Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Luety man gražu 4u.gif wub.gif
Taigi kaip tik įdomiau , derinti priešingybes 4u.gif
PS rankiniame bagaže ploni virbalai su valu puikiai praeina. Dėjau į savo mažą kuprinytę. Knyga mezginys ir zipiniame maišelyje ale skysčiai - rankų kremas ir blizgis lūpoms . Maišelį ištraukiau . Niekas prie mezginio nesikabino . Atgal grįžtant žinojau , kad nemegziu, bet reikėjo pasibandyti .
Kiek skaičiau FB forumuose- tai Stambulas, Šri Lanka ir tt gali atimti. O ten kur pigiukai sraido nemačiau , kad kam atimtų .
Aš labiausiai nemyliu minuso ir kai man daug vaikščioti reikia. Skauda blauzdų oda... Tokia reakcija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 22 vasario 2024 - 11:38
QUOTE(Dusia37 @ 2024 02 22, 09:33)
Luety man gražu  4u.gif  wub.gif
Taigi kaip tik įdomiau , derinti priešingybes  4u.gif
PS rankiniame bagaže ploni virbalai su valu puikiai praeina.  Dėjau į savo mažą kuprinytę. Knyga mezginys ir zipiniame maišelyje ale skysčiai - rankų kremas ir blizgis lūpoms . Maišelį ištraukiau . Niekas prie mezginio nesikabino . Atgl grįžtant žinojau , kad nemegziu, bet reikėjo pasibandyti .
Kiek skaičiau FB forumuose- tai Stambulas, Šri Lanka ir tt gali atimti. O ten kur pigiukai sraido  nemačiau , kad kam atimtų .
Aš labiausiai nemyliu minuso ir kai man daug vaikščioti reikia. Skauda blauzdų oda... Tokia reakcija.

Bet per rentgena vistiek turejo praeit?Nesvarbu,kad maza kuprinyte.Jei rentgenas mato ir neatima,tada matyt galima.Castelone orouoste man net antakiu pesiojimo pincetuka liepe parodyt,isimt is kosmetines.Akiniu dekla sumaise su skysciais,ten labai kabinejasi,kazin ar gryzdama prasivezciau,nors pigiu skrydziu aerouostas.
Va toks rastas joms tiktu,bet mano siulai per ploni jam

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 22 vasario 2024 - 11:46
QUOTE(Luety @ 2024 02 22, 11:37)
Bet per rentgena vistiek turejo praeit?Nesvarbu,kad maza kuprinyte.Jei  rentgenas mato ir neatima,tada matyt galima.Castelone orouoste man net antakiu pesiojimo pincetuka liepe parodyt,isimt is kosmetines.Akiniu dekla sumaise su skysciais,ten labai kabinejasi,kazin ar gryzdama prasivezciau,nors pigiu skrydziu aerouostas.

Visada praeina rentgeną , kaip kitaip. Pinceto nerizikuočiau , ne ta masė kaip virbalų . O tas kabinėjimasis tai ... kokia pamaina. PVZ mus Modline atsiėmus bagažą, išeinant iš aerouosto į kambariuką pakvietė ir dar kartą peršvietė visą bagažą. Tiesiog reidas. Vienas išėjimas paliktas ir gaudo vos ne kas antrą šeimą . Buvo du reisai vienu metu iš Ispanijos pietų - Tenerifė ir Malaga. Narkotikai?
Man kažkada buvo , kad pasiėmiau MB kuprinę , o ten buvo likes vyno atidarytuvas. Visų kišenėlių nepatikrinau . Teko išmesti smile.gif MB iki šiol prisimena, gaili , bo iš UA vežtas buvo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 22 vasario 2024 - 11:55
QUOTE(Dusia37 @ 2024 02 22, 09:50)
Visada praeina rentgeną , kaip kitaip. Pinceto nerizikuočiau , ne ta masė  kaip virbalų . O tas kabinėjimasis tai ... kokia pamaina. PVZ mus Modline  atsiėmus bagažą, išeinant iš aerouosto  į kambariuką pakvietė ir dar kartą peršvietė visą bagažą. Tiesiog reidas. Vienas išėjimas paliktas ir gaudo vos ne kas antrą šeimą . Buvo du reisai vienu metu iš Ispanijos pietų  - Tenerifė ir Malaga. Narkotikai?
Man každa buvo , kad pasiėmiau MB kuprinę , o ten buvo likes vyno atidarytuvas. Visų kišenėlių nepatikrinau . Teko išmesti smile.gif MB iki šiol prisimena, gaili , bo iš UA vežtas buvo  rolleyes.gif

