Ačiū mergaičiukės.
Durna,na durna esu. Pati kalta,žinau.
Šiandien klientai,kubilą reikia kūrenti,mieste gyvenčiau tikrai jau būčiau apsilankųsi.
Rytoj miestan,nuo nuotaikos priklausys.Po pietų laukiu dukros,pasilgau,o priimamajame nusiteikti visai dienai reiktų.Ne vėžys,nenukris ta koja,šiek tiek atleido,sulenkti negaliu.Galvojau kaip aš išplausiu namuko grindis.Siūlėsi mb,nepasitikiu,niekas neišpalaus visų kampelių.Išploviau kažkaip.Gyvensime.
Mes pasidalinę darbais,mb plauna kubilą,leidžia vandenį,jam pirtį išplauti dušinę.Man visi likę darbai.Tai va ir dirbame kiekvienas savo darbus.
Ragauju annanasinį vyną,man skanus.
QUOTE(Amadėja* @ 2024 02 10, 17:29)
<p>Vajar grįžau namo, pasitvarkiau, kavos išgėriau ir jaučiu, kad pradėjo blogai darytis.. per dieną suvalgiau bananą, kiaušinį ir vakare truputį šaltibarščių su bulvėm.</p><p>Ėmė šaltis krėst, 37, visą naktį pykino iki vėmimo, skrandis sustojo mirtinai. Visai be miego. Dieną pilvą paleido. Tai dar vis leisgyvė.</p><p>Mb nusiunčiau vaistų nuo rūgščių, tai čiut geriau, bet iš lovos neišlipu. Galvą skauda.</p><p></p><p>Buvo mzn ir ligoninėj su skrandžiu, bet ne iki tiek. </p><p></p>
Buna nuo tam tikru antibiotiku ir skaiciau kai kurie probiotikai irgi turi toki pasalini veikima.
QUOTE(IngridaB @ 2024 02 10, 18:05)
Ačiū mergaičiukės.
Šiandien klientai,kubilą reikia kūrenti,mieste gyvenčiau tikrai jau būčiau apsilankųsi.
Rytoj miestan,nuo nuotaikos priklausys.Po pietų laukiu dukros,pasilgau,o priimamajame nusiteikti visai dienai reiktų.Ne vėžys,nenukris ta koja,šiek tiek atleido,sulenkti negaliu.Galvojau kaip aš išplausiu namuko grindis.Siūlėsi mb,nepasitikiu,niekas neišpalaus visų kampelių.Išploviau kažkaip.Gyvensime.
Mes pasidalinę darbais,mb plauna kubilą,leidžia vandenį,jam pirtį išplauti dušinę.Man visi likę darbai.Tai va ir dirbame kiekvienas savo darbus.
Ingrida,Kai atvaziavau i UK ,begau laiptais Metro ir dejau ant keleno,per viduri girneles i laipto briauna.Sutino,paeit negaliu,pas gydytoja dar neuzsiregistravus.Parejau namo,draugai,kur kartu gyvenom,liepe det savo siusiuko kompresus per nakti.Matyt nebuvo niekas skile,luze,tik sumusimas-atleido per nakti,ryte buvau sveika ir isejau i darba.
Mes kuo senyn,tuo labiau baidomes gydytoju
Sejai kompostas nupirktas,indukai is sodo parsivezti,dar rugstyniu labai graziu prisiskyniau,svogunu laisku is siltnamio,viriau rugstyniu sriuba,labai skanu.Pirkau raudonu papriku hibridiniu seklu THOR F1,kitokiu nebuvo,man svarbu isbandyt hibridines seklas,kaip Dusia patare.Uzmerkiau paprikas daiginimui diskeliuose siltai,zeme isinesiau apsilt,rytoj sesiu pomidorus jau i dezute.Na man ten ju nedaug,20-25 daigus,tai net nepajusiu to malonumo.
Sode grazu,silta,cesnakai jau gal 10 cm isauge,svogunai mazesni,bet graziai sudyge.Nusipirkau ankstyvu bulviu seklu sodo bendrijos parduotuvej,sudejau i dezute ir palikau sodo namely,kuris turi vitrinini langa i pietvakarius,daiginimui.Silta tam namely,ten vistos gyveno.Silumos visa savaite 10-12 manau bus gerai.Namie per silta,ir neturiu kur det sviesoj,istysta daigai,buna negrazus.O tos bulves jau su daigiukais,butu galima sodint,bet dar truputi salta.
Tai va,mano toks sestadienis.
Oj, bulvėms dar labai anksti 😃
QUOTE(Amadėja* @ 2024 02 10, 19:37)
<p>Oj, bulvėms dar labai anksti 😃</p>
Priklauso koks pavasaris UK.Esam sodine vasaryje.Siemet mazai saules ir daug lietaus,tai reikia,kad kiek pradziutu ir but truputi szeme siltesne.Kova,manau jau bus galima.
Priklauso koks pavasaris UK.Esam sodine vasaryje.Siemet mazai saules ir daug lietaus,tai reikia,kad kiek pradziutu ir but truputi szeme siltesne.Kova,manau jau bus galima.
Nu supratau 😃
QUOTE(Luety @ 2024 02 10, 22:06)
Buna nuo tam tikru antibiotiku ir skaiciau kai kurie probiotikai irgi turi toki pasalini veikima.
Ingrida,Kai atvaziavau i UK ,begau laiptais Metro ir dejau ant keleno,per viduri girneles i laipto briauna.Sutino,paeit negaliu,pas gydytoja dar neuzsiregistravus.Parejau namo,draugai,kur kartu gyvenom,liepe det savo siusiuko kompresus per nakti.Matyt nebuvo niekas skile,luze,tik sumusimas-atleido per nakti,ryte buvau sveika ir isejau i darba.
