Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Zodziu ,amadeja reikalas senas ir aiskus.Skestanciu gelbejimas yra paciu skestanciu reikalas.
Beje ,pernai daug stomatologo proceduru turejau ,tai kai nenuvykau viena kart po traukimo ,nes siulus pati issitraukiau ,atejo kaimo ambulatorijos sesele patikrint.Jai paskambino ,susirade.Aisku privati dantu klinika tai buvo.Buvo priskirta vaistai skatinantys zaizdu gijima .
Beje kaimo ambulatorija yra sovietmecio reliktas ,seseles dvi,bet jau greit iseis i pensija,gydytoja atvaziuoja du kart per savaite,buvo ir stomatologe ,bet isejo pensijon.
Visai ir komanda,bet tokia is praeities.
O pou tavo isivaizduojama komanda dar nenusikure.Ir nelabai isivaizduoju ,kas skatintu toki formavimasi.

Ne komanda, o konsiliumai dabar būna, kai retesnis atvejis aptaria. Tik va Amadėjos atvejis nemanau, kad retas.

Atsakyti
Viskas labai paprasta,po danties traukimo nieks nepasidomejo gijimu .
Atsakyti

Luety, o tu ką nors geri iš margainio? Amadėja, gali ir tu. 

Aš geriu https://www.eurovais...is-120-kapsuliuTikrai ir pas jus yra šio gamintojo MP. 

Gėriau labai stiprius vaistus ir atsinaujino man pašonės skausmas ir pykino praktiškai nuolat. Visą mėnesį kankinausi, tai tą, tai tą palengvinimui pagerdavau, bet vis atsinaujindavo. Savaitę geriu, antrą dieną simptomai dingo.

Atsakyti

Zodziu ,amadeja reikalas senas ir aiskus.Skestanciu gelbejimas yra paciu skestanciu reikalas.
Beje ,pernai daug stomatologo proceduru turejau ,tai kai nenuvykau viena kart po traukimo ,nes siulus pati issitraukiau ,atejo kaimo ambulatorijos sesele patikrint.Jai paskambino ,susirade.Aisku privati dantu klinika tai buvo.Buvo priskirta vaistai skatinantys zaizdu gijima .
Beje kaimo ambulatorija yra sovietmecio reliktas ,seseles dvi,bet jau greit iseis i pensija,gydytoja atvaziuoja du kart per savaite,buvo ir stomatologe ,bet isejo pensijon.
Visai ir komanda,bet tokia is praeities.
O pou tavo isivaizduojama komanda dar nenusikure.Ir nelabai isivaizduoju ,kas skatintu toki formavimasi.

Niekas neskatina ir neskatins. Is vis neįsivaizduoju kaip jie dar randa dirbančių tam Žalgiry, kai algos privatuose 10 didesnės 

Atsakyti

Luety, o tu ką nors geri iš margainio? Amadėja, gali ir tu. 

Aš geriu https://www.eurovais...is-120-kapsuliuTikrai ir pas jus yra šio gamintojo MP. 

Gėriau labai stiprius vaistus ir atsinaujino man pašonės skausmas ir pykino praktiškai nuolat. Visą mėnesį kankinausi, tai tą, tai tą palengvinimui pagerdavau, bet vis atsinaujindavo. Savaitę geriu, antrą dieną simptomai dingo.

Reikia ir man nusipirkti, jei taip gerai veikia

Atsakyti

Reikia ir man nusipirkti, jei taip gerai veikia

Yra ir stipresnio. Šis geriamas po kapsulę 3 kartus dienoje. Man tinka, pas mane tulžies pūslė pašalinta , kartais užkyla fermentai, reiks pagalbos iš šalies.

Nebūtinai tiks ir kitoms, bet dalinuosi.

