Man nuo nasonexo jau po kelių vartojimo dienų bėga kraujas. Seniau vis išrasydavo jo kas nors man, tipo nuo slogos, bet visad baigdavosi taip pat. Tai db dymista naudoju kai reikia. Nuo šito nekraujuoja
Amadeja, nuo nosonekso tikrai gali būti, dukrai po naudojimo vis bėgdavo kraujas, teko pridegint gleivine nosies
Tai va va...
Man nuo nasonexo jau po kelių vartojimo dienų bėga kraujas. Seniau vis išrasydavo jo kas nors man, tipo nuo slogos, bet visad baigdavosi taip pat. Tai db dymista naudoju kai reikia. Nuo šito nekraujuojaRimtai??? Turi mano vaikas 😃 Keisimės.
Nes jažką vartot reik, kad dingtų tas užburkimas, bet ne variantas tokie kraujavimai.
Rimtai??? Turi mano vaikas 😃 Keisimės.
Nes jažką vartot reik, kad dingtų tas užburkimas, bet ne variantas tokie kraujavimai.
Man dymista tinka. Tik jo lb bjaurus skonis, pusę dienos kartu burnoj būna. Ir dar jei būna žaizdos nosyje, tai graužia. Tad tu gal atsargiai, nes pas tave ten velniai žino kas
Man dymista tinka. Tik jo lb bjaurus skonis, pusę dienos kartu burnoj būna. Ir dar jei būna žaizdos nosyje, tai graužia. Tad tu gal atsargiai, nes pas tave ten velniai žino kasTai ten jau nieko baisaus negali būt. Gi praėjo 10dienu po operacijos ir 8 po tvarsčio išlupimo. Ten tik tą vietą praplatino, kur su sulinusu susisiekia ir jo vidų išgramdė. Reik jaučiu pabandyt ir žiūrėt.
Su šventėm!!
Labas rytas.
Su švente.
Amadeja,kodel ant atviros sinuso zaizdos kazka purski? Gi gali gert i vidu .Ir geriausiai zyrtekas sutraukia.O toliau reikia rimto gydytojo,nes sinusai yra labai svarbus imunines sistemos organas.Kraujavimas reiskia ,kad zaizda negyja.
Luety ,darzo su senais tevais gal nereiketu lygint.Darzo priziuret jokios moralines ar teisines normos neipareigoja.
Vakar vakare norėjau parašyti, bet kažkaip susilaikiau. Amadėja, tikriausiai klystu, bet mano manymu, tas kraujavimas susijęs su tuo, kad tu pašalinai krešulius. Dėl to negalima pūsti, dėl to, kai operuoja tonziles, adenoidus, traukia dantis, taip pat yra taikomi tam tikri ribojimai - kad susiformuotų tas krešulys, fibrinas.
Bet gal aš nusišneku.
Su švente
Labas rytas.
Amadeja,kodel ant atviros sinuso zaizdos kazka purski? Gi gali gert i vidu .Ir geriausiai zyrtekas sutraukia.O toliau reikia rimto gydytojo,nes sinusai yra labai svarbus imunines sistemos organas.Kraujavimas reiskia ,kad zaizda negyja.
Luety ,darzo su senais tevais gal nereiketu lygint.Darzo priziuret jokios moralines ar teisines normos neipareigoja.
Kraujavimas nuo nasonexo būna, nes isplonėja nosies gleivinė. Jis vat taip paveikia, bjaurus vaistas.
Kraujavimas nuo nasonexo būna, nes isplonėja nosies gleivinė. Jis vat taip paveikia, bjaurus vaistas.
Bet neaišku, iš kurios vietos kraujavo. Ar tu tikra, kad dėl nasonexo jai kraujavo? - aš tai tikrai nebūčiau taip užtikrinta.