Pincetas buvo mazojo pirstelio dydzio.Paliko,bet liepe parodyt.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2024 02 22, 11:11)
Saintlina,tos kurios pripratusios sunis vedziot kasdien kitaip i tuos orus ziuri.
Beto pastebejau ,kad tavo skundai prasideda kai karsta.Tiesa nesuprantu ar tu del saves skundiesi ,ar del suns.
Pas mus savaitgali pus sirocco,karstas afrikos vejas.

tai kai šuns vedžiot nereik, išvis orai netrukdo )) nes nėr būtino reikalo lauke būt, jei oras nepatinka smile.gif
Aha, tu visiškai teisi. Aš pradėsiu skųstis kai bus karšta )) nepatinka karštis ir man, ne tik šuniui. Jei nereiktų dirbti, tai būtų pusė bėdos. Išvažiuočiau kaiman ir kaip nors. Dabar gi tiek darbe, tiek namuose žiauriai prikaista. Na, namie gal šiemet prisiruošim kondiškę kokią geresnę įsirengt. Mergelė čia amžinas stabdis.

O kiek temperatūros pas jus nusimato kai sirocco papūs?
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2024 02 22, 11:37)

Va toks rastas joms tiktu,bet mano siulai per ploni jam

O man ne... Šitas yra tokių pilkų, rusvų , baltų storesnių kojinių raštas.
Bet skonis neturi draugų.
Luety mano virbali buvo kinietukai , 2mm. Gal net nesimato tokių plonų ? O gal ir metalo pas kiniečius ne kažką? Labai smagūs , pirkti priek kokius 4 metus gal? Pigiukai , tai nebaisu rizikuoti.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 02 22, 11:12)
Prasta kavinė buvo  biggrin.gif  tongue.gif 
O verpimo įrengimus jau gavai ?

gal šiltuoju sezonu ir platesnis asortimentas ten, bet šiuo laiku ir taip stebiuosi, kad tokioj vietoj apsimoka ją atidarytą laikyt smile.gif nes žmonių tai nėėėr.. su mašina neprivažiuosi, sportininkai turbūt per treniruotes į kabaką neina, o vaikštinėtojų nėr daug. Nors, sakė, kai saulėta, tai nemažai klientų būna.

Verpimo gavau, reik tik kažkokius dirželius pakeist. Bet karšimo tai nerandu. Tiksliau, randu labai nepigius. O kažkokių naudotų nieks nesiūlo. Ne biznis už ~700 pirkt kai nežinau, ar išvis patiks. Paprašė mergelė senų draugų BY pasidairyt.
Atsakyti
Dusia,nesvarbu man kad pigus virbalai,bet jei atims,lektuve nepamegsi,reik alternatyvos,kuom uzsiimt.
As ir sakiau,kad mano siulai netinka tokiam rastui.Per ploni.Cia yra 250/300m 100g,o mano Opalas 420/100
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 02 22, 12:07)

Verpimo gavau, reik tik kažkokius dirželius pakeist. Bet karšimo tai nerandu. Tiksliau, randu labai nepigius. O kažkokių naudotų nieks nesiūlo. Ne biznis už ~700 pirkt kai nežinau, ar išvis patiks. Paprašė mergelė senų draugų BY pasidairyt.

