QUOTE(Ex @ 2022 04 20, 07:26)
Labarytis, vyturiai ir pelėdos
Oi, A.Alta, čia gi tavo stilius ir prigimtis. Kuo gimei, tuo ir mirsi Gali staugt viskas man tinka, patinka, o jei ko nesuprantu tam tavo stiliuje, tai einu dirbt kartu su Luety
Muka, braškių daigus pirkinėju ten, kur randu tai ko noriu. Skambinėjau, ieškojau, kol radau. Man bele kas netinka. Ir mugėj pirkau, Juragių medelyno aikštelėj irgi radau. Bet tu tiek neprilakstysi, tai imk iš ten, kur Ate pirko. Geri atsiliepimai, atsiunčia tiesiai tau į sterblę. Nežinau, gal dar ir pasodina reik Ate's klaust..
Saintlina, jau valgai braškes? Sakyk, nesikuklink. Nepavydėsiu
Važiuoju pasivažinėt. Grįšiu - užeisiu. Ikiuks, damos. Skanios kavos jums.
Oi, A.Alta, čia gi tavo stilius ir prigimtis. Kuo gimei, tuo ir mirsi Gali staugt viskas man tinka, patinka, o jei ko nesuprantu tam tavo stiliuje, tai einu dirbt kartu su Luety
Muka, braškių daigus pirkinėju ten, kur randu tai ko noriu. Skambinėjau, ieškojau, kol radau. Man bele kas netinka. Ir mugėj pirkau, Juragių medelyno aikštelėj irgi radau. Bet tu tiek neprilakstysi, tai imk iš ten, kur Ate pirko. Geri atsiliepimai, atsiunčia tiesiai tau į sterblę. Nežinau, gal dar ir pasodina reik Ate's klaust..
Saintlina, jau valgai braškes? Sakyk, nesikuklink. Nepavydėsiu
Važiuoju pasivažinėt. Grįšiu - užeisiu. Ikiuks, damos. Skanios kavos jums.
Ex ,darzelio aukletoja subtiliai uzsimena, kad as nepritampu.Juokingiausia ,kad yra toks forumas ,kaip tevu darzelis, is kurio mane ismete ,uz teigini- kad vaikai sirgti neprivalo.Vaikai gali buti ir sveiki.O ponia su nicku feja, teige kad vaikai turi sirgti.Na cia as neatlaikiau,o darzelio administracija pasiskunde mano tikriems vaikams,tie liepe jiems gedos nedaryt .
Taigi turiu patirties su darzeliais.Dusia ,gerbiu tave.Jei tau mano elgesys infantilus,atsiprasau.