Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Dusia37 @ 2024 02 16, 20:53)
<p>Ingrida, mes važiavom autobusu.  Pakankamai  dideliu  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif . Su ekskursija taigi. MB vairuoja gerai, bet mūsų nuomota mašinytė  ne labai galinga. Įkalnėje sustojus pirmu sunkiai pajuda rolleyes.gif . MB atsiminė vairavimo mokyklos pamokas, nuo rankinio aukštyn....  Teidėn tai kelias platus ir getas. Bet į Masca buvo reikalų su autobusu. Nuoširdžiai visi plojom nusileidę... vairuotojas profas.</p>

MB irgi keikėsi citroune važiuojant ,tik pirmu antru bėgiu į kalną.Visai nevelka.Kartais reikėdavo sustoti,kad praleisti kitą mašiną.Geras ten važiavimas.Aš su kojomis baigiau prastumti dugną.Vis norėjosi spausti dugną. biggrin.gif biggrin.gif Bet kažkaip,juokiausi avarijų nesimatė? bigsmile.gif
Atsakyti

Ingrida, per visą savaitę nei vienos avarijos nemačiau... Autobusas ten stumdė tas mažas mašinas.

Atsakyti

Labas rytas.
Amadeja,kodel ant atviros sinuso zaizdos kazka purski? Gi gali gert i vidu .Ir geriausiai zyrtekas sutraukia.O toliau reikia rimto gydytojo,nes sinusai yra labai svarbus imunines sistemos organas.Kraujavimas reiskia ,kad zaizda negyja.
Luety ,darzo su senais tevais gal nereiketu lygint.Darzo priziuret jokios moralines ar teisines normos neipareigoja.

Aš manau ten sugiję jau, o purkšt liepė daktarai, kad slopintų paburkimą. 

Man tikrai nuo to Nasonex buvo, nes lorė liepė po 2 įpurškimus 2kart dienoj. 

Atsakyti

Aš manau ten sugiję jau, o purkšt liepė daktarai, kad slopintų paburkimą. 

Man tikrai nuo to Nasonex buvo, nes lorė liepė po 2 įpurškimus 2kart dienoj. 

Po du į kiekvieną šnervę du kartus dienoje? Jis tikrai moment sutraukia viską ir išsausina.

Atsakyti

Vakar vakare norėjau parašyti, bet kažkaip susilaikiau. Amadėja, tikriausiai klystu, bet mano manymu, tas kraujavimas susijęs su tuo, kad tu pašalinai krešulius. Dėl to negalima pūsti, dėl to, kai operuoja tonziles, adenoidus, traukia dantis, taip pat yra taikomi tam tikri ribojimai - kad susiformuotų tas krešulys, fibrinas.

Bet gal aš nusišneku.

Su švente  :lietuva:

Nu tai praėjo virš savaitės. Tie krešuliai kažkur ties nosiarykle buvo, nes ryjant jautėsi ir be proto trukdė gerai jaustis. Lyg kokios varlės. Lorė liepė pūst. Negalima tos pelkės nosy laikyt, nes sakė supūliuos. 

Atsakyti

Kraujavimas nuo nasonexo būna, nes isplonėja nosies gleivinė. Jis vat taip paveikia, bjaurus vaistas. 

Aš tuo tikra, o dymista nieko man negraužia. Ir tas skonis nieko tokio visai. 

Atsakyti

Po du į kiekvieną šnervę du kartus dienoje? Jis tikrai moment sutraukia viską ir išsausina.

Po 2 į tą, kur operavo, į kitą po 1. 

Ir paraleliai antihistaminius.

Atsakyti

Man tai atrodo, kad iki smegenų išdžiūsta, nepaisant to, kad moku teisingai įsipurkš. Bet nemėgstu aš jo.

Atsakyti

Chirurgas liepė nepūsti nosies. O atsiurbimams užsirašyti neliepe. Tai ką žmogui realiai daryt? Man tai kažkoks kosmosas tos klinikos požiūris į pacientą. Net paskambint nėra kam. 

Pų žiūris tiesiog baisus. Ten aš tokius krešulius išpūčiau, kad nžn kaip jie galėjo išsisiurbt. Tiesiog tokie kieti, kaip guma.

Aš labai neblogai jaučiu savo kūna. Žinojau kas ten, o ką daryt nepasakė. Išvis nekonsultavo dėl nosies 😃 realiai aš net miegot negalėjau normaliai. Bandžiau sakyt, bet niekam nebuvo įdomu 😃

Atsakyti

Poziuris kaip i detaliu rinkini.Jau neskaitant kad sveikatos apsaugos sitema yra teoriskai arklys ,praktiskai nesikelia. biggrin.gif
O tai kieno teritorija yra zandikaulio virsus tarp sinuso ir dantu saknu? No man land?
Amadeja,dar karta kartojam ,susirask gydytoja.Sinuso patologija jau labai ilgai trunka,nuo to danties rovimo.Imunine sistema nuo to laiko neveikia pilnu pajegumu.Kas labai matosi jau ant zaizdos gijimo.

Taip. Neveikia. Žinau. Dabar man klausimas kaip ją paskatint veikt vėl, nes šiaip ji pas mane nebloga buvo iki danties rovimo ir antibų. Realiai nepasigaudavau jokių ligų. Max pora dienų blogesnės savijautos ir vėl gyva. 

Kas dėl kraujavimo, tai mano kraujagyslės nestiprios ir mėlynės randasi lengvai visą gyvenimą. Kraujas iš nosies visą vaikystę bėgdavo.

Atsakyti

Zodziu ,amadeja reikalas senas ir aiskus.Skestanciu gelbejimas yra paciu skestanciu reikalas.
Beje ,pernai daug stomatologo proceduru turejau ,tai kai nenuvykau viena kart po traukimo ,nes siulus pati issitraukiau ,atejo kaimo ambulatorijos sesele patikrint.Jai paskambino ,susirade.Aisku privati dantu klinika tai buvo.Buvo priskirta vaistai skatinantys zaizdu gijima .
Beje kaimo ambulatorija yra sovietmecio reliktas ,seseles dvi,bet jau greit iseis i pensija,gydytoja atvaziuoja du kart per savaite,buvo ir stomatologe ,bet isejo pensijon.
Visai ir komanda,bet tokia is praeities.
O pou tavo isivaizduojama komanda dar nenusikure.Ir nelabai isivaizduoju ,kas skatintu toki formavimasi.

Tai aš gal irgi išsitraukčiau apačioj. Viršuj niekaip 😁

Čia tai tikrai niekas neieškotų. Visiems čia vienodai, todėl pats turi galvoti ir žinoti ką daryti.

Atsakyti

Viskas labai paprasta,po danties traukimo nieks nepasidomejo gijimu .

Po 3 sav.buvau. sakė viskas ok, tik negalima čiaudėt ir nosies pūst, o po poros sav.pasigavau kovidą su siaubinga sloga. 

Tiek, kad po danties rovimo niekas man išvis nieko nepasakė, o pati kalbėti negalėjau, patirties neturėjau. Googlinau rekomendacijas 😂

Atsakyti