Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Luety, o tu ką nors geri iš margainio? Amadėja, gali ir tu. 

Aš geriu https://www.eurovais...is-120-kapsuliuTikrai ir pas jus yra šio gamintojo MP. 

Gėriau labai stiprius vaistus ir atsinaujino man pašonės skausmas ir pykino praktiškai nuolat. Visą mėnesį kankinausi, tai tą, tai tą palengvinimui pagerdavau, bet vis atsinaujindavo. Savaitę geriu, antrą dieną simptomai dingo.

Ačiū

Atsakyti

Mascos tarpekliu esu ejus pėsčiomis. Žygis nuo viršaus nuo kaimo žemyn per tarpeklį iki pat jūros, tada laivas iš ten nuplukdo iki los gigantes. Kokios 7 val ėjimo per akmenis 😁. Sunku bet verta, nes tokio grožio niekaip kitaip nepamatysi. Nėra ten kelio su auto. Kas nebandėt, rekomenduoju 

Atsakyti

Ką tik buvom spektakly, domino "Vyras pagal skelbimą". Kaip patiko, prisizvengem 

Atsakyti

Kaup seniai buvus spektakly....

Atsakyti

Mascos tarpekliu esu ejus pėsčiomis. Žygis nuo viršaus nuo kaimo žemyn per tarpeklį iki pat jūros, tada laivas iš ten nuplukdo iki los gigantes. Kokios 7 val ėjimo per akmenis 😁. Sunku bet verta, nes tokio grožio niekaip kitaip nepamatysi. Nėra ten kelio su auto. Kas nebandėt, rekomenduoju 

Nespėjome, eilės... namų darbų nepadarėm 

Atsakyti

Grįžom iš kaimo. Medelius nubalinau, tuo pačiu Lesiaus ausiai kliuvo :)  šilta, saulutė švietė. Graži diena  :wub: 

O kadangi šventė, vakaras su proseciuku )) 

Atsakyti

Oj. Medeliai. Oj

Atsakyti

Nespėjome, eilės... namų darbų nepadarėm 

Dar ananga miškuose lb daug vaikščiojimo trasu, ten pačiam šiaures rytiniam tenerifes kampe. Šiaurinė dalis visai kitokia, subtropikai, lb daug augalijos, verta nuvažiuot, kontrastas. 

Ir dar man gražiausias paplūdimys yra el medano. Ten ir miestelis šalia su puikiais žuvies restoranais ant jūros kranto. Maudytis degintis geriausia los Cristianos pliaže, ten šviesus smėlis ir negili jūra, yra molas saugantis nuo bangų.

Dar rekomenduoju loro parką ir būtinai su dresuotu orku pasirodymu. Nes įspūdis nepakartojamas, kaip toks milžinas klauso mažiuko trenerio ir šoka iš vandens, verčiasi. Pasauly lb nedaug orku akvariumų, tenerifej vienas geriausių.

Tenerife yra mano mėgstamiausia pasaulio vieta, daug kartų buvau, tikrai tobula sala viskuo. Jei kas domina, klauskit, nes turbūt viską mes ten išbande ir daugumoj kur buve

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 16 vasario 2024 - 22:23

Ir nereikia ten jokiu ekskursijų. Autonuoma ten itin pigi, o keliai puikus, navigacija nuveda visur, daug įdomiau patiems juk viską pamatyt, kiek kam nori ir kada nori laiko skirt.

Atsakyti

Kaup seniai buvus spektakly....

Mes žiemą dažnai einam. Nėra ka veikt namuose 

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2024 02 16, 23:18)
Maudytis degintis geriausia los Cristianos pliaže, ten šviesus smėlis ir negili jūra, yra molas saugantis nuo bangų.</p>
<p>Dar rekomenduoju loro parką ir būtinai su dresuotu orku pasirodymu. Nes įspūdis nepakartojamas, kaip toks milžinas klauso mažiuko trenerio ir šoka iš vandens, verčiasi. Pasauly lb nedaug orku akvariumų, tenerifej vienas geriausių.</p>
<p>Tenerife yra mano mėgstamiausia pasaulio vieta, daug kartų buvau, tikrai tobula sala viskuo. Jei kas domina, klauskit, nes turbūt viską mes ten išbande ir daugumoj kur buve</p>

Čia kur smėlio paplūdimys?Davažiavome pagal sūnaus nurodymus,iki aikštutės kur galima pasistatyti mašiną.Ir niekur to papludimio nematėme.Pasirodo ten dar paeiti reikėjo 1.5 km.Ne tokiems senukams važiuoti.Kol paskui išvažiavome ratais,eina sau namo. ax.gif
Dukra iš karto pasakė,ne mūms į vandens parką,ten eilės milžiniškos. bigsmile.gif
Vienu žožiu,mėgautis baseinu,na dar papludimiu mūms belieka. ax.gif
Geriausia,jei kas iš vaikų būna,vežioja.Kaip į bananų ekskursiją,sūnus nuvežė,pristatė į vietą,nesukti galvos. ax.gif
Pasijautėme pensininkais jau.
Dusia,dar faina maudytis baseinuose ,kur vandenynuose yra iš krašto.Man ten nebuvo šalta lysti į vandenį.
Atsakyti

Nu ne, los Cristianos pliažas prie pat gatvių, kur pilna parkingo vietų. Tikrai netoli eit., keliasdešimt metrų 

Atsakyti