Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(saintlina @ 2024 02 13, 08:01)
Paaiškinkit man, durnai. Per iherb niekad nesu pirkus. Matau, pristatymas per Venipak. Tai čia kurjeris pristatys? Galimybės rinktis paštomatą nematau.
Mano šuo šian pablūdo. Nuo trijų valandų nakties atsisėdo prie mergelės ir jį laižė. Pusę keturių anas nutarė, kad šuniui reik į lauką. Išvedė. Šuo prasiėjo snukį anam į koją įbedęs, nieko nepadarė ir grįžo. Ir vėl atsisėdo mb lovos pusėj. Galiausiai įlipo į lovą (ant mūsų lovos šitas šuo tik pagal komandą šiaip užlipa), susisuko šalia galvos ir vis tiek laižė. Mergelė nutarė, kad šuo jaučia, kad jam paskutinioji ateina.
Tai dabar sėdžiu ir galvoju, kurio sveikata man čia dabar susirūpint.

Pritariu Mukai,sunes jaucia ,kas zmogui skauda,buna,net laizo skaudama vieta,buna guli salia skaudamos.Kates ypatingai.

Labas rytas 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 13 vasario 2024 - 11:21
QUOTE(saintlina @ 2024 02 13, 12:55)
Seb'as pas mane. Ir neseniai uždėjau leidimą internetiniams mokėjimams, nes Netflix'ą užsakinėjau.

pas mane citadele irgi leidžia.
Luety pas mane geltoni ir radau, kad trumpam laikymui verysad.gif ech o žemės nėra tiek daug....bo juk mažinu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 13 vasario 2024 - 11:21
O per pay pala neina?
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2024 02 13, 11:22)
O per pay pala neina?

neturiu smile.gif
Atsakyti

Nu va,kaip nefaina.Atrodo,kad jo neturetu but,ar ne?

Turėtų, gi pusdienį bėgo upeliais beveik.

Atsakyti

Labas rytas, Amadėja, o paskambint į Žalgirį negalima? 
Tai aš gi žinau puikiai ką pasakė ir dar išraše parašė 😃
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 13 vasario 2024 - 11:32

Saintlina,  pabandyk dar kartą... o jei neveiks, paskambink į banką. MB kai gavo naują kortą tai  pirkimas internetu suveikė po kelių parų užsidėjus varnelę.  Kažkodėl...

Banke prisijungus pažiūrėk ar visos varnelės uždėtos?  

Atsakyti

Saintlina,  pabandyk dar kartą... o jei neveiks, paskambink į banką. MB kai gavo naują kortą tai  pirkimas internetu suveikė po kelių parų užsidėjus varnelę.  Kažkodėl...

Banke prisijungus pažiūrėk ar visos varnelės uždėtos?  

Tikrai bus nustatymuose bėda.

Atsakyti

O šiaip pirkimui internetu tobula Revolut.

Atsakyti

Tai aš gi žinau puikiai ką pasakė ir dar išraše parašė 

Aš kai girdžiu dvi prieštaraujančias išvadas, pasitariu. Bet tu daryk kaip tau atrodo teisingai.

Atsakyti
O tai vaistinese nera tokiu paprastu dalyku kaip lactulioze ir tie fermentai?Saintlina ,o ka jau ziurit per netflixa? Beje bulgarijoje rusu kalba ir titrus jau vasara netflixui grazino.Nors ma nereikia,bet kazkada netycia radau.
Kazkada jau siuliau ziuret yelowstone seriala,apie tai kaip net amerikoje lietuvos dydzio ukiai nerentabilus tampa. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 13 vasario 2024 - 12:07
QUOTE(Acqua Alta @ 2024 02 13, 12:07)
O tai vaistinese nera tokiu paprastu dalyku kaip lactulioze ir tie fermentai?Saintlina ,o ka jau ziurit per netflixa? Beje bulgarijoje rusu kalba ir titrus jau vasara netflixui grazino.Nors ma nereikia,bet kazkada netycia radau.
Kazkada jau siuliau ziuret yelowstone seriala,apie tai kaip net amerikoje lietuvos dydzio ukiai nerentabilus tampa. biggrin.gif

lactulozę tikrai radau googlindama. Manau, ir fermentus rasiu smile.gif

Filmus dažniausiai kokius nors. Serialą reik atrast, kad abiems tiktų smile.gif Nes ilgi mergelei nusibosta, jis juos persukinėja. Aš išeinu su šuniu, grįžtu - jau trys serijos į priekį. Arba koks The Crown man patinka, jam ne.
Jeloustoną buvau pradėjus žiūrėti kai per kažkokį LT kanalą rodė. Man patiko. Tik gal vasara tada buvo, kur ten vasarą serialą pažiūrėsi.. nedažiūrėjau. Reiks čia ssusirasti, gera mintis.
Rusų titrus tikrai daugumoj filmų galima rinktis, yra jie. O įgarsinimas kaip kur. Naujesniuose filmuose nėr. Va čia dar viena problema, nes mergelė angliškai nesupranta. Tai jei kartu žiūrėt, reik ieškot kas yra įgarsinta ir jam suprantamai.
Atsakyti