Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(saintlina @ 2024 02 12, 16:02)
Tu pagalvok kaip grybaut eisi su tokia koja smile.gif Nei pasilenkt, nei pritūpt prie baravyko.

Oi,Saintlina,puikiai vaikštau,dabar su elastiniu bintu apsivyniojus ir lankstyti galiu.Juk plauti grindis nemoku su šepečiu,tik pasilenkus arba keturiomis. mirksiukas.gif Na tikiuosi,tikiuosi iki grybų susitvarkyti.MB pravaikščiojo su atplyšusiu menisku metus,išsioperavo ir pamiršo.Taip,kad nėra taip baisu. mirksiukas.gif
Man baisiau,kai Amadėjai prakvėpuoti pro nosį sunku.Man didžiausia liga būna sloga naktį,kai užsikišųsi nosis,baisiau jau būti gal negali. blink.gif blink.gif
Mikroautobuso nejudinome gal du mėnesius,šiandien mb užkūrė,viskas ratai įklimpo,sukasi žemėje,va kaip vargome abu,pasikeisdami,kol išjudinome.Rytoj tenka važiuoti briketų užsipirkti.Sudeginome dvi tonas,manau tonos pakaks iki pavasario? mirksiukas.gif
Atsakyti

Tai gal jau apgijo siūlė, savaitė turbūt praėjo? Turbūt todėl leido atsargiai pūst.

Gerai, kad nuėjai.

Man tas sadistas chirurgas neeleido mėnesį!

Atsakyti

Aš tai nežinau, ką su tuo nosies pūtimu reiktų daryt. Jaučiu, bijočiau tą lopą sugadint. Man kai žandikaulio cistą operavo ir kaulu užpildė tą skylę, taip pat neleido nosies pūsti, nepūčiau tikriausiai, jau net nepamenu.

Bet pas mane ten pelkė toj nosy. Sakė, jei nepūsiu, tai supūliuos vėl 😂

Atsakyti

Tai ką dabar Amadėjai daryt? Gal tikrai paskambint ten, kur operavo ir pasiklaust? 

Šakės, koks bjaurus jausmas turėtų būt, kai nosis nuolat užgulta, o išsipūst negali  :unsure:​ 

Prasipūčiau atsargiai...ten kraujo pilna

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2024 02 12, 18:28)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="saintlina" data-cid="73134194" data-time="1707756605"><div><p>Tai ką dabar Amadėjai daryt? Gal tikrai paskambint ten, kur operavo ir pasiklaust? </p><p>Šakės, koks bjaurus jausmas turėtų būt, kai nosis nuolat užgulta, o išsipūst negali  unsure.gif​ </p></div></blockquote><p>Prasipūčiau atsargiai...ten kraujo pilna</p>

Nu va,kaip nefaina.Atrodo,kad jo neturetu but,ar ne?
Atsakyti

Labas rytas,

Amadėja, o paskambint į Žalgirį negalima? 

Atsakyti
Amadėja, o gal su kriaušyte eitų pabandyt išsiurbt? Vaikams naudojau, kol nemokėjo pūst nosies. Kažkaip žiaurokai skamba tavo situacija...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 13 vasario 2024 - 08:23
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Blynus kepsime?
Pavasaris lauke.
Atsakyti
Labos,

Nežinau, bet gal lietinius su rikota ir ikrais ax.gif
Luety džiaugiuosi su tavimi 4u.gif
Pou praleidau ar nerašei kaip tas kūgelis?
Ingrida su menisko plyšimu netempk MB po operacijos niekuom negali jau padėti kalba apie kelio sąnario keitimą.
AA o tie papildai tinka ir pie kojų raumenų skausmo? Man atsinaujino skausmas jau ir ne tik naktimis, bet ir diena blauzdas, pėdas tiek plėšia, ortopedas pasakė negali būti skauda o suspaudus pėdą, čiut akių neišlupau, sako negali būti.
Atsakyti
Pabandyk mukute ,tikrai nepakenks.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2024 02 13, 11:24)
Pabandyk mukute ,tikrai nepakenks.

ačiū einu ieškoti iherb smile.gif
Atsakyti
Acqua Alta, aš prieš kokius 5 metus gėriau wobenzym. Irgi enzimai. Sudėtis šiek tiek skiriasi, bet gal irgi tinka?
Atsakyti