Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Luety, manau, kas tas pats :)

Atsakyti
Luety sunku pasakyti , net paguglinau. Ko gero tas pats.
Nesupratau pagal dienas - ji ankstyva ?
Aš tik ankstyvas auginu ...
Luety , o pomidorų hibridų neauginsi ? Nes su Jūsų klimatu tai visą lapkritį dar šiltnamyje gyventų ....

Buvau Depe... Pakilnojau sėklas smile.gif ir nieko nepirkau tongue.gif Tik supratau , kad noriu šiemet pasodinti kelis jurginus. Ir bijūno šaknų buvo wub.gif Vienas nerealiai gražus wub.gif wub.gif wub.gif Galiu ir neatlaikyti smile.gif Nusipirkau sėjimui žemės, po 20 vasario kišiu paprikas ir baklažanus . Ir kelis ankstyvus pomidorus....
Atsakyti
As irgi ieskojau ar tas pats,nuejau i seklu pardavejo puslapi,uzdaviau klausima ir atrase,kad tas pats.
Dusia,hibridu noriu raudonu,bet hibridu pas mus yra seklu ir taip,nebutina siustis.Raso,kad duoda vaisius po 90/100d nuo sudygimo,tai nezinau ar ankstyva.As isvis nesigilinau,radau,kad jus ten siulot viena kitai ir paieskojau pas mus ir pirkau bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2024 02 09, 17:13)
As irgi ieskojau ar tas pats,nuejau i seklu pardavejo puslapi,uzdaviau klausima ir atrase,kad tas pats.
Dusia,hibridu noriu raudonu,bet hibridu pas mus yra seklu ir taip,nebutina siustis.Raso,kad duoda vaisius po 90/100d nuo sudygimo,tai nezinau ar ankstyva.As isvis nesigilinau,radau,kad jus ten siulot viena kitai ir paieskojau pas mus ir pirkau  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Vidutiniškai ankstyva. Čia kur Mukutė rekomendavo ?

O šiaip tai Nauji metai. Aikit švesti. Drakono metų tongue.gif biggrin.gif . 7 val skirtumas nuo LT tai jau atėjo ?
Atsakyti

O šiaip tai Nauji metai. Aikit švesti. Drakono metų tongue.gifbiggrin.gif. 7 val skirtumas nuo LT tai jau atėjo ?

Galima sakyt, švenčiam. Slyvų pyragą kepiau :) 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti

Oho kokie prabangūs pusryčiai  :wub:​ 

Atsakyti

Labos,

Prasitestavau, Modlino oro uostas rankiniame bagaže virbalus praleidžia. Nemegziu lėktuve, bet įdomumo dėlei reikia patikrinti :D .

Ingrida, ar pavyko kelionėje pamegzti?

Žolia, kaip begyveni? Ar pirkai vilnonių siūlų MM? 

Pou, kaip kugelis pavyko? Prašom kolektyvą informuoti :P  :D  :wub: 

Gražaus šeštadienio :4u:​ 

Atsakyti
Dusia,jau kely?
Nepamezgiau kely,prie basieno tik šiek tiek. ax.gif
Smagių įspūdžių.
Kaip griuvau ant savo skaudamo kelio,net ašaros ištryško iš skausmo.Jaučiu kol praeisiu visus gydytojus ir vasara ateis.21 pas šemos gydytoją siuntimo,tada mažiausiai mėnuo pas traumatologą.......... mirksiukas.gif
Atsakyti

Ingrida, į priėmimą važiuok, viską ištirs dabar.

Dusia, baigia kept dabar, žiūrėsim, kas gavosi.

Gero savaitgalio visoms!

Atsakyti

Vajar grįžau namo, pasitvarkiau, kavos išgėriau ir jaučiu, kad pradėjo blogai darytis.. per dieną suvalgiau bananą, kiaušinį ir vakare truputį šaltibarščių su bulvėm.

Ėmė šaltis krėst, 37, visą naktį pykino iki vėmimo, skrandis sustojo mirtinai. Visai be miego. Dieną pilvą paleido. Tai dar vis leisgyvė.

Mb nusiunčiau vaistų nuo rūgščių, tai čiut geriau, bet iš lovos neišlipu. Galvą skauda.

Buvo mzn ir ligoninėj su skrandžiu, bet ne iki tiek. 

Atsakyti
Ačiū, Dusia, kad teiraujiesi 4u.gif Deja deja... Nepirkau jokių siūlų ax.gif Kolkas nepribrendau mezginiams, geriau man velt kolkas dar rolleyes.gif Geros kelionės 4u.gif
Amadėja, gal kokį virusą ligoninėj pasigavai?
Ingrida, tau į priėmimą reik, o ne mėnesį dar talonėlio laukt unsure.gif Tu kaip mano diedulis- stena namie, bet nei mano patarimų klauso, nei pas gydytojus eina. Nors tyrimus ar nuotrauką padarytų, jau būtų aiškiau.
Ketvirtadienį kepiau kugelį, patį paprasčiausią, iš savo pašalusių bulvių biggrin.gif Visai neblogas gavosi . bigsmile.gif Aš į tarkius dedu daug spirgų su visais taukais ir svogūnais, su vištiena nepatiko mums, tai ir nededu ax.gif
Pomidorų dar nesėju, nes pasimokiau dėl ankstyvo sėjimo- vėliau sėtieji visad pasiveja ankstukus ir pralenkia. ax.gif
Būkit sveikos visos 4u.gif
Atsakyti