Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Tai kad ištisai per tv rodo,kaip atima vaikus,kad nėra vandentiekio,nuotekų,nėra sąlygų auginimui.Aš apie tai,kad auginome vaikus tokiomis sąlygomis ir buvo viskas gerai.

Dusiuk,mes kaip tik gyvenome Los Gigantes,žiūriu Jūs ten? 4u.gif

Tikrai ne dėl vandens ar tūliko lauke atima 😀😀😀

Atsakyti

parašyk, kaip sekėsi 4u.gif

Žiauriai bjauri lorė papuolė, bet prasiurbė tą nosį, sakė 2 sav.antihistaminius ir dar tept antibą. Ir liepė pūst nosį atsargiai.

Blt. Tas chirurgas uždraudė griežtai, o čia sako būtina 😀😀😀😀😀, o va plaut negalima.

Dar 3ad.atvykt sakė apžiūrai. Žodžiu, gerai, kad dašilo pasirodyt.

Imkit pvz. 😁

Atsakyti

Tai kad ištisai per tv rodo,kaip atima vaikus,kad nėra vandentiekio,nuotekų,nėra sąlygų auginimui.Aš apie tai,kad auginome vaikus tokiomis sąlygomis ir buvo viskas gerai.

Dusiuk,mes kaip tik gyvenome Los Gigantes,žiūriu Jūs ten? 4u.gif

Aik jau, tik is totaliu degradu landyniu atima. Ir tai greit grąžina

Atsakyti

Ingrida, mes pietuose, gyvenam mažam kaimuke El Medano. Šiandiena truputi važinėjomės po salą. Trečiadienį važiuosim į šiaurę, trys nakvynės ten. Supratau ko visi myli Tenerifę, dėl oro... vaikai čia augtų patys :D . Madeiroje gamta gražesnė.

O dėl viso kito, kol savos kojos ir sava galva tol keliaukim. Įspūdžio niekas neatims... 

Vakar buvo apsiniaukę , kuo džiaugėmės. Adaptacija :unsure: lengvesnė. Šiandiena saulėta, į kalniuką nelipčiau. Prikepti saulėje gali...

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 02 12, 13:02)
pagaliauuuu  bigsmile.gif  bigsmile.gif  pagaliau Luety tiek atsigavo, kad ir oras geras, ir pasivaikščiojimas puikus thumbup.gif
Narcizai jau skleidžiasi?
Papildyta:
jauni buvot, užtat atrodo, kad užsigrūdinę labiau ))
Tu pagalvok kaip grybaut eisi su tokia koja smile.gif Nei pasilenkt, nei pritūpt prie baravyko.

Pati savim atsidziaugt negaliu biggrin.gif biggrin.gif Pas mus mieste narciai visur zydi,grazu geltona,sode mano graziuoliai pilnaviduriai irgi zydi,tik galvos mazesnes nei pernai,nes netresiau ju.Tulpes islinde gera 20 cm jau.

QUOTE(Amadėja* @ 2024 02 12, 14:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="saintlina" data-cid="73134074" data-time="1707739191"><div><p>parašyk, kaip sekėsi vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Žiauriai bjauri lorė papuolė, bet prasiurbė tą nosį, sakė 2 sav.antihistaminius ir dar tept antibą. Ir liepė pūst nosį atsargiai.
</p><p>Blt. Tas chirurgas uždraudė griežtai, o čia sako būtina 😀😀😀😀😀, o va plaut negalima.</p><p>Dar 3ad.atvykt sakė apžiūrai. Žodžiu, gerai, kad dašilo pasirodyt.</p><p></p><p>Imkit pvz. 😁</p>

Nu aciu Die,vis lengviau,kai nuramino.

