Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Siaip tai pries teigiant ,reiktu bent menesi pagyvent .Nes tik per menesi kunas aklimatizuojasi.
Bet as ne apie tai.Apie gebejima psichologiskai pritapt naujoje vietoje.Ir beje turizmas skiriasi nuo emigracijos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 21 vasario 2024 - 11:10
QUOTE(saintlina @ 2024 02 21, 11:59)
bet tik vieno skiepo dabar reik kas penki metai?

Aha,čia Jūms kas penkis metus,mano vaikams.Mūms kas tris metus tenka skiepytis. ax.gif
Atsakyti

Siaip tai pries teigiant ,reiktu bent menesi pagyvent .Nes tik per menesi kunas aklimatizuojasi.
Bet as ne apie tai.Apie gebejima psichologiskai pritapt naujoje vietoje.Ir beje turizmas skiriasi nuo emigracijos biggrin.gif

AA, aš ir Lietuvoje prastai toleruoju karštį. Žinoma, jūrinis klimatas visai kitoks.

Aha,čia Jūms kas penkis metus,mano vaikams.Mūms kas tris metus tenka skiepytis. ax.gif

Ingrida, galima dar pasitikrinti ir kiek antikūnų susidarę yr.

Tik nežinau, koks tas kiekis yra pakankamas.

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2024 02 21, 11:05)
Siaip tai pries teigiant ,reiktu bent menesi pagyvent .

turbūt ir mėnesio per mažai. Ypač psichologiškai. Visokios nostalgijos turbūt vėliau pradeda lįst.
Atsakyti

P.S. Maximoj upėtakiai žiauriai gera kaina.

Atsakyti
Menuo tai cia tik del klimato.Jokiu budu ne del mentaliteto.
Atsakyti
Labos
Mukute, kai troškini morkas su slyvomis svieste, ar reikia pilti vandens ar ne ? Turiu dar daug morkų , reikia naikinti ...
Mudu su MB pakalbam , kaid būtų faina pasibandyti žiemoti ne Lietuvoj. Reikia susirinkti kompus, printerius skanerius ir važiuoti pagyventi žiemą kokiam mėnesiui ar pusanto . Ispanijon, Italijon? Pasibandyti . Ir tada pasakysiim mus tai tinka ar netinka... Kodėl dar to nepadarom ? Yra reikalų ir įsipareigojimų kai kurių , kol kas. Bet ateis ir tam laikas smile.gif Manau .
Turizmas nuo emigracijos labai skiriasi , kaip tame anekdote apie pragarą tongue.gif
Yra šaliu kuriuose gerai jaučiuosi kuriuose ne .
Suomija - labai .
Norvegija graži bet ne man.
Vokietija - brrrr.
UK - depresija.
Portugalija - meilė begalinė ...
Kitos gal neutralios ?

Kažkokią laidą per TV žiūrėjau , tai Lietuvis pasakojo , kad Tenerifėje pragyvenimas jiem 2 kainuoja 1 000 pinigų . Būstą nusipirko pardave turimus Lietuvoj. Abudu pensininkai. Tai gal nėra blogai ?
Mūsų pensijinius fondus pralošė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Kaip vakar per seminarą sakė - vogti galima tik milijonus. Tūkstantis daugiau kainuos smile.gif
Atsakyti

Jeigu darbas leistų, tai vaikui baigus mokyklą tikrai žiemotume Ispanijoj. Bet deja, darbai ne tokie 

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 02 21, 13:35)
Labos
Mukute, kai troškini morkas su slyvomis svieste, ar reikia pilti vandens ar ne ? Turiu dar daug morkų , reikia naikinti ...

Aš svieste, vandens jokio nepyliau, neprisireikė 4u.gif tik ant lėtos ugnies, kad nedegtų.
Labos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 02 21, 09:04)
tai aišku, kad psichologinė pusė pati sudėtingiausia, kalbos nėr.
Bet Luety juk nebandė emigruot, ji atostogauti važiavo. Bet taip, ir taip nebuvo paprasta.

Labos,

ziuriu as nuo pat ryto aptarinejama. biggrin.gif populiari.
Karta jau emigravau be jokiu skrupulu,be kokiu psichologiniu nuokrypiu,be jokiu panikos ataku.
Ir nezinia,kaip butu buve ziema Ispanijoj,jei ne liga.Paskaitykit pirmus postus,kol nebuvo liga atslinkus,buvau laiminga,pilna euforijos,viskas tiko ir patiko,nes isvaziuojant jau buvau save tam paruosus.Buvom nusiteike bent menesi pagyvent,net atgaliniu bilietu nebuvom nusipirke.O liga padare savo,nebeliko dziaugsmo,liko tik rupestis,kaip pasveikt.
Ar dar karta emigruociau,nezinau.UK nebetenkina del savo klimato.Lyja jau trecia diena ir rodo,jog lis dar savaite.Nu neimanoma net lauka islyst.Vejas,lietus zvarba,dregme.
As bunu laiminga ten,kur mano mylimukai salia.Kad ir kaip isvystytos technologijos,bet man reikia retkarciais apkabint juos,paplepet akis i aki.MB to nereikia,jis iki 11 metu buvo vienas vaikas seimoj ,o ir dabar su broliu beveik nebendrauja.Jis iprates,bet jam reik manes,o as ne ant visko pasirasau,esam labai skirtingi.
Todel man tik turizmas kol kas tinka.Jei galvojciau kur emigruot,tai kur nors arciau dukros gal.O siaip,amzius nebe tas,amzius tik turistaut mums.Nors as neprisirisu prie daiktu,tik prie savo siulu,virbalu. tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2024 02 21, 13:35)
Aš svieste, vandens jokio nepyliau, neprisireikė  4u.gif tik ant lėtos ugnies, kad nedegtų.
Labos  4u.gif

Dėkui Mukut 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2024 02 21, 13:45)
Vejas,lietus zvarba,dregme.

o kiek laipsnių šiuo metu pas jus?
Atsakyti