Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Pou @ 2024 02 15, 10:38)
<p>Labas rytas,</p><p>Ingrida, koks gražus vaizdelis  wub.gif​ </p>

Ačiū.
Gervės grįžo. wub.gif wub.gif
Atsakyti

Luety, man kai jau pavasariu kvepia, visai nebaisu grožėtis žiemos vaizdais :)

Ingrida, taip, jau FB rašė prieš keletą savaičių, kad gervės grįžo, o šiomis dienomis jau vieversiukai pasirodė  :wub: 

Kažkur skaičiau, kad šįmet bus ankstyvas pavasaris  :wub:​ 

Atsakyti
žiūrėjau šiandien prognozę mėnesiui, tai jau praktiškai visąlaik pliusą žada. Galima jau salotas ir ridikėlius šiltmamin sėt.

Aš šiandien su Lesium darbe smile.gif nieko daugiau nėr, tai pasiėmiau, kad neliūdėtų namie. Paskui pareisim pėstute.
Atsakyti

Mano šiltnamis kiauras, reiks plėvelę keist, o ir privažiuot per atlydį neišeis, nutapsėti galiuką kelio man dar per didelis iššūkis.

Tai visi žalėsiai dar ateity.

Tik svogūnų sodinukų iš Žalios stotelės nusipirkau, kol dar pasirinkimas yra. Aš perku mažyčius ir didelius. Didelius sodinu ankstyvą pavasarį ir vasaros pabaigoje laiškams, o mazgius galvutėms.

Atsakyti
Prisipirkau šiandien salotų, ridikėlių sėklų. Galvoju, galima jau šiltnamy sėt. O Mergelė klausia - o ar reikia mums tiek į tą kaimą važinėt? Kiek čia tos vasaros yra - 12 savaitgalių. Geriau dažniau prie jūros ar kur nors pakeliaut, pailsėt. Žinoma, jis teisus. Bet ir į kaimą negaliu nevažiuot, tėvai laukia.. kažkaip sudėtinga viskas..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 02 15, 09:45)
Prisipirkau šiandien salotų, ridikėlių sėklų. Galvoju, galima jau šiltnamy sėt. O Mergelė  klausia - o ar reikia mums tiek į tą kaimą važinėt? Kiek čia tos vasaros yra - 12 savaitgalių. Geriau dažniau prie jūros ar kur nors pakeliaut, pailsėt. Žinoma, jis teisus. Bet ir į kaimą negaliu nevažiuot, tėvai laukia.. kažkaip sudėtinga viskas..

Tau,kaip man.MB sako,ar mums reikia to sodo,geriau praleidziam dienas Ispanijoj.Nu bet kaip atidut ta soda kazkam tiek sveikatos ir meiles ten idejus ir pirkt darzoves pesticidines.Nu negaliu as taip,man reikia zemes.O ispanija vasara karsta,uzteks rudens
Atsakyti

Saintlina, visiems ta dilema yra. Sodas pas mus taip pat viena iš bendrų su Anyta veiklų. Jai to reikia. Mums taip pat ten visai smagu, bet kai mano sveikata pagriuvo, tikrai mažiau darom, mažiau vergaujam daržams - tiek kiek nesunku apeit. Porą metų savaitgaliais dažnai važiuodavom prie ežero ar po Lietuvą, pratinam ir Anytą prie tos minties, kad nenorim sodui įsipareigot - auginam tai, kas gali ir be mūsų dažno rūpesčio augti laukinėmis sąlygomis, kad nereiktų pametus galvą lėkti nuskinti kelių agurkų. Finansiškai neapsimoka visiškai, tik tiek, kad savo, žinai, kas įdėta. Vėl gi, kai nedaug auginam, paskaičiavus ir sėklas, trąšas, perkamą žemę, įrankius ir t.t. - apsimokėtų, ką užsiauginam, įsigyti ūkininkų turgeliuose, o dar liktų laisvas laikas ir neskaudama nugara :) Tik ta bendrystė, kai supranti, kad Tėvai nėra amžini...

Atsakyti

Degustuojam vyną. Mergelė vairuos, sunkus darbas degustacija tenka man  :D . Saintlina :4u: . Neišmanau, man kaimas dėl pasibuvimo, ne dėl daržo...   Mergelė iš viso pušis tik sodina, darže moka agurkus ir žirnius nuskinti. Man ten gerai, todėl važiuojam. Bet aš kaimietė....

Atsakyti
Dusia,skanaus. wub.gif Mes ragavome bananų vyno,nežinau man panašus į vynuogių.
Kvepia lauke jau pavasariu,gervės vargšės prie upės klykauja,negali grįžti prie miško,miškas pjaunamas. ax.gif
Pasiroviau morkų šiltnamyje,porų.Perrinkau obuolius,beveik negenda,dar 8 dėžės. wub.gif Išlaikiau per šalčius,kaip švieži. wub.gif
Atsakyti

Ačiū.
Gervės grįžo. wub.gifwub.gif

Aš dar negirdėjau jų klyksmu, pas mus gal neparskrido dar. 

Atsakyti

Mano tai tėvai vwrgauja savo noru tiens daržams...

O man vakar nuo 10 iki 2 kraujas iš nosies upeliais. Jsu galvojau greituškę kviest. Lyg sustabdaubir už 20min vėl. Siaubas. Šiand.lyg ok... Jaičiu nuo purškalų.

Atsakyti

Amadeja, nuo nosonekso tikrai gali būti, dukrai po naudojimo vis bėgdavo kraujas, teko pridegint gleivine nosies

Atsakyti