Atsakyti
Ne,negeriu,Pou,margainio.Kai norejau pirkt,paziurejau,kad jo yra ivairaus stiprumo,nezinojau,kokio man reiktu,tada pradejau gert probiotika,visi simptomai ,kurie lyg ir butu del kepenu,dingo,tai ir uzmirsau apie ji.Tada brolis nupirko savo fabrine vitaminu visokiausiu,rinkinius,pasiemiau tik du,kur man aktualiausios sudetys,ir geriu juos.Kai baigsu,gal reiks pasiskaityt apie tuos papildus ir pagert,kazkip irgi nesinorisi daug tu papildu,as ne labai jais tikiu.Paziuresiu,kaip cia man klostysis,MB perriso mano popa,sake viskas labai grazu,ertme baigia uzsitraukt,jokio sekreto nebera.Lauksim,kas toliau darysis,ar neataugs,stiprinsim imunine,gersim vit B,kad daugiau jokios psichozes nebeateitu i mano galvele,kad nervini jautruma nuimtu.Neatsimenu,kada esu gerus vitB bet kokio,o cia B1,B2,B6,B9,B12 ir dar kitokiu vit,bei mikroelementu.Kol kas geriu dantis sukandus,pradzioj slapimas kvepejo vitaminais,dabar jau ne.Matysim,kas toliau bus.Tikiuosi geriausio.
Atsakyti

Is vis neįsivaizduoju kaip jie dar randa dirbančių tam Žalgiry, kai algos privatuose 10 didesnės 

Man kai galvojo protinį dantį traukti, mano odontologė sakė - duosim kontaktą  kur traukt, nes Žalgirio mes neberekomenduojam.

Atsakyti

Man kai galvojo protinį dantį traukti, mano odontologė sakė - duosim kontaktą  kur traukt, nes Žalgirio mes neberekomenduojam.

Tai logiška, matyt likę arba jaunimas, kur patirties reikia. Arba tie, kurie nesugebėjo privačiai klientų srauto susirast. Na gaaal kažkiek iš idejos bus likusių 

Atsakyti

Luety , nuo geriamų B vitaminų Tau skrandžio neskauda? Aš negalėdavau gerti, prašydavau recepto leidžiamiems. Kai dėl nugaros skausmų reikdavo .

Sako bičių duonelė ir žiedadulkės turi daug vitamino B? O aš jos kokį kg tai sunaudoju per žiemą.

Diena adrenalininė, prisiminiau , kad aukščio bijau. Kelias į Masca kaimą yra reikalų. 

Man Teidės slėnis pasirodė  kažkas tokio panašaus į pragarą. Lava, dygliuoti krūmai, nei lašo vandens...

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 02 16, 20:00)
<p>Luety , nuo geriamų B vitaminų Tau skrandžio neskauda? Aš negalėdavau gerti, prašydavau recepto leidžiamiems. Kai dėl nugaros skausmų reikdavo .</p><p>Sako bičių duonelė ir žiedadulkės turi daug vitamino B? O aš jos kokį kg tai sunaudoju per žiemą.</p><p></p><p>Diena adrenalininė, prisiminiau , kad aukščio bijau. Kelias į Masca kaimą yra reikalų. </p><p></p><p>Man Teidės slėnis pasirodė  kažkas tokio panašaus į pragarą. Lava, dygliuoti krūmai, nei lašo vandens...</p>

Sveikinu,Masca,geras privažiavimas,pasitikrinti kaip vairuoji. mirksiukas.gif Aš niekaip,nepriprašiau mb sustoti kaktuso vaisių paragauti.Niekur kavinėse naradome kaktuso limonado paragauti.Orijaus kelionėse iš 10 balų duoda tik 6.Labai įdomu buvo paragauti. ax.gif
Mes iki Teidės pabaigos nedavažiavome,už lavos uolienų tualetai padaryti,jei toliau paeini nuo kelio.Na kur dviratininkams nusilengvinti? mirksiukas.gif
Pasilgau skalbinių džiovinimo lauke.Kaip gerai išdžiuvo patalynė,rankšluoščiai. wub.gif
Atsakyti

Ingrida, mes važiavom autobusu.  Pakankamai  dideliu  :D  :D  :D . Su ekskursija taigi. MB vairuoja gerai, bet mūsų nuomota mašinytė  ne labai galinga. Įkalnėje sustojus pirmu sunkiai pajuda :rolleyes: . MB atsiminė vairavimo mokyklos pamokas, nuo rankinio aukštyn....  Teidėn tai kelias platus ir getas. Bet į Masca buvo reikalų su autobusu. Nuoširdžiai visi plojom nusileidę... vairuotojas profas.

Atsakyti