As seju,seju i dezutes,salotas,pomidorus ir dar pabandymui ankstyvu kopustu,paskaiciau,kad cia visi dabar seja,tai ir as pabandysiu.Cia kopustus augina kol dar salta.Skaiciau kiti jau zirnius pasejo,nu man dar reik papult tada i soda.Nezinau,ar cia ne per anksti visi taip sokineja.Bet ridikus siltnamy tikrai galiu set.
Atsakyti

Žiauriai bjauri lorė papuolė, bet prasiurbė tą nosį, sakė 2 sav.antihistaminius ir dar tept antibą. Ir liepė pūst nosį atsargiai.

Blt. Tas chirurgas uždraudė griežtai, o čia sako būtina 😀😀😀😀😀, o va plaut negalima.

Tai gal jau apgijo siūlė, savaitė turbūt praėjo? Turbūt todėl leido atsargiai pūst.

Gerai, kad nuėjai.

Atsakyti

Pati savim atsidziaugt negaliu biggrin.gifbiggrin.gifPas mus mieste narciai visur zydi,grazu geltona,sode mano graziuoliai pilnaviduriai irgi zydi,tik galvos mazesnes nei pernai,nes netresiau ju.Tulpes islinde gera 20 cm jau.

Nu aciu Die,vis lengviau,kai nuramino.

As seju,seju i dezutes,salotas,pomidorus ir dar pabandymui ankstyvu kopustu,paskaiciau,kad cia visi dabar seja,tai ir as pabandysiu.Cia kopustus augina kol dar salta.Skaiciau kiti jau zirnius pasejo,nu man dar reik papult tada i soda.Nezinau,ar cia ne per anksti visi taip sokineja.Bet ridikus siltnamy tikrai galiu set.

Ne dėl nuraminimo, o realiai reik valyt tą nosį. Man elementari logika tą rėkte rėkė 😀

Atsakyti

Pas mus mieste narciai visur zydi,grazu geltona,sode mano graziuoliai pilnaviduriai irgi žydi

Skaiciau kiti jau zirnius pasėjo

Na kaip man gražu tie narcizai uk  :wub:  jų ten tiek daug, grožių grožis. Kaip mano draugė iš Londono sakė - narcizai ten auga kaip piktžolės ))

Žirnius tikrai gali sėt, jei taip šilta.

Atsakyti

Aš tai nežinau, ką su tuo nosies pūtimu reiktų daryt. Jaučiu, bijočiau tą lopą sugadint. Man kai žandikaulio cistą operavo ir kaulu užpildė tą skylę, taip pat neleido nosies pūsti, nepūčiau tikriausiai, jau net nepamenu.

Atsakyti

Tai ką dabar Amadėjai daryt? Gal tikrai paskambint ten, kur operavo ir pasiklaust? 

Šakės, koks bjaurus jausmas turėtų būt, kai nosis nuolat užgulta, o išsipūst negali  :unsure:​ 

Atsakyti

Tai kad ištisai per tv rodo,kaip atima vaikus,kad nėra vandentiekio,nuotekų,nėra sąlygų auginimui.

Nėkart nemačiau siužeto, kad dėl tokių dalykų atimtų. 

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 02 12, 15:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Luety" data-cid="73134170" data-time="1707749071"><div><p>Pas mus mieste narciai visur zydi,grazu geltona,sode mano graziuoliai pilnaviduriai irgi žydi

Skaiciau kiti jau zirnius pasėjo</p></div></blockquote><p>Na kaip man gražu tie narcizai uk  wub.gif  jų ten tiek daug, grožių grožis. Kaip mano draugė iš Londono sakė - narcizai ten auga kaip piktžolės ))</p><p></p><p>Žirnius tikrai gali sėt, jei taip šilta.</p>

Man irgi,kur tik koks gabalelis zemes ,visur zydi narcizai.As tai einu per miesta,ar vaziuojam kur su MB,kaifuoju i juos ziuredama.Pradeda zydet sausio gale,vasariopradzioj ir baigia kazkur kovo menesi.O kai akys pasiilge spalvu,tai ta geltona spalva tiesiog atgaiva akims.
Atsakyti