai paskui visą eilę stabdai , liepia nusipirkti maišelį . Kaip kokia bulbašė pasirodysiu . Jos ten skrenda su kg kosmetikos pamiršę susipakuoti
Dusia,visai pamiršau.Dabar tik pagalvojau,kad ten buvo likę.Pas mane rankinėje visas gyvenimas.
Su rankine nesu skridusi , kelionėms turiu kuprinukę. Lengva bet labai talpi. Rankinėje pas mane irgi pusę gyvenimo Kas man įdomiausia, kad niekas nebeprašo ID. Bilieto užtenka. Rudenį skirdau ne pigiukėmis iš Vilnaius, nereikėjo. Galvojau todel ? Dabar pigiukėmis - neprašė. Anksčiau prie vartų sutikrindavo ID ir bilietus. Dabar skenuoja bilietą ir gana.
Ir eilė greičiau eina,kai tik bilietus sutikrina.
Prasiėjome iki alkakalnio,upės,pažiūrėjome kur pjauna mišką,pamojavome stirnoms,žąsų pulkams. Ausis tik pripūtė,bet jau kvepia kvepia pavasariu.Gegutės batelių(grybų)dar nėra. Šlapia tik laukuose.
Prasiėjome iki alkakalnio,upės,pažiūrėjome kur pjauna mišką,pamojavome stirnoms,žąsų pulkams. Ausis tik pripūtė,bet jau kvepia kvepia pavasariu.Gegutės batelių(grybų)dar nėra. Šlapia tik laukuose.
Tai sukaršti galima ir į karšyklą nuvežti . Jūs taigi keliaujate dažnai po Lietuvą .
D. Vilnonio įmonė Midara skelbiasi dėl mažų kiekių ?
https://paslaugos24....-tekstile/vilna
Tai kad aš noriu pati pabandyt ))
Mes skridom gruodzio 18 is Stanstedo orouosto,tai ,kai paskutiniam taske tikrino bilieta,tada ir paso reikejo.Castelone orouoste neiseisi be migracines.Skrendant atgal,net dviejose vietose tikrino pasus.Tik praejus patikra bagazo,pastatytos dvi budos su migracines policijos postais ir ten tikrino ir antras tikrinimas pries sedant i lektuva,nuskenuoja bilieta ir patikrina pasa.Tai nezinau,gryzom sausio8d.Gal dabar kas pasikeite?Ar as ko nesupratau cia.
QUOTE(Luety @ 2024 02 22, 16:43)
Mes skridom gruodzio 18 is Stanstedo orouosto,tai ,kai paskutiniam taske tikrino bilieta,tada ir paso reikejo.Castelone orouoste neiseisi be migracines.Skrendant atgal,net dviejose vietose tikrino pasus.Tik praejus patikra bagazo,pastatytos dvi budos su migracines policijos postais ir ten tikrino ir antras tikrinimas pries sedant i lektuva,nuskenuoja bilieta ir patikrina pasa.Tai nezinau,gryzom sausio8d.Gal dabar kas pasikeite?Ar as ko nesupratau cia.
Luety UK niekad nebuvo Šengenas, visada buvo patikra.
O dabar Jūs ir ne ES ir ne Šengenas.
Kalbu apie skrydžius ES viduje.
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2024 02 22, 14:10)
Tai kad aš noriu pati pabandyt
Dulkių ir pūkų nebijai ?
Man toks dukinas darbas atrodo ???
QUOTE(Dusia37 @ 2024 02 22, 15:00)
Luety UK niekad nebuvo Šengenas, visada buvo patikra.
Papildyta:
Dulkių ir pūkų nebijai ?
Papildyta:
Dulkių ir pūkų nebijai ?
Is Stanstedo suprantu,ne Sengenas,bet is Casteliones stovi specialus migracijos punktas,nors is ten lektuvai skraido ir i Germany ir i France.Nu nebent EU lektuvams sodinant tie punktai buna uzdaryti?To tai as nezinau.
QUOTE(Luety @ 2024 02 22, 17:29)
Is Stanstedo suprantu,ne Sengenas,bet is Casteliones stovi specialus migracijos punktas,nors is ten lektuvai skraido ir i Germany ir i France.Nu nebent EU lektuvams sodinant tie punktai buna uzdaryti?To tai as nezinau.
Luety , visada taip buvo su UK, pasų patikra tiek nuskridus , tiek grįžus, kiti vartai. Dar Rumunija ir Bulgarija iš ES Šalių . O ne iš ES kur nereikia yra Norvegija ir Šveicarija.
Kalbu apie Šengeną.
Ansčiau skrendant tarp Šengeno šalių būdavo asmens patikra sodinant į lėktuvą. Dabar nebe. Tik bagažą jei priduodi prašo. O jei rankiniu - galiu su Marytės bilietu visur praeiti .
Labas rytas.
Dulkių ir pūkų nebijai ?
Kiek čia tų dulkių nuo šitos povilnės? Be to, galima prieš šukuojant išplauti.
Kai žiūriu youtube, tai avių vilna labai murzina būna.
Labas rytas
Vakar nusidažiau antakius ir blakstienas, šįryt atskeliu, vienos akies viršutinis vokas ištines, matyt sudirgino, alergija gavosi. Tai atrodau žiauriai. Ką daryt???