Atmetus Aistę ir Kraujelytę, man pasirodė visai nieko ta atranka. Bet kad kas tikrai labai patiktų, tai ne.
Va ir man - kad kas nors labai patiktų, tai ne Aš vis tiek už Roop prabalsavau, nors scenoj jie vėl blankiai atrodė. Ir tikrai nemaniau, jog treti liks. Shower buvo nieko, bet jei užsimerkus klausyt. O nugalėtojas man kažkoks skystalas atrodo. Šian delpy - 'nei vieno atlikėjo nežiurėjau, praverkiau kambarėly'. Nu come on.. tai ką jis didžiojoj scenoj darys, jei jau čia su nervais nesusitvarko?
Ai, nu bet jau ką išrinko, tą.
O pati atranka ištempta labai pasirodė. Ir vedėjas kažkoks be ryšio
Buvom šian sode. Nu rankos ten nusvyra, neaišku, nuo ko pradėt.. du kartus vežė konteinerius, abu kartus nesugebėjo jų iškraut. Per siaura gatvė, per mažai vietos. Ryt atvažiuos vyrukas su griovimo įranga ir sunkvežimiu, nugriaus bent skliautus ir antro aukšto sienas, nes plytos krenta, baisu ir vaikščiot. Sakė, iškas porą tvoros stulpų, tikisi įvažiuot.
Šiandien iškasinėjau krokus ar dar kažkokius pavasarinius kvietkelius. Pilna dygsta, kilimais, o sunkvežimis ryt viską ištrins. Prikroviau nežinau kiek dėžių dėžučių su žemėm iškastų, nežinau, ar nenumirios jie taip. Kitą savaitgalį bandysiu į kaimą persivežt, ten susodint kur nors.
O kiek ten dar visokių gėlių prisodinus a.a.anyta. Bet kol nedygsta, nežinau, kur kas yra.