Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Tai juo labiau tiktų bažnytėlė. Dažnoje bažnyčioje ir Lietuvoje yra dėžutė aukai ir žvakių padėta. Įmeti pinigą ir uždegi žvakę. Kaina 0,5-1 pinigo .
Gal per sunku laukti keturnedėlio. Mes nesuprasim 

Atostogos gerai , tik mažai . Savaitės ten maža. Ilga kelionė daug laiko suvalgo .
Pasirodo netgi neturi kondicinierių , nes nereikia. Žiema ar vasara toks pats klimatas. Lyjas kelias dienas per metus. 

Gal tu ir tiesą sakai, reiks užeit.

O iš kur laistosi viskas, jei tiek mažai lyja?

Dėl kelionės ilgumo tai taip, užima laiko. Mano draugė vakar išskrido į Vietnamą, tai va tik nusileido. O dar tris valandas autobusu iki vietos važiuos.

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 02 19, 15:38)
Gal tu ir tiesą sakai, reiks užeit.</p><p></p><p>O iš kur laistosi viskas, jei tiek mažai lyja?</p><p>Dėl kelionės ilgumo tai taip, užima laiko. Mano draugė vakar išskrido į Vietnamą, tai va tik nusileido. O dar tris valandas autobusu iki vietos važiuos.</p>

Bent bananų plantaciją laisto,perdirbdami nuotekas.Kalnuose,kiek važiavome,matėme išvedžiotus šlangus. bigsmile.gif
Mano svajonė-Vietnamas. wub.gif Marčios mama ką tik grįžo,dvi savaites Vietname buvo,nuotraukos-pasakiškos. wub.gif
Sūnus prabuvo virš mėnesio,vieną kartą palijo porą valandų.Svarbiausia naktys ten ne kaitrios,idealu miegoti.
Atsakyti
Vientname mano mergelė buvo , darbo reikalais. Kažkaip nesižavėjo labai . Dar lietaus sezonas jiems papuolė. Jis šiaurėje, pietuose iš viso neįmanomas karštis. Jo komentaras buvo , kad Tenerifėjė vasario mėnesį geresnis oras negu Vietname... Panašiu laiku skrido.
Vieta , kur noriu nuskristi tai Azorai :
https://www.makalius...r-ka-aplankyti/
Kad Tenerifįje yra vandens trūkumas gidė minėjo. Lauro miškų nėra kaip Madeiroj lavada kažkur viena lyg ? Kažkiek vandenyno vandens nugėlina ir tt. Laistymui valytas nuotekas?
260 000 vietinių gyventojų , ir apie 5 000 000 turistų per metus ... reikia vandens. PS bulbos sudygę, bet visur laistomos.

Atsakyti
Vienam bananui per parą reikia 23 litrų vandens.Jie gauna daug subsidijų auginimui,kitaip neišsilaikytų.Ispanų bananus priima tik Šveicarija. ax.gif
Atsakyti

Tenerifes šiaurėje lyja nemažai. Ten subtropikai, žalia žalia visur. O pietūs yra dykuma, kurioj beveik nelyja# didžiuma vaisių ir daržovių augina šiaurėje 

Atsakyti

Mano svajonė-Vietnamas. wub.gif

Na va ne mano tikrai )) daba ten +30 )) bet draugės reportažų tai tikrai laukiu.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas. 

Sustreikavo naktį skrandis. Senai taip buvo... o šiandien mokymai, pinigai sumokėti. Kažkaip išgyvensiu.

Saintlina , pirštinės nuostabios :wub: .

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 02 20, 10:06)
Sustreikavo naktį skrandis. Senai taip buvo... o šiandien mokymai, pinigai sumokėti. Kažkaip išgyvensiu

Saintlina , pirštinės nuostabios wub.gif .

varškelė 4u.gif 4u.gif yra kokių greitų priemonių skrandžiui nuraminti?

Aš pirštines įsivaizdavau visai kitaip )) maniau, bus plonos, tokios daugiau dekoratyvinės, o čia pirštinaitės oho kokios, jos storos ir laaabai šiltos. Jau šiemet tikrai nebeužsimausiu, čia reik rimto minuso tokioms. Bet fainos tikrai. Čia latvė verpia šunų vilną ir mezga šį bei tą iš jos. Kaip jau rašiau, pas ją mano Lesiaus sesutė gyvena. Iš jos vilnos ir mano pirštinės smile.gif
Atsakyti

Kaune tai sniego po nakties. Čia visa Lietuva gavo?

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 02 20, 13:16)
<p>Kaune tai sniego po nakties. Čia visa Lietuva gavo?</p><p></p><p></p>

Vilniuje irgi pasnigta. Ir taip nelabai mažai net.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 02 20, 08:06)
<p>Labas rytas. </p><p>Sustreikavo naktį skrandis. Senai taip buvo... o šiandien mokymai, pinigai sumokėti. Kažkaip išgyvensiu.</p><p>Saintlina , pirštinės nuostabios wub.gif .</p><p></p>

Nematau jokiu pirstiniu blink.gif blink.gif
Laba diena, bigsmile.gif 4u.gif

is ryto truputi vaziavom su reikalais i Brighton'a,apie 30 myliu i vakarus.Sako geju miestas,bet ir narkomanu taip pat.Net uzdaram parkinge teko matyt su ssvirkstu vaiksciojanti.O jau parkingu kainos doh.gif,viena valanda £5.Na musu mieste dar nera tokiu kainu.
O siaip,visa kelia rukas,nors kelias grazus,pajuriu,bet nieko nematyt,tai ispudziu graziu nema. ax.gif ax.gif
Atsakyti