Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

vartotojo įkelta nuotrauka

Ryte buvo 9.Jutimine raso minus 1.Tokiu veju isvis negalima eit,pavojinga,kas medis uzkris ar kokia plyta ar siaip ka atpus vejaa,o ir naudos jokios,tik liga pasigaut.
Atsakyti

d4644cb0ed5f47122cd6aa461be86447346.jpg

Ryte buvo 9.Jutimine raso minus 1.Tokiu veju isvis negalima eit,pavojinga,kas medis uzkris ar kokia plyta ar siaip ka atpus vejaa,o ir naudos jokios,tik liga pasigaut.

Nu pas mus ir daug šalčiau, ir vėjas, ir lyja. Tail kad jums vistiek daug geriau 

Atsakyti

Luety, tai kai pila lietus, sėdi sau šiltai ir mezgi iš ryškiai geltonų siūlų, kad linksmiau būtų. 

O šiaip tai tikrai geriau nei pas mus. Vilniuj dar sniego pilna :)

Atsakyti
Merkia,merkia bjauriai,bent jau pas mus.Į miestą važiavau merkė,atgal vėl visą kelią.

Na ir ką?????Pamiršau pasiskiepyti,važiuoju namo,autostrada,mintis dzin galvon,o gi nepasiskiepyjau. bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Pas gydytoją pakliuvau,kalba apie tyrimus,vaistus ir pamiršau,ko atėjau.Patinka man ta nauja gydytoja.Ką reiškia jauna,mano senoji,kol išprašydavai echoskopijos ir pakišutes nešdavau.Čia pati viską siūlo.Vėl,tik neseniai echoskopija buvo skydliaukės,krūtų,žarnyno.Na jei siunčia,sakau su mano liga,gal pažengė kur giliau,siūskite.Pas traumatologą pasiūlė kur greičiau ir kur pats pasidaro echoskopiją.Rentgenas,nedarytas gal 20 metų.Trečiadienį kraują vešiu,reikės pasiskiepyti. ax.gif
Atsakyti

Oras. Bjaurus... lietus, vėjas. Brrr

Atsakyti

Labas rytas.
Atsakyti

Oras. Bjaurus... lietus, vėjas. Brrr
Visai dar nieko tas oras. Vėjo pas mus nelabai yr, lietus ne nuolat. Vakar po darbo nuvažiavom bilietus į teatrą nusipirkom, paskui tlaip fainiai Vingio parke pasivaikščiojom, į kavinukę ten pat užėjom, prie židinio pasėdėjom, pavalgėm, vyno aš išgėriau. Lesius jautieną iš burgerio gavo ))

Namie palanges apstačiau vazoniukais su hiacintais ir narcizais. Man tinka ir toks oras, jis mano gyvenimo džiaugsmui netrukdo :) 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 22 vasario 2024 - 09:24

Labas rytas, 

UK yra tas pasakymas, Lyja šunimis. Na pas mus nebūna oro, kad negalima būtų vaikščioti?  Plytos skraido gal ne kiekvieną vasarą? Praėjusią buvo audros. 

Luety , ką mezgi ?

Aš prie siūlų neprisirišusi... ar virbalų. Dar norėčiau japonų rinkinio  :D.  Brangūs rūpūžės  O siūlų dalį padovanočiau, naujus galėčiau pirkti :rolleyes: 

Ingrida, kaip gerai , kad gausi visus tyrimus :4u: .

Mano prakaitavimas susitvarkė. Sugalvojau pati, kodėl taip. Vienas papildas ir po 3 dienų grįžau į vėžes... 

Saintlina, Lesiui galėjai ir steiką nupirkti :P . Nedruskinta, nepipirinta mėsa būtų  :D. Skriaudi karalaitį :wub:  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 02 22, 10:41)
Saintlina, Lesiui galėjai ir steiką nupirkti tongue.gif

nebuvo smile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Saintlina,tos kurios pripratusios sunis vedziot kasdien kitaip i tuos orus ziuri.
Beto pastebejau ,kad tavo skundai prasideda kai karsta.Tiesa nesuprantu ar tu del saves skundiesi ,ar del suns.
Pas mus savaitgali pus sirocco,karstas afrikos vejas.Tiesa paskui vel ateis pavsaris ,po sios vasaros trumpos.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 02 22, 11:05)

Prasta kavinė buvo biggrin.gif tongue.gif
O verpimo įrengimus jau gavai ?

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 02 22, 08:41)
<p>Labas rytas, </p><p>UK yra tas pasakymas, Lyja šunimis. Na pas mus nebūna oro, kad negalima būtų vaikščioti?  Plytos skraido gal ne kiekvieną vasarą? Praėjusią buvo audros. </p><p>Luety , ką mezgi ?</p><p>Aš prie siūlų neprisirišusi... ar virbalų. Dar norėčiau japonų rinkinio  biggrin.gif.  Brangūs rūpūžės  O siūlų dalį padovanočiau, naujus galėčiau pirkti rolleyes.gif </p><p>Ingrida, kaip gerai , kad gausi visus tyrimus 4u.gif .</p><p>Mano prakaitavimas susitvarkė. Sugalvojau pati, kodėl taip. Vienas papildas ir po 3 dienų grįžau į vėžes... </p><p>Saintlina, Lesiui galėjai ir steiką nupirkti tongue.gif . Nedruskinta, nepipirinta mėsa būtų  biggrin.gif. Skriaudi karalaitį wub.gif  biggrin.gif​ </p>

Labas rytas,

tebelyja,bet vejas jau tik 45km per valanda.Jau tokio uraganinio nebera,galima ir i lauka eit.Anksciau lietus kitokie budavo UK.Lydavo,bet ne su veju baisiu,siaip vejelis ir viskas ir nebudavo,kad lytu savaitem.Pora dienu maximum.Viskas keiciasi.
Na siulu galima nusipirkt ,kur gyveni,ne beda,cia tik siaip,kad man sunkiausia skirtis butu su mezginiu.
Mezgu,neriu.Truputi pamezgu neuzbaigtuka,truputi kojine(bet nepatinka rastas),neriu krepsely parduotuvini,anuke pasieme su emotikais,dar drauge jos nori tokio,tik kitom spalvom.Tai po truputi visko.
Nelaimingi mano svelniai ruzavi kojiniu siulai,kiek nepradedu,tiek nepabaigiu is ju,niekaip nepritaikau rasto.Svelni spalva,reikalauja svelnaus rasto,o mano rastas stambokas.Pats rastas man patinka,bet ant kojines man ne.
Tuoj idesiu jusu nuomonei
Papildyta:
sorry,buvau per dideli idejus.
Nu ziuriu ir man nepatinka,n e p a t i n k a
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 22 vasario 2024 - 11:24