Mano šuo šian pablūdo. Nuo trijų valandų nakties atsisėdo prie mergelės ir jį laižė. Pusę keturių anas nutarė, kad šuniui reik į lauką. Išvedė. Šuo prasiėjo snukį anam į koją įbedęs, nieko nepadarė ir grįžo. Ir vėl atsisėdo mb lovos pusėj. Galiausiai įlipo į lovą (ant mūsų lovos šitas šuo tik pagal komandą šiaip užlipa), susisuko šalia galvos ir vis tiek laižė. Mergelė nutarė, kad šuo jaučia, kad jam paskutinioji ateina.
Tai dabar sėdžiu ir galvoju, kurio sveikata man čia dabar susirūpint.
Paaiškinkit man, durnai. Per iherb niekad nesu pirkus. Matau, pristatymas per Venipak. Tai čia kurjeris pristatys? Galimybės rinktis paštomatą nematau.
Galimybę rinktis paštomatą turėsi kai gausi žinutę dėl pristatymo laiko. Viskas ten gerai, palieka paštomate... nes būna žinutė, rytoj pristatys, pasirinkite laiką arba paštomatą.
Mano šuo šian pablūdo. Nuo trijų valandų nakties atsisėdo prie mergelės ir jį laižė. Pusę keturių anas nutarė, kad šuniui reik į lauką. Išvedė. Šuo prasiėjo snukį anam į koją įbedęs, nieko nepadarė ir grįžo. Ir vėl atsisėdo mb lovos pusėj. Galiausiai įlipo į lovą (ant mūsų lovos šitas šuo tik pagal komandą šiaip užlipa), susisuko šalia galvos ir vis tiek laižė. Mergelė nutarė, kad šuo jaučia, kad jam paskutinioji ateina.
ne paskutinioji, o jaučia, kad skauda ir sielą ir kūną....
Muka, puikiai tas kugelis gavosi, tik druskės pagailėjau kiek. Ačiū visoms už patarimus. Bet va nusprendžiau, kad man vištos ten nereik, jei darysiu, kitąkart klasikinį be priedų kepsiu
Vakar buvo stipri magnetine audra ,suo tesiog guode seimininka.Saturnas cype ir stauge.
Papildyta:
Liuks tuomet o aš cypiu pagal Dusia padaryti
Ir adr kuri turite su žieminiais svogūnais SHAKESPEARE patirties ar jie laikosi ilgai? nes milsinu ar dar sodinti iš pavasario...
Paaiškinkit man, durnai. Per iherb niekad nesu pirkus. Matau, pristatymas per Venipak. Tai čia kurjeris pristatys? Galimybės rinktis paštomatą nematau.
Visaip būna. Ir kurjeris atneša, ir į paštomata įdeda. Šiaip tikrai nėra buvę bėdų su iherb pristatymu, dažnai ten perku.
Koks fainas tavo šuniukas 😍
su pristatymu turbūt, bet su apmokėjimu nesigavo )) atmetė kažkodėl mano kortelę.
Papildyta:
ach va kame reikalas galėjo būt.. mergelė jautresnis tokiems dalykams, šuo turbūt tai jaučia. Nes šiaip visad guli prie manęs.
Saintlina gal Swed banko korta... jie ten prideda apribojimų. Su Sebo ir Revoliuto jokių bėdų.
Seb'as pas mane. Ir neseniai uždėjau leidimą internetiniams mokėjimams, nes Netflix'ą užsakinėjau.