Vaje kaip faina 4u.gif wub.gif
Tai sukaršti galima ir į karšyklą nuvežti . Jūs taigi keliaujate dažnai po Lietuvą .
Įdomu verpimas , bet negundo. Man nepavykdavo , kiek mokino avies vilną verpti. Buklė siūlus sugebėdavau susukti biggrin.gif. Dabar tai netgi ant bangos būtų mirksiukas.gif . Tai tik nervas būdavo smile.gif Bet aš rimtai ir nebandžiau ...

D. Vilnonio įmonė Midara skelbiasi dėl mažų kiekių ?
https://paslaugos24....-tekstile/vilna
Atsakyti

Labas rytas,

tebelyja,bet vejas jau tik 45km per valanda.Jau tokio uraganinio nebera,galima ir i lauka eit.Anksciau lietus kitokie budavo UK.Lydavo,bet ne su veju baisiu,siaip vejelis ir viskas ir nebudavo,kad lytu savaitem.Pora dienu maximum.Viskas keiciasi.
Na siulu galima nusipirkt ,kur gyveni,ne beda,cia tik siaip,kad man sunkiausia skirtis butu su mezginiu.
Mezgu,neriu.Truputi pamezgu neuzbaigtuka,truputi kojine(bet nepatinka rastas),neriu krepsely parduotuvini,anuke pasieme su emotikais,dar drauge jos nori tokio,tik kitom spalvom.Tai po truputi visko.
Nelaimingi mano svelniai ruzavi kojiniu siulai,kiek nepradedu,tiek nepabaigiu is ju,niekaip nepritaikau rasto.Svelni spalva,reikalauja svelnaus rasto,o mano rastas stambokas.Pats rastas man patinka,bet ant kojines man ne.
Tuoj idesiu jusu nuomonei
222de2fc2c9f27fef4a9225ed16f93af92.jpg
Papildyta:
sorry,buvau per dideli idejus.
Nu ziuriu ir man nepatinka,n e p a t i n k a

Man tai patinka 

Visada praeina rentgeną , kaip kitaip. Pinceto nerizikuočiau , ne ta masė kaip virbalų . O tas kabinėjimasis tai ... kokia pamaina. PVZ mus Modline atsiėmus bagažą, išeinant iš aerouosto į kambariuką pakvietė ir dar kartą peršvietė visą bagažą. Tiesiog reidas. Vienas išėjimas paliktas ir gaudo vos ne kas antrą šeimą . Buvo du reisai vienu metu iš Ispanijos pietų - Tenerifė ir Malaga. Narkotikai?
Man kažkada buvo , kad pasiėmiau MB kuprinę , o ten buvo likes vyno atidarytuvas. Visų kišenėlių nepatikrinau . Teko išmesti smile.gifMB iki šiol prisimena, gaili , bo iš UA vežtas buvo rolleyes.gif

Aš praeitą kartą pipiriniu dujų balionėli netyčia į UK nuskraidinau. 😁Tai darau išvadą kad nelabai ką jie ten mato 

Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2024 02 22, 12:14)
Dusia,nesvarbu man  kad pigus virbalai,bet jei atims,lektuve nepamegsi,reik alternatyvos,kuom uzsiimt.
As ir sakiau,kad mano siulai netinka tokiam rastui.Per ploni.Cia yra 250/300m 100g,o mano Opalas 420/100

Taigi imu knygą šalia to smile.gif Man buvo sportinis interesas dar kartą pasibandyti - praleis ar ne. Nes pagal taisykles tai negalima biggrin.gif Bet koks aš Homo Sovietikus jei nebandyčiau jų sulaužyti mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
Man atrodo Europoje visur praeisi su virbalais?Nors ir į Turkiją praleido.
Dabar,kai pagalvoju ir pirmyn ir atgal skridau su neišimtais lūpdažiais ir vazelinu lūpoms.Niekam neįdomu. ax.gif
Atsakyti