Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Bet neaišku, iš kurios vietos kraujavo. Ar tu tikra, kad dėl nasonexo jai kraujavo? - aš tai tikrai nebūčiau taip užtikrinta.

Tai niekas gi nežino. Aš tik galiu savo patirtimi dalintis, kad man is nieko gleivinę jma kraujuoti nuo nasonexo. Ir šiaip ten kiek pamenu info lapelyje prie šalutinių poveikių tai parašyta 

Tai jei gleivine isgrandyta,turi sugyt ,kodel aplikuot kazka ,kas pastoviai dirgina , o ne sutraukia ir ramina? Kodel negert vaistu tabletem?Kad gleivine nesidirgintu ?

Rašė ji, kad vartoja antihistaminus. Gal pilnai nepadeda?

Ir kiek aš žinau tai visada po visų nosies operacijų skiria purškalus kartu su tabletem.

Jau girdžiu gerves šįryt 😍

Atsakyti

Tai niekas gi nežino. Aš tik galiu savo patirtimi dalintis, kad man is nieko gleivinę jma kraujuoti nuo nasonexo. Ir šiaip ten kiek pamenu info lapelyje prie šalutinių poveikių tai parašyta 

Rašė ji, kad vartoja antihistaminus. Gal pilnai nepadeda?

Ir kiek aš žinau tai visada po visų nosies operacijų skiria purškalus kartu su tabletem.

Jau girdžiu gerves šįryt 😍

Anidanda. Viskas ok, nesiteisink. 

Aš tiesiog tą ir noriu pabrėžti, kad kai po operacijos yra kraujavimas, nurašyti vien tik vaisto galimam šalutiniui, mano manymu, yra pernelyg drąsu. Tuo labiau, kad operavęs chirurgas buvo pateikęs visai kitokias rekomendacijas, nei pateikė vėliau apžiūrėjusi LOR. Chirurgas nemanyčiau, kad be pagrindo tokias rekomendacijas pateikė.

Atsakyti
Labas rytas!

Su Lietuvos valstybes atkurimo diena! 4u.gif 4u.gif lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif
Sauleta,grazu,varysim soda.Sesiu ridikelius,salotas,truputi siltnamyje,truputi lauke.
Amadeja, 4u.gif 4u.gif

Atsakyti

Su švente!

Pas mus irgi saulėta. Išvažiavom su gidu ekskursijon.

Gražios dienos!

Atsakyti

Labas rytas, su šventė, lai ji niekada nesibaigia 🇱🇹

Amadejai aišku butų geriausia pasirodyti operavusiam daktarui, bet yra, kaip yra, ane.

Jetau, su tuo nososonexu, tai kol supratau kame reikalas, tai dukra kasdien ant sofutes pas pavaduotoja paguledavo 😂

Atsakyti

Anidanda. Viskas ok, nesiteisink. 

Aš tiesiog tą ir noriu pabrėžti, kad kai po operacijos yra kraujavimas, nurašyti vien tik vaisto galimam šalutiniui, mano manymu, yra pernelyg drąsu. Tuo labiau, kad operavęs chirurgas buvo pateikęs visai kitokias rekomendacijas, nei pateikė vėliau apžiūrėjusi LOR. Chirurgas nemanyčiau, kad be pagrindo tokias rekomendacijas pateikė.

Chirurgas liepė nepūsti nosies. O atsiurbimams užsirašyti neliepe. Tai ką žmogui realiai daryt? Man tai kažkoks kosmosas tos klinikos požiūris į pacientą. Net paskambint nėra kam. 

Atsakyti

Is vis Vilniuj sunkus reikalas su viesom gydymo įstaigom. MB jau trečią kartą kardiologai atkele vizitą dėl konsultacijos prieš abliacija, nors užsiraše ten per pažįstamus. Tai įsivaizduoju kaip paprastam žmogui kažkur papult reikia

Atsakyti

Chirurgas liepė nepūsti nosies. O atsiurbimams užsirašyti neliepe. Tai ką žmogui realiai daryt? Man tai kažkoks kosmosas tos klinikos požiūris į pacientą. Net paskambint nėra kam. 

Dėl to ir rašiau Amadėjai, klausdama, ar ji negali pasiskambinti į Žalgirį. Ji parašė, kad ji žino, ką gydytojas jai sakė. Bet mano klausimas buvo ne apie tai. Ar galima paskambinti ir pasitarti, ką daryt su ta pelke nosy ir ar nepakenks LOR paskirtas gydymas. Nes dvi viena kitai prieštaraujančios rekomendacijos - aš tokiu atveju konsultuočiausi papildomai.

Atsakyti
Poziuris kaip i detaliu rinkini.Jau neskaitant kad sveikatos apsaugos sitema yra teoriskai arklys ,praktiskai nesikelia. biggrin.gif
O tai kieno teritorija yra zandikaulio virsus tarp sinuso ir dantu saknu? No man land?
Amadeja,dar karta kartojam ,susirask gydytoja.Sinuso patologija jau labai ilgai trunka,nuo to danties rovimo.Imunine sistema nuo to laiko neveikia pilnu pajegumu.Kas labai matosi jau ant zaizdos gijimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 16 vasario 2024 - 12:32

Poziuris kaip i detaliu rinkini.Jau neskaitant kad sveikatos apsaugos sitema yra teoriskai arklys ,praktiskai nesikelia. biggrin.gif
O tai kieno teritorija yra zandikaulio virsus tarp sinuso ir dantu saknu? No man land?
Amadeja,dar karta kartojam ,susirask gydytoja.Sinuso patologija jau labai ilgai trunka,nuo to danties rovimo.Imunine sistema nuo to laiko neveikia pilnu pajegumu.Kas labai matosi jau ant zaizdos gijimo.

AA, čia išties yra no man land'as.

Yra Žandikaulių chirurgas, Veido ir žandikaulių chirurgas, Burnos, veido ir žandikaulių chirurgas. Manyčiau, kad trečiojo kartu su LOR komandoje tai yra kompetencija.

Visų ir nė vieno.

Atsakyti

Kaip šilta snd pas mus. 9 C, jokio vėjo. Varom į atostogų parką su mb 👍

Atsakyti
Zodziu ,amadeja reikalas senas ir aiskus.Skestanciu gelbejimas yra paciu skestanciu reikalas.
Beje ,pernai daug stomatologo proceduru turejau ,tai kai nenuvykau viena kart po traukimo ,nes siulus pati issitraukiau ,atejo kaimo ambulatorijos sesele patikrint.Jai paskambino ,susirade.Aisku privati dantu klinika tai buvo.Buvo priskirta vaistai skatinantys zaizdu gijima .
Beje kaimo ambulatorija yra sovietmecio reliktas ,seseles dvi,bet jau greit iseis i pensija,gydytoja atvaziuoja du kart per savaite,buvo ir stomatologe ,bet isejo pensijon.
Visai ir komanda,bet tokia is praeities.
O pou tavo isivaizduojama komanda dar nenusikure.Ir nelabai isivaizduoju ,kas skatintu toki formavimasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 16 vasario 2024 - 13:13