Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Dusia37 @ 2024 02 14, 11:07)
Oras, maistas, vynas ... vienžo beveik viskas. Norėsiu grįžti

Kiek šilumos? Galvoju, ar man patiktų ))
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 02 14, 12:07)
<p>Labos,</p><p>Geriam rytinę kavą ir važiuojam į šiaurę. Patinka man ši sala. Oras, maistas, vynas ... vienžo beveik viskas. Norėsiu grįžti.</p>

Vat kodėl mūms vaikai ir sakė,pakliūsite į pasakišką salą. ax.gif
Mes iki šiaurinės pusės nebe davažiavome,sako ten daug daug žalesnė gamta? wub.gif
Saintlina mūms visą savaitę buvo +29,bet tikrai nesijautė karštis toks kaip pas mus.Vakare megztuko net norėjosi. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 14 vasario 2024 - 11:27

Man šalčiau, 23-27, vėjo yra. Vakare plono bliuzonėlio reikia. Saintlina, čia tas karštis kitoks... oro drėgmė, šiluma, vandenyno sūrumas, toks jausmas kad pas mama pilvelyje... minkštumas oro nepapasakojamas. Nesu tokio sutikusi. Vasario mėnesį tobula atsigauti nuo niūrumos. Mes gyvenam labai nuogoj salos dalyje. Bet gražu toks mėnulio peizažas. Galvojom , kad daugiau keliausim, bet... labai jau lėtai važiuojasi  išsukus iš greitkelio ... 

Norim į Teidę, gal rasim ekskursiją. Nes patiems važiuoti yra rizikos, kad nebus kur mašinos statyti. Mūsų mažas kaimas, kaituotojai ir serfingistai... nėra pasiūlos ekskursijų.

Atsakyti
Dusia,mes iki keltuvo Teidės nebe davažiavome,sūnus sakė ir nelabai apsimoka keltis keltuvu.Sustojome pakelėje,daug žmonių stoja ir apžiūri uolienas.Sakė ten pabaigoje sunku surasti vietą mašinai.
Čia mūms toks karštis pakliuvo.Sūnus nuo kalėdų buvo,tai laikėmsi apie +20.Prieš mūms atskrendant šoko iki +34.Dukros buvo prieš du metus kovą,balandį du mėnesius,laikėsi apie +25 tik.
Smagių akimirkų. 4u.gif 4u.gif
O važinėti,tikrai sunku.Vaikai norėjo,kad daugiau pamatytume,o mūms jau per sunku orentuotis. ax.gif
Man Masca labiau patiko nei Teidė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 14 vasario 2024 - 11:50

Dėkui Ingrida už patarimus. Mes vakar pasidarėm tinginio dieną... Gaila MB , vairuoti nėra lengva.  

Atsakyti
mano akimis tai 27 ir 29 tas pats )) neeee, ne tobula. Vasara išvis karšta, jei sausį-vasarį tiek.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 02 14, 13:04)
mano akimis tai 27 ir 29 tas pats )) neeee, ne tobula. Vasara išvis karšta, jei sausį-vasarį tiek.

Taip,geriausias variantas ten,kai rašoma lapkričio-balandžio mėnesiais.
Atsakyti

Sako ir vasara čia tobulas klimatas... Atlantas vėsina. 

27 Vilniuje ir 27 prie Atlanto skirtingas jausmas. Vakar ryte aš su bliuzonėliu, o termometras rodo 27.   Nemoku papasakoti ... reikia pajausti. 

Atsakyti

Sako ir vasara čia tobulas klimatas... Atlantas vėsina. 

27 Vilniuje ir 27 prie Atlanto skirtingas jausmas. Vakar ryte aš su bliuzonėliu, o termometras rodo 27.   Nemoku papasakoti ... reikia pajausti. 

Tai toj pačioj Turkijoj 30 yra visai dar ok, o Lt jau mirtis alyvose 😃

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas,

Ingrida, koks gražus vaizdelis  :wub:​ 

Atsakyti
Labas rytas,

o man tai baugu ziuret i toki vaizdeli,Ingrida varo atgal i ziema.Brrr nenoriu.
Mano visas kunas jau gyvena pavasario laiku.Si ryta 6:15,as jau atsikeliau,zvali,smagi,darbinga,issivaliau vonia,apsikupiau virtuve,sedziu,geriu kava.Kaip smagu anksti atsikelt ir ne su reikalu,o taip,kai jau jautiesi ismiegojes ir nori pats keltis.
Atsakyti