Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

I vandens parką tai aišku neverta. Bet loro parkas yra ne vandens parkas, o zoologijos sodas, pagrinde papūgų ir orku. Ji būtina aplankyti Tenerife, nes arčiau mūsų nėra nieko panašaus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 16 vasario 2024 - 22:49

Va šitas pliažas. Šalia pilna gatvelių, galima rast kur pastatyt laisvai

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Čia,taip ir važiavome,nedavažiavome. ax.gif
Vandens parkas vis laimi pasaulyje,sako faina ten.Tai dura gyrė ir botanikos sodą sostinėje,bet sakė mūms probema vėl asistatyti mašiną būtų.Yra kaip yra,bet norėčiau sugrįžti. mirksiukas.gif
Lietus,niūruma lauke,nors ir šilta.Pas mus labai šlapia,dar plotais sniego yra,kol ištirps,plauksime. ax.gif
Atsakyti

I vandens parką tai aišku neverta. Bet loro parkas yra ne vandens parkas, o zoologijos sodas, pagrinde papūgų ir orku. Ji būtina aplankyti Tenerife, nes arčiau mūsų nėra nieko panašaus.

Dėkui :4u:

Daug liko neaplankyta, teks grįžti  :wub:

Patiko mums abiems ta sala!

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

abas rytas.
Nusimato graži diena.Teks skalbtis,galima bus lauke džiovinti. mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas. Šiandien vyksta masinis paukščių parskridimas, visą rytą stebiu pulkus pro langą. 

Atsakyti
saintlina, tai kaip EV?
Atmetus Aistę ir Kraujelytę, man pasirodė visai nieko ta atranka. Bet kad kas tikrai labai patiktų, tai ne. Nors Shower šį kartą atrodė tikrai neblogai, neatspėjau, kad pateks į trejetuką ir tuo labiau, kad Roop‘us paliks trečius. Galvojau, kad Bareikis bus trečias, o aniedu tai klausimas, kas pirmas. Nors pagalvojus, tai viskas čia gerai išėjo. Tik Silvestro pasirodymas man atrankoj labiau patiko. Vakar ir kameros darbas nelabai, ir spalvos kažkokios tamsios, o per šokį išvis nieko nėjo įžiūrėt. Nu ok, patinka jis ir užsieniečiams, kai kurie labai neblogai priedainį moka dainuot. Ir statymuose LT po kelių savaičių stovėjimo 15 vietoj pakilo dabar iki 10, vienu metu ir 9 buvo. Aišku, dar pievos tie lažybininkai šiuo metu, bet kažkaip vis pasižiūriu, kas ten vyksta.
Atsakyti
Paklausiau nugaletojos dainos iki puses,na ka ponios ,stiprus jusu nervai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2024 02 18, 11:26)
Paklausiau nugaletojos dainos iki puses,na ka ponios ,stiprus jusu nervai bigsmile.gif

O kaip nervai susiję su eurovizija?
Ja arba domiesi arba ne. Arba bandai suvokti, kas labiausiai tinka ir patinka Europai (nes gi ne patys balsuosim) arba ne. Arba turi savo favoritą arba ne. Arba yra gerų dainų arba ne. Nu ir t.t. O bent mano nervams eurovizija yra didelis poilsis po visų gyvenimo nesąmonių - pagaliau jie ramiai sau ilsisi, kol aš žiūriu.
Atsakyti

Manau mūsiškis liks kažkur priešpaskutinej vietoj 😁

Atsakyti
Nuostabus oras. wub.gif wub.gif
Nukarpytos avietės,porą valandų pagaudžiau D vitaminą. mirksiukas.gif Lenda ankstyvos tulpytės,krokai,vilkdagiukai.
Dusiuk,bitės apsiskraidė,jei nebuvai kaimuke. wub.gif
Kūrenu pirtį,prieš krepšinį. bigsmile.gif Gera diena. rolleyes.gif
Gali taip būti?Mūsų klientai užsisakė namuką gruodžio 5 ir pamiršo.Vakar rašau apie 18 valandą ar beatvažiuos?Nustebę,matau tikrai pamiršo.Gerai,nors avansą paėmėme,o tai šeštadienis ir tuščia. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 18 vasario 2024 - 16:51

Visko gali būt, aš irgi gyvenime kartais pamirštu panašius dalykus, jei neisivedu į kalendorių 

Atsakyti