Oi Luety,pas mane čia kažkas rimčiau.Jau pusę metų ištinųsi koja.Nepadės jau kompresai.
Važiuočiau ryte kuo ankščiau viena,kol mb atsikels.Bijau kad kokiam gipsan nesudėtų,kaip paskui grįžti?
Pas sūnų nemirtingas namas.Prieš metus vienas idiotas,išėjęs laukan,kai nedavė užrūkyti pradėjo šaudyti,prieš pusmetį ,kitas sumušė žmoną,virš sūnaus grynai ir iššoko pro langą,šį vakarą vėl virš dviejų aukštų vyras ruošiasi iššokti pro balkoną.Ištiesė Aras batutą.Vėl sujudimas.Liepiau bėgti ,kažkokia anomalija name. Skaitosi grįžo į LT.
Labas rytas.
Labos. Šilta... Atostogos prasidėjo. Adaptacija... priprasti prie šilumos.
Gražaus sekmadienio!
Prisiduodu.
Buvau priimamajame,eilių nerasta,iš karto traumatologas priėmė.Peršvietė rentgenu,kaulai sveiki.Įtaria meniską plyšus,prašyti šeimos gydytojos echoskopiją padaryti,greičiausia.Dolmenio išrašė nuo skausmo,uždegimo ir tepalo trinti.Subandažavo su elastiniu bintu.Nieko,gyvensime.
Dusiuk,gaudyk D vitaminą.Baltai pavydžiu.
Buvau priimamajame,eilių nerasta,iš karto traumatologas priėmė.Peršvietė rentgenu,kaulai sveiki.Įtaria meniską plyšus,prašyti šeimos gydytojos echoskopiją padaryti,greičiausia.Dolmenio išrašė nuo skausmo,uždegimo ir tepalo trinti.Subandažavo su elastiniu bintu.Nieko,gyvensime.
QUOTE(IngridaB @ 2024 02 10, 20:21)
Oi Luety,pas mane čia kažkas rimčiau.Jau pusę metų ištinųsi koja.Nepadės jau kompresai.
Važiuočiau ryte kuo ankščiau viena,kol mb atsikels.Bijau kad kokiam gipsan nesudėtų,kaip paskui grįžti?
Pas sūnų nemirtingas namas.Prieš metus vienas idiotas,išėjęs laukan,kai nedavė užrūkyti pradėjo šaudyti,prieš pusmetį ,kitas sumušė žmoną,virš sūnaus grynai ir iššoko pro langą,šį vakarą vėl virš dviejų aukštų vyras ruošiasi iššokti pro balkoną.Ištiesė Aras batutą.Vėl sujudimas.Liepiau bėgti ,kažkokia anomalija name. Skaitosi grįžo į LT.
Labas rytas,
kazkokia bloga aura tame name,gal ant kokiu senu kapu pastatytas,ar ant kokio netikusio meridiano.Ko gero nesmagu gyvent butu tokiame name.
QUOTE(Dusia37 @ 2024 02 11, 11:21)
<p>Labos. Šilta... Atostogos prasidėjo. Adaptacija... priprasti prie šilumos.</p><p>Gražaus sekmadienio!</p>
Geros adaptacijos ir smagiu akimirku.
QUOTE(IngridaB @ 2024 02 11, 11:53)
Prisiduodu.
Jei meniskas trukes,tai anksciau ar veiau sukels dideles problemas.Brolis ejo pas privatu ir jis isoperavo,bet menesi,jei ne daugiau busi iskritus is gyvenimo.Gal ant ziemos?Bet gi nepakeiciamu nera,MB daugiau imsis darbu,gal vaikai kiek prides rankas.Linkiu,kad nepasitvirtintu diagnoze.
O as jau jauciuosi puikiai,brolis is fabriko parnese vitaminu sirdziai,kur daug B grupes,dar kazkokiu vitaminu,su cinku,vit D,Vit C,tai tik dvi dienos,o jau energijos kiek.Sianakt negirdejau sirdies dunksint savo ausyse,kad dziugina.
Issivaliau lauke vazonus,nukarpiau visus nudziuvusius,nuskyniau kaliju nuvytusius lapus,apravejau vazonus,pradejau noret judet.Dziugina labai podvieju menesiu negandu.
Siandien tokia nebloga diena,dregna,nelyja,saules vos vos,bet 11 silumos.Ir svarbiausia vejo nera kiemely.Kitur nezinau,kiemely man is triju pusiu yra sieneles,tai ne visada jauti ta veja,bet nusileidus zemyn,buna toks traukimas,kaip suliny.
Grazaus sekmadienio.
QUOTE(Luety @ 2024 02 11, 15:35)
Jei meniskas trukes,tai anksciau ar veiau sukels dideles problemas.Brolis ejo pas privatu ir jis isoperavo,bet menesi,jei ne daugiau busi iskritus is gyvenimo.Gal ant ziemos?Bet gi nepakeiciamu nera,MB daugiau imsis darbu,gal vaikai kiek prides rankas.Linkiu,kad nepasitvirtintu diagnoze.
MB operavo prieš kelis metus,sakė prapjovė atgnybo,atplyšusio gabaiuką ir viskas.Manau ir man taip bus? Aš čia skaitau,menkniekis,man čia labiau buvo prigasdinę mb su vaikais,girnelę sutrupintą,sausgyslę nutrauktą.
Laukiu dukros su drauge,kūrensime pirtį,lysime į kubilą. Kepu štrudelį,troškinu daržoves vakarienei.
Man geriau, bet nosis žudo. Nepaklausiau ar gali plautis tą nosį (pūst negalima).kaip dabar sužinot....?