QUOTE(Anidanda @ 2024 02 16, 23:18)
Maudytis degintis geriausia los Cristianos pliaže, ten šviesus smėlis ir negili jūra, yra molas saugantis nuo bangų.</p>
<p>Dar rekomenduoju loro parką ir būtinai su dresuotu orku pasirodymu. Nes įspūdis nepakartojamas, kaip toks milžinas klauso mažiuko trenerio ir šoka iš vandens, verčiasi. Pasauly lb nedaug orku akvariumų, tenerifej vienas geriausių.</p>
<p>Tenerife yra mano mėgstamiausia pasaulio vieta, daug kartų buvau, tikrai tobula sala viskuo. Jei kas domina, klauskit, nes turbūt viską mes ten išbande ir daugumoj kur buve</p>
Čia kur smėlio paplūdimys?Davažiavome pagal sūnaus nurodymus,iki aikštutės kur galima pasistatyti mašiną.Ir niekur to papludimio nematėme.Pasirodo ten dar paeiti reikėjo 1.5 km.Ne tokiems senukams važiuoti.Kol paskui išvažiavome ratais,eina sau namo.
Dukra iš karto pasakė,ne mūms į vandens parką,ten eilės milžiniškos.
Vienu žožiu,mėgautis baseinu,na dar papludimiu mūms belieka.
Geriausia,jei kas iš vaikų būna,vežioja.Kaip į bananų ekskursiją,sūnus nuvežė,pristatė į vietą,nesukti galvos.
Pasijautėme pensininkais jau.
Dusia,dar faina maudytis baseinuose ,kur vandenynuose yra iš krašto.Man ten nebuvo šalta lysti į vandenį.