Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Luety @ 2024 02 20, 14:42)
Nematau jokiu pirstiniu blink.gif  blink.gif

FB jos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 02 20, 12:55)

Nemaciau,einu ieskot 4u.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Šiandien pas šeimos gydytoją.Norėjau pasiskiepyti nuo erkinio encefalito,bet vakar per žinias išgirdau,kad virš 50 metų skiepys nemokamai.Tik va nuo kada?Lygtais nuo balandžio pirmos?Tai jei ką palauksime. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2024 02 21, 09:09)
Norėjau pasiskiepyti nuo erkinio encefalito,bet vakar per žinias išgirdau,kad virš 50 metų skiepys nemokamai.Tik va nuo kada?Lygtais nuo balandžio pirmos?Tai jei ką palauksime. ax.gif

nuo rugsėjo 1 skiepys. Ir amžius nuo 50 iki 55. Taip kad varyk skiepytis nieko nelaukus smile.gif erkės rugsėjo nelauks.
Atsakyti
Ačiū Saintlina.Vadinasi gerai galvojau.
Cha,išskirtinis amžius,senesni jau gali miriop eiti.Kam pensiją mokėti? mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Rugsejo men skiepas tik kitais metais naudos duos.
Dusia uzsimine apie senatve siltesniuose krastuose.
Jau pamatem ,kad luety nervai siltu krastu neislaike.Kaip manot ,ar senatveje dar pajegset prisitaikyti tuose siltuose krastuose?
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2024 02 21, 09:58)
Cha,išskirtinis amžius,senesni jau gali  miriop eiti.Kam pensiją mokėti? mirksiukas.gif

bet tai ir jaunesnių nemokamai neskiepija )
Aš pasiskiepijau pati prieš kelis metus. Manau, šitoj vietoj reik savim pasirūpint.
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2024 02 21, 10:19)
Dusia uzsimine apie senatve siltesniuose krastuose.
Jau pamatem ,kad luety nervai siltu krastu neislaike.Kaip manot ,ar senatveje dar pajegset prisitaikyti tuose siltuose krastuose?

aš kartais pamąstau, kur norėčiau gyventi, jei tektų rinktis kažkokią kitą šalį. Ir nesugalvoju. Tie šiltesni kraštai gerai šaltuoju sezonu, vasarą ten žiauriai karšta. Ir vandens trūkumas, gaisrai. Skandinavija gal arčiau mano komforto ribos. Anglija, Airija galbūt man dėl klimato atrodytų nieko. Bet tokiam mergelei su sąnariais drėgmė jau nieko gero.
Atsakyti
Skiepijuosi nuo skieų atsiradimo.Žiauriai brangiai buvo litais. bigsmile.gif Mes,Saintlina,kaip miško vaikai,būtina. ax.gif Šiemet baigiasi veikimas.
Patinka,kur šilta,bet jaučiu pasiilgčiau darganų kartais. mirksiukas.gif
Atsakyti
As daugiau apie psichologine emigracijos puse.Nes manau ,kad tai didziausias slenkstis.
Daznai emigruojama kai Lietuvoje per sunku pasidaro.
Bet i siltus krastus tai dar labai neiprasta .
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2024 02 21, 10:39)
Skiepijuosi nuo skieų atsiradimo.Šiemet baigiasi veikimas.

bet tik vieno skiepo dabar reik kas penki metai?
Atsakyti

Sveikos,

aš negalėčiau gyventi, kur per karšta. Save kankinčiau, netoleruoju.

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2024 02 21, 10:54)
As daugiau apie psichologine emigracijos puse.Nes manau ,kad tai didziausias slenkstis.

tai aišku, kad psichologinė pusė pati sudėtingiausia, kalbos nėr.
Bet Luety juk nebandė emigruot, ji atostogauti važiavo. Bet taip, ir taip nebuvo paprasta.
Atsakyti