Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

O Eurovizija čia kuri nors domisi? Anksčiau su Kava aptardavom aktualijas, dabar nėr Kavutės..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 02 13, 14:20)
O Eurovizija čia kuri nors domisi? Anksčiau su Kava aptardavom aktualijas, dabar nėr Kavutės..

Nu tai galim aptart biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2024 02 13, 14:50)
Nu tai galim aptart biggrin.gif

smagumėlis thumbup.gif
Stipriai aptarinėt nėr ką - mane tik dvi dainos užkabino. Ir balsuočiau už The Roop smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 02 13, 15:04)
smagumėlis thumbup.gif
Stipriai aptarinėt nėr ką - mane tik dvi dainos užkabino. Ir  balsuočiau už The Roop smile.gif

O antra kokia?
Aš jau buvau tą Silvestrą nusižiūrėjus, bo daugiau nieko išvis nebuvo. Bet dar laukiau The Roop. Pasirodė klipas. Nu ką - nieko gal, nors savo iškeltos kartelės nebeperšoka, manau. Beeeet... Nutiko paskutinioji atranka ir man Roop'ų gyvas atlikimas ir juolab pasirodymas neeee... Tai nežinau. Belieka likti prie Luktelk. Bet trūksta vaikiui kažkokios energijos, charizmos, toks flegma biškį. O Roop'ai nebent finale kažkuo nustebins. Bet netikiu.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2024 02 13, 15:11)
O antra kokia?
Aš jau buvau tą Silvestrą nusižiūrėjus, bo daugiau nieko išvis nebuvo. Bet dar laukiau The Roop. Pasirodė klipas. Nu ką - nieko gal, nors savo iškeltos kartelės nebeperšoka, manau. Beeeet... Nutiko paskutinioji atranka ir man Roop'ų gyvas atlikimas ir juolab pasirodymas neeee... Tai nežinau. Belieka likti prie Luktelk. Bet trūksta vaikiui kažkokios energijos, charizmos, toks flegma biškį. O Roop'ai nebent finale kažkuo nustebins. Bet netikiu.

Antroji Luktelk ir yra smile.gif Aha, su Roop analogiškai. Aš klipą žiūriu, man ten labai patinka, gal net labiau už visas kitas ką jie sudainavę. Gyvai prasčiau atrodė. Bet rašė, kad sirgo labai Vaidotas, gal tai turėjo įtakos? Irgi turiu vilties, kad finale atrodys geriau. O Silvestas kol klausau, lyg fainas. Bet išjungus ausyse neskamba.
Bet kuriuo atveju, rinktis tik iš šitų dviejų.
Atsakyti

sveikos, o man tai the roop po 1 karto kažkaip ne, po antro karto labiau kabina, o gražiausiai tai dainuoja Monika Marija, tik klausimas, ar tai eurovizijai. o siaip tai nieko blatno, kaip visada. 

Atsakyti
Matau, kad Shower dar labai liaupsina. Nu bet aš ten nieko tokio verto dėmesio nematau. Bareikis dar kai kur minimas, kaip kandidatas. Man tai baisu - baisiau nelabai būna.
Silvestrą ir užsieniečiai neblogai vertina. Aš manau, kad rinksiuosi jį. Na, bet dar vis tikiu, kad Roop'ai driokstels biggrin.gif
Monika Marija turi balsą, kurio dainoj neparodo, o ir ta daina man ne. Tik vaizdas neblogas. Laimėt jai negresia. O būtų buvę visai faina, kad ji dalyvautų EV - trečia iš eilės Monika - būtų apie ką šnekėt biggrin.gif
O statymuose užstrigom 15 vietoj jau seniai. Manau, kad tai reiškia, kad jei išrinks Silvestrą arba The Roop, kažkur panašiai makaluosimės. Jei netyčia kažką kitą, tai krisim žemyn.
Atsakyti

aj, tiksliai, tie shower labai gerai, jei ten tas vyriškis, apie kuri galvoju, o Bareikis tai šiemet gali laimėti, nors man tai jis visai no no, bet gi žmonėm patinka ale korėjos vaibas, ane

Atsakyti

Išsipūtė iš nosies pora gan kietų krešulių. 

Nosį skauda net, bet toks lengvumo pojūtis atsirado ir nebesijaučia, kad sėdi kažkas ten ryjant.

Atsakyti

o Bareikis tai šiemet gali laimėti, nors man tai jis visai no no, bet gi žmonėm patinka ale korėjos vaibas, ane

Ne tiek patinka, kad Bareikis laimėtų ))

Atsakyti

Monika Marija turi balsą, kurio dainoj neparodo, o ir ta daina man ne. Tik vaizdas neblogas. Laimėt jai negresia. O būtų buvę visai faina, kad ji dalyvautų EV - trečia iš eilės Monika - būtų apie ką šnekėt biggrin.gif

Arba trečia iš eilės Monika arba trečiąkart The Roop ))  arba visos moteros pas mus monikos arba neturim daugiau atlikėjų, kad tą patį siunčiam )) bet tiap, Monikai nešviečia. Daug pas mus gerų balsų, tik dainos nieks neparašo tokios Wow.

Atsakyti

Išsipūtė iš nosies pora gan kietų krešulių. 

Nosį skauda net, bet toks lengvumo pojūtis atsirado ir nebesijaučia, kad sėdi kažkas ten ryjant.

Pagaliau pajusi pagerėjimą :super:

Atsakyti