Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 21, 12:09)
Na, nereikia tai nereikia biggrin.gif. Tik ji nuo daug ko.

O tą vaiką, matyt, reikėjo į mišką išvežt. Su visom kitom instrukcijom. Iš karto viskas miela, gera būtų pasidarę. Aišku, aš sarkastiškai. Kai kurios žino, apie ką aš čia.
O jei rimtai, tai ir man ašaros susikaupė. Tos dvasinės ramybės nebuvimas, savo vietos neradimas jautri man tema...

Ar negalėtumei palikti manęs ramybėje ...
Jei nesupratai Modernios Raganos posto iš FB kuriuo dalinausi prieš daug metų , tai nepaaiškinsiu jo pramės ir emės.
JOKIŲ ŽMONIŲ Į MIŠKĄ NEVEŽIAU!
NIEKAM NIEKADA TO NESIŪLIAU DARYTI !
POSTAS NE MANO!
Prie ko mano posto pasidalinimas ir vaiko savižudybė UK ?
Jei neSupratai tai kalbėjo ji ne apie deresija sergančius žmonės, o apie kai ką kitą.

Susitarimo užteko neilgam ...
Patylėsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 21 balandžio 2022 - 11:42
QUOTE(Dusia37 @ 2022 04 21, 12:18)
Dėkui Luety  4u.gif 
Reikia klausinėtis tiesiogai pas pardavėjus, galingesnio man reiktų ax.gif  Galvoju kokios čia firmos DABAR geresni ?
Žoliapjovė ir trimeris pas mane abu galingi, benzininiai  , visai ne bobai su jais žolę pjauti    mirksiukas.gif
Vijoklinė šilauogė man negirdėta. Įdomu .

Mano kaime jau tuoj tuoj žydės abrikosas
vartotojo įkelta nuotrauka

Tas pavasario žydėjimas kiekvieną kartą kaip pirmą kartą  biggrin.gif

Reiktų pasisodinti dar vieną  persiką.  Gal kuri auginat ?  Nežinau kokią veislę pasirinkti  ax.gif  Reikės važiuoti ryt iki Sodaitytės. Gal pririnks kažką man .

turiu persiką bet bevardį nes senukuose pirkau kaip abrikosą pasirodo jis persikas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 21 balandžio 2022 - 11:53
QUOTE(Muka @ 2022 04 21, 12:53)
turiu persiką bet bevardį nes senukuose pirkau kaip abrikosą pasirodo jis persikas  rolleyes.gif

O tie persikai ir abrikosai veda, dera, pasodinti po vieną? Čia ne iš tos operos, kad reikia dviejų?
Man reikėtų ir to, ir ano. Bet reikėtų, kad kas išrinktų, nupirktų ir pasodintų tongue.gif

Antra diena savas salotas valgom su pirktiniais agurkais. Ridikai dar mano švaki. Bet jau tuoj ir tie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 21, 11:10)
O tie persikai ir abrikosai veda, dera, pasodinti po vieną? Čia ne iš tos operos, kad reikia dviejų?
Man reikėtų ir to, ir ano. Bet reikėtų, kad kas išrinktų, nupirktų ir pasodintų tongue.gif

Antra diena savas salotas valgom su pirktiniais agurkais. Ridikai dar mano švaki. Bet jau tuoj ir tie smile.gif

Mano ridikai siemet sodinti lauke vieni buvo kovo pradzioj,kiti pabaigoj,tai tik dabar valgom pilna burna.Nu svarbu,kad valgom,o tai galvojau i lapus iseis.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 21, 14:10)

man derėjo persikas o abrikosas koloninis dar mažas, abu po vieną pasodinti.
Abrikosas kažkas tokio https://tadoukis.lt/...kosas-compacta/
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 04 21, 13:23)
man derėjo persikas o abrikosas koloninis dar mažas, abu po vieną pasodinti.
Abrikosas kažkas tokio https://tadoukis.lt/...kosas-compacta/

Nu bet kainos... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 21, 13:25)

Daugiametėse pažiūrėk. Ir žiūrėk, kad savidulkiai būtų.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 21, 14:25)

todėl kad koloninis manau
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2022 04 21, 13:38)
Daugiametėse pažiūrėk. Ir žiūrėk, kad savidulkiai būtų.

Sakai, pigiau? Nu, pažiūrėsiu, ačiū smile.gif
daugiametes.lt? Tai kad nematau ten nei persikų, nei abrikosų unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 21 balandžio 2022 - 12:51
QUOTE(Dusia37 @ 2022 04 21, 09:52)
PS tavo žemuogėms reikia dar aviliuko su bitėmis ar kamanėmis šiltnamyje  mirksiukas.gif . Braškė ne savidulkė uoga.

pilnas šiltnamis dūzgia ir be aviliuko smile.gif durys atidarytos, priskrenda.
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2022 04 21, 10:18)
Reiktų pasisodinti dar vieną  persiką.  Gal kuri auginat ?  Nežinau kokią veislę pasirinkti  ax.gif  Reikės važiuoti ryt iki Sodaitytės. Gal pririnks kažką man .

Auginau daugybę, visi iššalo.. Vienus pasodinu - nušala, perku kitus, kloju, vynioju - jei šiltesnė žiema, nušąla stiebas, bet atauga iš šaknų. Ateina šaltesnė - psio, gyvybės nebėr. Vieną kartą teturėjau derlių abrikosų ir vieną persikų. Ir viskas. Po kokių metų penkių numojau ranka, nebesodinu.
Pas jus gal dirvožemis kitoks, vieta kitokia. Sodaitytė geriausiai patars.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 21 balandžio 2022 - 13:30
QUOTE(saintlina @ 2022 04 21, 15:28)
pilnas šiltnamis dūzgia ir be aviliuko smile.gif durys atidarytos, priskrenda.
Papildyta:
Auginau daugybę, visi iššąlo.. Vienus pasodinu - nušala, perku kitus, kloju, vynioju - jei šiltesnė žiema, nušąla stiebas, bet atauga iš šaknų. Ateina šaltesnė - psio, gyvybės nebėr. Vieną kartą teturėjau derlių abrikosų ir vieną persikų. Ir viskas. Po kokių metų penkių numojau ranka, nebesodinu.
Pas jus gal dirvožemis kitoks, vieta kitokia. Sodaitytė geriausiai patars.

kiba ir šilauoges pas ją pirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 04 21, 13:30)
kiba ir šilauoges pas ją pirkti  ax.gif

dėl šilauogių nežinau smile.gif prie mūsų šilauogių ūkis yra didžiulis, tai aš perku ten smile.gif abo ten visos sąlygos analogiškos kaip pas mane. Tai jau kas ten patikrinta, tas ir man tinka smile.gif
Atsakyti